Usain bolt punya internet!

Joined
Feb 7, 2012
Messages
154
Likes
6
Points
18
Offline
#1
ramai skrg yg guna celcom sebab pasal internet dia laju. mcm kat tvc dia org tu kata mcm usain bolt hahaha. mula2 aq rasa mcm tipu je tapi member2 yg guna pon kata mcm tu.
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#2
ramai skrg yg guna celcom sebab pasal internet dia laju. mcm kat tvc dia org tu kata mcm usain bolt hahaha. mula2 aq rasa mcm tipu je tapi member2 yg guna pon kata mcm tu.
usain bolt tu ape? +Belajar+
 
Joined
Jun 17, 2013
Messages
41
Likes
1
Points
8
Offline
#5
ramai skrg yg guna celcom sebab pasal internet dia laju. mcm kat tvc dia org tu kata mcm usain bolt hahaha. mula2 aq rasa mcm tipu je tapi member2 yg guna pon kata mcm tu.
aq pon setuju la dgn member2 ko tu, sbb aq skrg ni pon guna celcom. mmg kat kawasan kl, klang valley semua celcom territory. tak tgk ke tvc tu, celcom territory ertinya internet nonstop hehehe
 

vivivi

freshman
Joined
Feb 9, 2012
Messages
21
Likes
2
Points
3
Offline
#6
sy rasa celcom ialah telco malaysia pertama yg dpt guna org popular2 utk jadi ambassador dlm tvc kan?? bukan senang nak minta org2 popular semua ni nak jadi ambassador kot, takut nanti nama jadi busuk hehehe. mcm kes ni, bolt tu org terpantas kat dunia, kalao celcom internet slow, mesti semua penguna benci kat bolt kan haha.
 

Tokey

administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Likes
95
Points
28
Offline
#7
sy rasa celcom ialah telco malaysia pertama yg dpt guna org popular2 utk jadi ambassador dlm tvc kan?? bukan senang nak minta org2 popular semua ni nak jadi ambassador kot, takut nanti nama jadi busuk hehehe. mcm kes ni, bolt tu org terpantas kat dunia, kalao celcom internet slow, mesti semua penguna benci kat bolt kan haha.
+Haha++Haha+
 
Joined
Apr 16, 2014
Messages
112
Likes
2
Points
18
Offline
#8
pemegang rekod dunia ni bolt
ari tu tunggu nak kat airport nampak adv bolt ngan celcom juga
adape pelan baru ke ni?
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
154
Likes
6
Points
18
Offline
#9
aq pon setuju la dgn member2 ko tu, sbb aq skrg ni pon guna celcom. mmg kat kawasan kl, klang valley semua celcom territory. tak tgk ke tvc tu, celcom territory ertinya internet nonstop hehehe
ye la, aq dah bosan dgn DG ni. sudah lama aq guna DG dr masa sekolah dulu sampai skrg. murah tp line dia tu masih lagi cacat. sampai mana pon xde line. celcom aq pon dgr line dia tu byk..
 
Joined
Feb 7, 2012
Messages
154
Likes
6
Points
18
Offline
#10
pemegang rekod dunia ni bolt
ari tu tunggu nak kat airport nampak adv bolt ngan celcom juga
adape pelan baru ke ni?
boss ni bukan pelan baru, cuma celcom nak bagi tau user semua rangkaian dia org tu paling luas dan sbb tu la user semua sampai mana pon blh guna internet, xde la nak buffer slow load semua... NONSTOP INTERNET hahaha
 
Joined
Apr 14, 2011
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#11
tvc ape? ade link tak ?? x nampak pon tvc celcom kat tv. cume nampak dg dan macis je.. x habis2 tgk kanak2 jerit2 kat depan kipas tu LOL
 

vivivi

freshman
Joined
Feb 9, 2012
Messages
21
Likes
2
Points
3
Offline
#12
tvc ape? ade link tak ?? x nampak pon tvc celcom kat tv. cume nampak dg dan macis je.. x habis2 tgk kanak2 jerit2 kat depan kipas tu LOL
x nampak kat tv?? aq masuk fb byk org share, tgk tv pon ade. hahaha. haih tvc macis semua tak logic la. paling x logic ialah satu plan tu, tvc tgk laut je. buang masa aq nak tgk..

 
Joined
Apr 14, 2011
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#13
x nampak kat tv?? aq masuk fb byk org share, tgk tv pon ade. hahaha. haih tvc macis semua tak logic la. paling x logic ialah satu plan tu, tvc tgk laut je. buang masa aq nak tgk..

ohhh tvc ni ke.. aq sudah tgk la tapi ape yg dia org nak sampaikan? tak seberapa paham la. aq cuma tau bolt laju, celcom pon selaju bolt hahaha
 

vivivi

freshman
Joined
Feb 9, 2012
Messages
21
Likes
2
Points
3
Offline
#14
ohhh tvc ni ke.. aq sudah tgk la tapi ape yg dia org nak sampaikan? tak seberapa paham la. aq cuma tau bolt laju, celcom pon selaju bolt hahaha
haha, tvc ni nak sampaikan msg kat user semua, rangkaian celcom luas sampai pengguna dia tu blh lah guna internet kat mana2 pon. hutan pon blh guna, bukit pon blh guna. paling penting ialah internet dia sentiasa laju sbb rangkaian yg tetap dan luas. okay la aq rasa, msg dia tu clear. aq x nak tgk tvc laut je atau langgit biru mcm macis LOL
 
Joined
Jan 22, 2015
Messages
146
Likes
15
Points
18
Offline
#18
Ingat ke siapa la usain blot...ehh silap husein bolt.
Keunikan dalam mempromosi produk.
Syabas CELCOM.
 
Joined
Feb 13, 2014
Messages
309
Likes
0
Points
18
Offline
#19
Baru je lompat daripada Celcom ke Umobile.

Bolt tu pun maksud dia pecut atau cabut. :D

"a sudden dash, run, flight, or escape"
 
Top