VCC Masih Boleh Guna Kat Ebay?? :D :D

Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,114
Likes
0
Points
0
Offline
#62
Saya ada VCC entropay, tapi saya daftar sendiri dari website dia.... perlu verify identity guna uTility bill atau scanned driver license sebelum fund. Pelikklah ada orang jual entropay vcc ni sebab kan dia guna identiti dia sendiri......... masalah timbul ialah vcc itu tetap milik orang lain datu perkara, paypal memang sucks kadangkala....sabar ajelah.
an pembeli tidak punya kuasa apa2 kalau tersangkut atau entropay account deactivated sebab dia tak boleh verify card identity........ dan boleh disabotaj oleh pembeli dan penjual sendiri .... maksud saya: boleh fikir sendiri ....pembeli buat otai dengan identiti yang dipinjam dari pemilik, dan kalau akaun penjual banned pembeli pun turut terkena atau tertangkap oleh paypal police atau internet authority.Boleh guna entropay tapi kena guna identiti sendiri dan tak berkait dengan pihak lain dan daftar sendiri kat merchant website.............. Saya nak cerita s
Kenapa tak pindah money tu kepada akaun paypal baru kat malaysia? Kan senang macam tu? Hacker mesti pandai mengelak, hehehehe..............dan buat akaun personal senang dari bisnes sebab leceh nak ******........saya nak tanya pypl bro dah verified ke belum masa tu ? saya rasa di buli hal berniaga di internet sebab hal tu susah, dan hal ni susah, itu susah, in susah...........Yang peliknya naper hacker atau anonymous tak der masalah macam tu, dia boleh guna banyak akaun tanpa limit dan tanpa di banned........ Bro semua tolong saya, tolong bagi komen...........Tolong jawab sesiapa sahaja, kenapa hacker dan anonymous tak pernah kena masalah macam ni, sampai boleh guna multiple akaun dan tanpa limit, bukan verify guna credit card cuma anonymous vcc( sejenis vcc untuk verify paypal secara lebih anonymous ).............. Bagi yang pandai english pergi yer ke forum ni ( forum blackhat yang buat strategi dan share ribuan produk tanpa dikesan dan tertangkap........ kalau nak tahu pm saya atau balas post ini.......... saya malas post link sebab ia akan jadi baclinking kepada forum tu dan setiap trafik akan dimonitor dari mana datangnya.......... Contohnya kalau anda di forum ni, klik link ia akan appear sebagai dari forum ni dan kalau dari google atau search google ia akan appear dari googe........
Waaaah... terer tol...
 
Top