Virtual Visa Card Anonymous

Joined
Mar 20, 2006
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Kami telah menemui pakar-pakar dalam bidang kad kredit virtual [maya] yang penjualannya sejak 2000.Kad-kad kredit virtual [maya] adalah yang dikeluarkan oleh bank-bank eropah dan kebanyakan pelanggan-pelanggannya adalah orang eropah. Anda tahu mengenai kad kredit tanpa nama yang di panggil Virtual Credit Card.

Mengapa dijual kepada pelanggan dengan begitu mudah? Sedangkan ia adalah berkaitan kepada industri kewangan, pastinya pengguna akan menemui maklumat penting mengenai kad kredit maya ini dan ditawarkan dengan tanpa nama dan boleh direloadkan kad maya tersebut.

Produk ini adalah mungkin salah satunya yang paling murah dan berpatutan dan ramai yang telah memiliki bahkan pelanggan amat gembira bukan sahaja di Eropah bahkan diserata dunia. Tanpa nama maya dan reloadable kad kredit.

Produk ini adalah pilihan terbaik sekiranya anda perlu melindungi privasi anda dengan menggunakan atau mendapatkan satu tanpa nama dan reloadable kad kredit yang maya. Supaya anda tidak menunggu terlalu lama, boleh cubalah sekarang.

Kad kredit yang maya kita terdiri daripada 16-digit nombor kad ( sama penomboran seperti kad kredit yang biasa ), satu tarikh akhir ( kad ini sah laku selama 3 Tahun ), satu pengesahan kod ( CVC2, 3-digits = seperti 3-digits berasaskan belakang kad kredit yang biasa ). Ia sama sekali tanpa nama dan reloadable, supaya semua orang boleh memohon.

Kegunaanya: Verify Paypal,google adwords dan mana yang boleh diterima pakai.

Sekiranya berminat dengan hanya satu virtual visa card adalah $18.00 sahaja dan boleh reload tanpa limit.

Kami menerima pembelian Virtual VISA card melalui E-gold,Moneybookers,Paypal,Maybank2u dan wire bank.Sekiranya berminat sila hubungi:

Atief Enterprise
Tel/Fax: +60321784243
Email: elkiram@gmail.com
 
Top