verify paypal guna vcc

mambang

junior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
122
Points
18
Salam warga wc

Akaun ebay sy baru kne banned smlm T.T
So da register acc baru..skng ni prob nk verify paypal. Mcm mane ye? (debit card sume da xde, pkai dekat acc yg kne banned)
Lagi satu kalo nk w/d duet dari paypal tu duk pening ni.
Kalo transfer ke acc papypal (yg ID ebay kne suspend tu blh ke?)
mohon pencerahan hehe
 

tengkorak_jb

freshman
Joined
Dec 5, 2008
Messages
19
Points
3
kalau boleh elakkan transfer ke paypal yang ada link dengan ebay..bahaya bro..
kalau selamat pun transfer ke paypal yg x der link dgn maner2 akuan ebay..

nak wdrw..kalau ikut cara blackhat jual jer kpd mereka yg memerlukan..kalau cara whitehat, transfer jer kad debit yg register dgn akaun tu,,
 

mambang

junior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
122
Points
18
okay tq bro..
saya dapat tip drpada otai2..die ckp boleh kalo nk transfer ke akaun bank yang nama sama..
cume kne ttop dulu akaun lama..bkak akaun baru dan link kan ke paypal yg verify pkai VCC tu..
cume blom dpt kepastian lg sbb x test..nnt kalo da test sy update kat sni
 
Top