Usahawan Aplikasi Apple IOS/Android and menjana pendapatan tambahan

madeyla

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
222
Points
16
As salam tuan,

Bayaran baru saja dibuat melalui paypal dan maklumat pembayaran telah diemel ke mycoordinatedotcom[@]gmail.com .

Kalau boleh check payment dan hantar ebook sebelum raya, Alhamdulillah :)
 

hitcubes

freshman
Joined
Jun 23, 2008
Messages
22
Points
1
As salam tuan,

Bayaran baru saja dibuat melalui paypal dan maklumat pembayaran telah diemel ke mycoordinatedotcom[@]gmail.com .

Kalau boleh check payment dan hantar ebook sebelum raya, Alhamdulillah :)

Wsalam,

Terima kasih tuan, maaf lambat reply sebab di sini baru masuk 9pagi. Email tuan telah dijawab pihak kami.

Terima kasih, selamat hari raya dan selamat membina empayar bisnes secara global. :D


Iklan:
Produk digital kami yang banyak di download di US dan Canada boleh dilihat di bawah:

http://www.mycoordinate.net/financialsolverv6.htm

Team anak Malaysia berjiwa global.
 

ASK

freshman
Joined
Aug 11, 2013
Messages
53
Points
0
Terima Kasih TT...terjumpa satu teknik yang agak baru bagi saya kat salesletter TT tu.

Menarik untuk di apply kat salesletter saya. :D
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
mohon pencerahan ......jual apps ke jual ebook.

confused
ebook panduan cara2 nak buat bisnes apps.
saya da lama cari panduan mcm gini.tpi saya tgk sales letter
TT yg main page semua mix ada produk digital,fizikal,dan iklan2.

hmmmm..sy ada pm tt mohon reply...panduan ni dalam eng ke my eh?
 

usler

freshman
Joined
Dec 13, 2012
Messages
37
Points
8
TT Saya dah langgan ebook Usahawan aplikasi apple ios /android dan membuat byran dgn caj di telefon bimbit tp sy tak terima pun ebook nya ... mohon pertolongan ...
 

hitcubes

freshman
Joined
Jun 23, 2008
Messages
22
Points
1
ebook panduan cara2 nak buat bisnes apps.
saya da lama cari panduan mcm gini.tpi saya tgk sales letter
TT yg main page semua mix ada produk digital,fizikal,dan iklan2.

hmmmm..sy ada pm tt mohon reply...panduan ni dalam eng ke my eh?
Salam tuan, dah reply. Dalam my... Terima kasih
 

habiburrahman

freshman
Joined
Dec 14, 2008
Messages
627
Points
16
Apa cerita sekarang ye? Ada testimoni ?
Tetibe ada idea menarik ni untuk applikasi sekolah.
 
Top