Viral Marketing

rajaads

Senior
Joined
May 15, 2006
Messages
1,279
Points
38
Teknik yang biasa yang digunakan oleh internet marketeer hari ini..caranya dengan memberi e-book percuma tentang produk mereka..
saya pun gunakan cara ini..

http://www.rajaadsense.com/TagandPing.pdf
http://www.rajaadsense.com/Rahsia&Tips.pdf

ia merupakan sedikit review/report dari Panduan Raja Adsense..ia dapat memberi sedikit idea kepada bakal pelanggan anda..pasti ia berguna dan berkualiti walaupun ia percuma..
 

rajaads

Senior
Joined
May 15, 2006
Messages
1,279
Points
38
biasa dia bagi kredit kat penulis..kalo ada bakat jadi penulis,hantar artikel kat artikel directory,kalo ada omputih suka artikel tu,diorang akan ambik & letak kat site diorang dimana link ke site anda diorg takkan buang..tu salah satu cara nak cari trafik..
 

ryco

freshman
Joined
Mar 5, 2006
Messages
139
Points
16
Since korang sembang pasal viral marketing... bole share kat mana nak carik snarai ezine direktori? Bole hanta artikel atau viral eBooks etc..

bukan tak pnah carik.. tapi mana la tau korang ada pengalaman ke apa ke yang nak dishare..

:)
 
Top