VPN RM5/1Bln - Torrent, Iphone, Android & PC- Full Unlimited - Tiada Caj tersembunyi

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Now Everyone Can Use VPN


header_16.png


UPDATE TERBARU 2013:
Kami support
ALL C3LCOM PREPAID PLAN -PORTAWIFI PREPAID - ALL YE3 4G (Doggle-Huddle-Zoom) - BYPASS Bistari - BYPASS Firewall Office - BYPASS Fix Line

Apa kelebihan server kami

- Murah dari vpn lain
- Server Fresh / masih baru - Server Dara lagi :D
- Kami mempunyai 5 server lain2 lokasi (fresh dan xramai org)
- Support torrent
- Bypass Quota Bandwidth Broadband anda
- Support Iphone, Android, Ipad, Linux
- Server kami direct dari kami (kami bukan reseller mana2)
- Server Unmetered 100Mbps / Coming soon 1Gbps
- Bypass all network, school or ISP restrictions
- Browse 100% stealth and annonymous!


Sy dh register bro...tp bila nk buat payment guna pakai Maybank xdapat...naper yer?

"unauthorised account" ni yg keluar...cmner yer?

Maaf berkenaan Hal ini
Maybank telah block sementara account admin e-pahngi ( sbb ramai sangat masukkan rm5 kot...hehe)

Boleh guna account backup
Bank : Maybank
Account : 560184050957
Nama : Bibi Fauziah



Layari Web Kami Untuk Maklumat Lanjut


- Unlimited Quota Bandwidth MASIS (Broadband Profil) dan C3lCoM
- Can I use VPN with UMobile, Yes4G, P1Wimax, Streamyx, Jaring, DiGi, etc?

- F.A.Q(Soalan Lazim)


Buat masa kini, kami mempunyai 6 server.
#Arizona - Online
#Lithuania - Online
#France - Online
#Germany - Online
#California - Online
#UK - Online
#Malaysia - Online

#Switzerland - Offline
#UK 2 - Offline (coming soon)
#Lithuania 2 - Offline (coming soon)



More Server Coming Soon...:D




Speed Yang kami dapat untuk masis skmm menggunakan VPN Kami

epahngi-vpn.png


View attachment uk%u00252520server.JPG

1957984513.png

[/CENTER]

Testimonial Warga Wangcyber - Coming soon :D


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++​


Ok cun, dah guna.

Saya cuba dengan Maxis Prepaid Broadband. Hehe. Masa cuba tu memang dah lebih quota. Nak buka google pun 5-10 saat. Lepas login VPN, tada! Terus laju balik. Memang cun. Recommended. Teruskan servis ni. :)

Cuma komen saya, tutorial installation tu agak tersembunyi dalam email & FAQ. Mungkin kalau pengguna yang kurang arif berkenaan IT ni susah nak jumpa atau cuba cuba godek. Yang lain lain, semua ok. :)

1983040614.png


Speed Test pakai VPN server ARIZONA. :)
 
Last edited:

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Salam,
Bro salah parking ni. Sebarang aktiviti jualan produk / service, sila masukkan di section WTS (berbayar.)

Boleh refer melalui link dibawah :
• Maklumat Pengiklanan Topik di WC

Thread ini akan dimasukkan kedalam MODERATED.
Jika bro mahu menggunakan Thread ini untuk menjual produk / service, sila buat pembayaran kepada pihak admin.
Admin akan alihkan ke section WTS selepas pembayaran disahkan.

Atau buat sahaja thread baru di section WTS & buat pembayaran kepada pihak admin.

Thanks.
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Salam,
Bro salah parking ni. Sebarang aktiviti jualan produk / service, sila masukkan di section WTS (berbayar.)

Boleh refer melalui link dibawah :
• Maklumat Pengiklanan Topik di WC

Thread ini akan dimasukkan kedalam MODERATED.
Jika bro mahu menggunakan Thread ini untuk menjual produk / service, sila buat pembayaran kepada pihak admin.
Admin akan alihkan ke section WTS selepas pembayaran disahkan.

Atau buat sahaja thread baru di section WTS & buat pembayaran kepada pihak admin.

Thanks.

ok bro noted. admin dah approve iklan disini selepas fee bayaran dibuat. tqvm
 

Afiqasyraf

freshman
Joined
May 11, 2012
Messages
43
Points
0
menarik....
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Menarik & Murah nie...

Broadband Celcom SKMM boleh ker bro?

Memang menarik... ramai pengguna Selkom SKMM dan Naxis SKMM prepaid dah try mende ni... walaupun limit speed dah capped atau habis quota GB , guna VPN ni boleh kembalikan kelajuan berkali ganda, but make sure tempoh SKMM anda belum habis tarikh luput lagi ye...

menarik ni...bookmark dulu

welcome bro...sila hubungi saya selepas daftar...saya akan bantu sedaya mungkin segala tutorial satu persatu.

bila nak buka reseller nie, dh lama coming soon je.

baru je buka dalam seminggu ni bro...thanks to admin e-pahngi.

menarik....

memang menarik tertarik ko memang debommm....:D

itulahh pasall..
dh lamerr guna bnda ni..

tp dgr kata..
nk jadik reseller..

kena email owner dier..

ye...hanya pengguna VPN boleh menjadi reseller... join bro xrugi rm5 je sebulan... berpuas hati dgn speed sila sambung setahun ye..:p

salah parking.... kasik SLASH sama dia

dun worry....admin shuth dah approve section ni... so no problem....
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
Jadi untuk P1Wimax, hanya dapat bypass web sahaja, tak dapat bypass quota?

Ya, setakat ini UMobile, Yes4G, P1Wimax, Streamyx, Jaring dan DiGi hanya dapat bypass laman web yang disekat sahaja...

surfing sebagai anynomous user...

hanya disarankan untuk pengguna Selkom dan Naxis. prepaid dan postpaid.tqvm
 

remaja masa kini

freshman
Joined
Oct 23, 2011
Messages
91
Points
6
p1 4g boleh tak??

maxis home wireless PULAK BAGAIMANA??boleh juga ke??
 

IM Noob

freshman
Joined
Jan 31, 2012
Messages
115
Points
0
VPN nie utk apa yer? Unlimited bandwidth kew? Celcom broadband kew?
 

miecs

Senior
Joined
Jul 16, 2008
Messages
322
Points
18
p1 4g boleh tak??

maxis home wireless PULAK BAGAIMANA??boleh juga ke??

P1 Wimax hanya boleh bypass web block sahaja....tak boleh menambahkan kelajuan.

Maxis Home Wireless mempunyai limit kuota kan? sudah tentu boleh sbb VPN ni amat cemerlang jika digunakan bersama maxis dan celcom.

VPN nie utk apa yer? Unlimited bandwidth kew? Celcom broadband kew?

VPN adalah satu service yang boleh meningkatkan kelajuan internet menggunakan server dari luar negara, secara ringkas mcm ni, kita sambung internet ke port internet local service provider server, kemudian dgn menggunakan VPN connection internet akan mengalih arah ke server luar negara yg menawarkan internet percuma dengan kelajuan yang tinggi.

wow hebatnya saya minat

jom register boss....hehe
 

IM Noob

freshman
Joined
Jan 31, 2012
Messages
115
Points
0
P1 Wimax hanya boleh bypass web block sahaja....tak boleh menambahkan kelajuan.

Maxis Home Wireless mempunyai limit kuota kan? sudah tentu boleh sbb VPN ni amat cemerlang jika digunakan bersama maxis dan celcom.



VPN adalah satu service yang boleh meningkatkan kelajuan internet menggunakan server dari luar negara, secara ringkas mcm ni, kita sambung internet ke port internet local service provider server, kemudian dgn menggunakan VPN connection internet akan mengalih arah ke server luar negara yg menawarkan internet percuma dengan kelajuan yang tinggi.



jom register boss....hehe

Best gak tue. Setakat RM 5, ape la sgt.

Tapi kalau mcm broadband yg da habis bandwidth, ade ape2 tak?
Plus, sy pakai Celcom broadband yang RM 98. Bandwidth sehingga 6GB jek.


Kalau TT boleh bgi lebih clear ttg vpn nie ok gak. Thanks
 
Top