VCC yang boleh topup?

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
Salam,

ada sesapa tau VCC service yang boleh topup? aku ada baca kat satu forum ni, tapi tak dapat maklumat detail tentang VCC tersebut. Kalau sapa2 kat sini ada pengalaman bleh la kongsi kat sini.. tenkiu! :)
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
memang boleh. tapi harga dia mahal sangat banding yg biasa. aku sendiri malas tawarkan service vcc yang boleh topup ni.
mahal sangat tuh brape bro? pastuh bleh draw duit paypal etc gk kan..utk buat online transaction kan? selalu brape lama sblm expired?
 
Last edited:

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
36
mahal sangat tuh brape bro? pastuh bleh draw duit paypal etc gk kan..utk buat online transaction kan? selalu brape lama sblm expired?
entahlah. aku tak berapa pasti yang ni sebab aku tak pernah beli atau orderkan untuk orang.

tapi yg aku tahu. memang leh verify paypal. untuk online transaction pun boleh. kiranya benda ni memang ala-ala debit kad maya la. cuma dah habis, kene isi. itu aje. tapi aku memang tak berapa tahu yg nih..
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
entahlah. aku tak berapa pasti yang ni sebab aku tak pernah beli atau orderkan untuk orang.

tapi yg aku tahu. memang leh verify paypal. untuk online transaction pun boleh. kiranya benda ni memang ala-ala debit kad maya la. cuma dah habis, kene isi. itu aje. tapi aku memang tak berapa tahu yg nih..
aku ingat nak pakai satu, kau tak kat mana aku bleh usha servis ni? aku dari kat tenet semua VCC yang cuma utk verify
 

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
36
aku ingat nak pakai satu, kau tak kat mana aku bleh usha servis ni? aku dari kat tenet semua VCC yang cuma utk verify
ada yg untuk reloadable. tapi nak cari yg honest. memang aku tak tau yg mana satu. ko kene email dan tanya diorang. biasanya ada diorang tawarkan. tapi mungkin sebab harga yg agak menyengalkan buyer. mungkin sebab tu diorang tak cerita sangat..
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
ada yg untuk reloadable. tapi nak cari yg honest. memang aku tak tau yg mana satu. ko kene email dan tanya diorang. biasanya ada diorang tawarkan. tapi mungkin sebab harga yg agak menyengalkan buyer. mungkin sebab tu diorang tak cerita sangat..
aku ada jumpa satu website..mmg mahal, aku tak kisah sangat, cuma jangan burn duit dah la pasal website tuh nampak cikai, cam takleh percaya je..tapi yang gempak, method of payment ada dia listkan ATM/Online Malaysia hoho..
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
mahal sangat tuh brape bro? pastuh bleh draw duit paypal etc gk kan..utk buat online transaction kan? selalu brape lama sblm expired?
tak lebih dari USD$20...boleh withdrawn dgn paypal, local bank ( belum cuba ), dan create multiple vcc pada kos paling murah.

tempoh expired tu satu tahun.

jadi bro eches, tolong cek pm...saya ada maklumat ttg vcc ni.
 
Last edited:

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
tak lebih dari USD$20...boleh withdrawn dgn paypal, local bank ( belum cuba ), dan create multiple vcc pada kos paling murah.

tempoh expired tu satu tahun.

jadi bro eches, tolong cek pm...saya ada maklumat ttg vcc ni.
terima kasih bebanyak bro! :D itu la benda yang saya cari. Green rep! :)
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
eches, kalau nak vcc camtu boleh PM Naem. Untuk VCC verify paypal pon boleh. :)
 
Top