[Video Panduan Teknik Doa Spesifik] Senjata Sulit Golongan Berjaya.

Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,857
Likes
1
Points
38
Age
35
Offline
#21
dah download...cuma file video tu rasa ada problem. hanya video 1 sahaja yg boleh tonton.. maybe saya kena re-download sekali lg... :)
 
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#24
dah download...cuma file video tu rasa ada problem. hanya video 1 sahaja yg boleh tonton.. maybe saya kena re-download sekali lg... :)
Ok tq. boleh try re-download dulu ok. harap dapat menontonnya nanti k. :)


Sy buat payment mlm nie....
ok bro :)

saya nantikan :)

hanya untuk anda kerana book awal. nasib anda.

harga ikut promosi

pakej 1 = RM10
pakej 2 = RM30


terima kasih TT

dah donlod

tp blom tgk lg

nti saya bg komen
ok bro tq2. harap dapat manfaat daripada video panduan ni.

komen anda dialu-alukan.



 
Last edited:
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#25
Memandangkan thread ini dah capai 399 view(ade satu view lagi nak masuk 400)

Just to be cool, saya nak bagi anda para viewer sedikit hadiah hari ini.

Jika anda belum tengok video percuma terbaru daripada saya, sila dapatkan kat sini:


http://bit.ly/kW2oTA
 
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#27
Mari2 tengok satu lagi video terbaru dari saya.

just to be cool kepada anda di luar sana yang masih berkira2 untuk mendapatkan video panduan teknik doa spesifik.

ini dia. video terbaru dr saya. Percuma.

Sila tonton, review dan komen:

http://bit.ly/mTeaRY
 
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#28
Dapatkan Gaya Hidup Impian Anda Dengan Teknik Doa Spesifik


[video=youtube;ro_qJoHOnVs]http://www.youtube.com/watch?v=ro_qJoHOnVs[/video]
 
Joined
Feb 15, 2011
Messages
240
Likes
0
Points
16
Offline
#29
bagi saya berkenaan dgn doa ni klu nak makbul yg pertama sekli perlu kita buat ialah buat apa yg Allah perintahkan dan hindarkan dr apa yg dilarang oleh-Nya, tngkatkan amalan, bykkan memperingatiNya(berzikir) dn byk lg....klu kita selalu ingat padaNya nescaya Allah akan perkenankan hajat kita....
 
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#30
bagi saya berkenaan dgn doa ni klu nak makbul yg pertama sekli perlu kita buat ialah buat apa yg Allah perintahkan dan hindarkan dr apa yg dilarang oleh-Nya, tngkatkan amalan, bykkan memperingatiNya(berzikir) dn byk lg....klu kita selalu ingat padaNya nescaya Allah akan perkenankan hajat kita....

Dan pastikan hajat/matlamat/impian/target kita spesifik.


Bagaimana nak spesifikkan hajat/matlamat/impian/target kita?


Terdapat banyak cara.


Salah satu caranya adalah melalui Teknik Doa Spesifik.

Tak nak try ke? jom.
 
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#31
Testimonial terbaru dari pembeli Video Panduan Teknik Doa Spesifik

salam sejahtera



terima kasih kerana menghasilkan video panduan teknik doa spesifik ini

setelaah mendengar dan menonton video ini,ternyata ia memberikan saya beberapa idea dan turut mengingatkan saya beberapa perkara

yang saya telah lupa.

saya ada idea untuk penambahbaikan tds ini

sertakan sekali dengan gelombang alpha brain wave

ia membantu menenagkan fikiran kita

sekali gus ia membantu kita fokus terhadap doa yang kita inginkan

itu sahaja yang saya dapat berikan

yang lain tidak ada,kerana tuan dah berikan yang terbaik

terima kasih.



Oleh: Salah Seorang Pembeli Melalui Gmail.
[FONT=&quot]

p.s. Untuk privacy, pembeli meminta nama atau id wangcybernya dirahsiakan. TQ.
[/FONT]
 
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#33
salam bro, saya berminat...leh ulang balik tak camne nak dapatkan produk ni?
boleh.. apa salahnya.. senang je cam ni



"Jika Anda Dah Berminat, Sila Ikuti Langkah-Langkah Berikut..."


LANGKAH 1:

Pilih Pakej Kesukaan Anda


Update: harga RM30 masih ada 4 tempat lagi sebelum dinaikkan ke RM35. TQ.

Pakej 1: Video Panduan Teknik Doa Spesifik Sahaja = RM30
Pakej 2: Video Panduan Teknik Doa Spesifik + Ebook Action Switch = RM50


LANGKAH 2:

Sila transfer duit mengikut harga pakej pilihan anda ke:


Cimb:

04030063794525
MATIEU BIN AH KIM
formulakejayaanonline@gmail.com


Maybank2u:


510013053099
MATIEU BIN AH KIM
formulakejayaanonline@gmail.com



Paypal
:

Klik butang ini untuk Pakej 1 RM30 : http://bit.ly/joFv85

Klik butang ini untuk Pakej 2 RM50 : http://bit.ly/kjPkO5


LANGKAH 3:

Kemudian emailkan bukti pembayaran anda ke email saya:
formulakejayaanonline@gmail.com
Seterusnya sabar dan teruja
sedikit menunggu kehadiran email link download daripada saya.


Sekian dan terima kasih.


- Matieu Magic
 
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,857
Likes
1
Points
38
Age
35
Offline
#34
salam..tuan. boleh PM balik link download tak..? link hari tu terdelete.. dah download tetapi file video corrupt plak..
 
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#35
salam..tuan. boleh PM balik link download tak..? link hari tu terdelete.. dah download tetapi file video corrupt plak..
ok tuan kasyidi, pm link download sent.



=====

sementara itu,


kepada rakan2 wangcyber lain, tempat untuk harga RM30 ada 4 tempat lagi.


harga akan dinaikkan ke RM35 bila 4 tempat ni telah penuh.


jika berminat, boleh book sahaja dahulu untuk lock harga anda.


to arzule, kalau nak book dahulu, sila pm ye. tq.



- matieu magic
 
Joined
Feb 1, 2006
Messages
427
Likes
1
Points
18
Offline
#36
=======================
| PANAS!!! PANAS!!! PANAS!!! |
=======================

TAWARAN HEBAT HARI INI SAHAJA!



Jika Anda Mendapatkan Video Panduan Teknik Doa Spesifik Hari Ini 21 Mei 2011 Sebelum Pukul 11.59PM ...


Just To Be Cool, Anda Akan Dapat
"ONE DAY BONUS" Di Bawah:


ringbinderstanding.jpg

Bernilai RM47, Untuk Anda PERCUMA

Dengan syarat
BERTINDAK SEKARANG!



oh sebelum terlupa...


Tawaran
"ONE DAY BONUS" ini terhad kepada 4 orang sahaja.

Beli Video Panduan Teknik Doa Spesifik Sekarang, RM30 sahaja sekali seumur hidup.


ok jumpa lagi
:)


[nak beli sekarang??? sabarrr rujuk sini untuk cara pembayaran:
http://www.wangcyber.com/forum/prod...spesifik-senjata-sulit-golongan-berjaya.html]

- Matieu Magic


p.s. masa semakin suntuk... ;)
 
Joined
May 2, 2011
Messages
740
Likes
0
Points
0
Offline
#39
Kuasa Utama Umat Islam Adalah Terletak Pada Hebatnya Kuasa Doa Mereka Itu Sendiri!
===================================================================

Dalam Surah Al-Mukmin, ayat 60, ALLAH telah berfiman, “Berdoalah kepadaku, nescaya aku akan perkenankan.”
Tumpuan kepada tajuk review ini, di atas. Dan tumpukan pada kata: UTAMA. Seterusnya, hayatilah ia sedalam-dalamnya.

Sering sahaja ramai yang sebar-sebarkan akan kata-kata ini: "Antara kunci-kunci utama satu-satu kejayaan adalah, doa, usaha, dan tawakkal". Dan, ia sering sahaja disingkat dengan D.U.I.T. (mungkin, asbab impak tagline maha terkenal duniawi ini: "Just do it").

Benar, itulah juga yang terkandung dalam asas sunnatullah. Tiada doa, tiadalah jaya. Tiada usaha, tiadalah jaya. Tiada tawakkal, tiadalah jaya. Pendek kata, ia semua perlu dirangkum ke dalam satu pakej.

Namun, ketahukah kita akan yang paling berkuasa sekali dalam pakej itu adalah doa? Yang tahu, syukur alhamdulillah. Yang tak tahu ataupun kurang tahu, mungkin anda tidak menjiwainya dengan sehabis jiwanya.

Lebih kritikal, kalau kita tidak tahu apa yang kita mahu dari ALLAH... masakan ALLAH akan perkenankannya?

Jika tahu pun, adakah kita benar-benar tahu akan apa yang sebenar-benarnya yang kita mahukan? Yang kita benar-benar berahi mahukannya?

Jadi di sini, juga adalah kritikal untuk kita spesifikkan doa kita. Objektif utamanya, supaya ALLAH akhirnya perkenankan doa kita (dalam apa cara sekalipun). Kerana DIA tahu, kita telah melakukan usaha pertama yang sehabis terbaik mungkin; iaitulah menspesifikkan apakah yang benar-benar kita mahu pinta daripada-NYA.

Sebagai untuk gambarannya, Si A mahu jadi kaya. Tetapi Si B mahu jadi seorang multi-jutawan yang beriman dan bertaqwa dalam masa 20 tahun lagi. Walaupun berbeza definisi kaya bagi setiap kita, tetapi Si B ada definisinya dan impiannya yang tersendiri. Dia tahu apa yang dimakukannya. Malah, dia benar-benar tahu!

Persoalannya di sini, secara kebarangkaliannya, siapakah yang lebih ALLAH berkenan untuk tunaikan doanya?

Di sinilah letaknya, antara sebab mengapa doa adalah kuasa utama bagi setiap kita, umat Islam. Berpaksikan kepada pernyataan berikut: "Segala sesuatu adalah dari ALLAH hakikinya." Maka, dari DIA sahajalah tempat awal dan akhir untuk kita meminta bantuan dan pertolongan. Bukankah kita semua adalah hamba-hamba-NYA yang ditugaskan (hakikinya) untuk beribadat kepada-NYA?

Dalam Surah Al-Fatihah, ayat 6, ALLAH telah berfiman, “Hanya ENGKAU sahaja kami sembah dan hanya kepada ENGKAU sahaja kami mohon pertolongan.”
Dapatkanlah 'Panduan Teknik Doa Spesifik' ini. InsyaALLAH, ia akan membantu sedikit sebanyak; ke dalam memperkasa kembali/lagi kuasa doa-doa kita. InsyaALLAH, ALLAH lebih mudah perkenankan apa-apa sahaja doa-doa kita. Amin... ya RABB.

Tahniah dan syabas kepada Saudara Matieu Magic. Usaha mu, pasti akan disukai ALLAH S.W.T. :)



Ikhlas,
Mujahid Al-Akhund
www. Agama. YangAkuSegala. com









disclaimer:
========
berikut adalah sedikit review aku kpada produk bro Matieu ni. ia adalah bedasarkan pengetahuan dan kemampuan aku stakat ni. mungkin ada lebih, mungkin ada kurang.... harap maklum
 
Top