Usaha 1% dari 100 orang lebih mudah dan menguntungkan

Joined
Mar 20, 2006
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Salam Perkenalan Buat warga2 wangcyber.Semoga kita dapat kongsi2kan perbincangan [ Usaha 1% dari 100 orang lebih mudah dan menguntungkan daripada usaha 100% dari 1 orang.]

Dunia pada hari ini semakin hari semakin mencabar dan kompleks. Terlalu banyak perkara yang perlu difikirkan dan diselesaikan, walaupun tidak dinafikan kemudahan hidup pada hari ini adalah umpama langit dan bumi jika dibandingkan dengan tahun2 terdahulu,serba-serbinya canggih.

Ironinya, semakin banyak kemudahan dicipta, semakin banyak masalah yang timbul.Tambahan pula kemudahan-kemudahan hidup pada hari ini bukannya percuma.Anda perlu ada WANG untuk mendapatkannya.

Oleh itu anda perlu fikir bagaimana untuk mendapatkan wang. Anda perlu wang untuk bayar bil elektrik, bil air, bil telefon, pinjaman bank untuk beli kereta dan rumah, insurans kereta, cukai jalan, minyak kereta, tol, yuran sekolah, yuran tuisyen dan bermacam-macam bayaran lagi. Anda bekerja penat lelah setiap hari untuk mendapatkan wang. Akhirnya wang anda habis hanya untuk membayar bil-bil!!.

Alangkah baiknya kalau anda mempunyai SIDE-INCOME yang boleh menjelaskan kesemua bayaran ini!! Alangkah baiknya jika anda mempunyai side-income tersendiri yang boleh anda lakukan pada waktu anda lapang - sedikit demi sedikit - namun nanti boleh mendatangkan pendapatan yang lumayan kepada anda pada kemudian hari!

Justeru itu, Internet merupakan satu resource yang tidak terhad dan berkembang sebanyak 2300% pada setiap tahun. Setiap hari pengguna-pengguna internet semakin bertambah dan jutaan domain didaftarkan pada setiap bulan. Sehingga hari ini, pengguna internet di seluruh dunia adalah kira-kira 600 juta orang dan 4.5 juta di Malaysia. Angka ini dijangka bertambah akan bertambah dari masa ke semasa.

Kini kepelbagaian program autosurf,pelaburan,sistem menjana wang di internet tumbuh dengan banyak dan menakjubkan dengan keistimewaan dan imbuhan yang tinggi telah ditawarkan untuk pengguna Internet.Telah ramai yang berjaya mengikuti program ini dan merupakan salah satu side-income yang menguntungkan dan ada juga yang sebaliknya.

Hakikatnya terpulang kepada pengguna untuk mengikuti dan membuat penilaian terhadap yang ditawarkan dan sekiranya ada usaha untuk berjaya.

Di mana jua anda berada, adakah anda mempunyai pendapatan tetap tetapi masih tidak menikmati kehidupan yang berprestij?Adakah anda tidak berpuas hati dengan pendapatan anda?

Adakah pendapatan tetap anda tidak menjamin kepuasan dari segi kewangan, masa, pekerjaan dan cara hidup anda? Perlu extraincome? extracash? sideincome? Gold?

Jika anda meneruskan apa yang anda lakukan sekarang, apakah perubahan yang bakal anda miliki tiga tahun dari sekarang?Adakah anda ingin menikmati kehidupan tanpa ikatan?

-IMPIAN ANDA-

Inginkah anda tingkatkan pendapatan sampingan anda? Bagaimana?Anda serius dan betul-betul inginkan perubahan? Kunci kejayaan di tangan anda!Rebutlah peluang pendapatan melebihi $29,523 sebulan?

Harus diingatkan sekali lagi...Ini BUKAN MLM/DIRECT SELLING/SKIM PIRAMID/SKIM CEPAT KAYA/INSURAN/UNIT TRUST...

Anda perlu berusaha! tetapi bukan sendirian, malah usaha berkumpulan. Tiada kejayaan tanpa usaha!Usaha 1% dari 100 orang lebih mudah dan menguntungkan daripada usaha 100% dari 1 orang.Ya! atau tidak terpulang kepada diri anda sendiri!

Ini peluang perniagaan worldwide yang tidak patut anda tolak...Jangan malu bertanya..Peluang jangan ditolak. Dengar dan lihat dulu peluang ini. Jika bersesuaian anda boleh teruskan usaha hingga berjaya. Jika tidak, anda tidak rugi apa-apa..

Rahsia telah terbongkar!! Mengapa ramai pengguna internet yang bercita-cita merealisasikan impiannya untuk menjadi kaya tetapi gagal...Hakikatnya bermula di
http://www.ourpowerforcedmatrix.com/team.php?UID=26208

SEKIRANYA ANDA SUDAH TERLANJUR MENEMPUHI GERBANG INTERNET BISNESS SEMESTINYA ANDA AKAN MELALUI LIKU-LIKU AUTOSURF,GOOGLE ADSENSE,PENGIKLANAN,HYIP,INVESTMENT LONG-TERM,MLM,MATRIX DSB..JUSTERU ANDA PERLU TAHU APAKAH INI !

Apakah OPFM ?

OPFM adalah singkatan dari Our Power Forced Matrix. Merupakan sebuah
"Downline Builder Program" yang Paling Dahsyat! dan Paling Cepat perkembangannya. Program ini dibuat oleh Thomas Thompson bagi
sesiapa saja yang ingin succses menjalankan Bisnis Empowerism.

Terdapat banyak group didalam Empowerism namun OPFM adalah group yang paling cepat berkembang menjaring anggota untuk bisnes Empowerism.

Dalam 6 minggu pertama sejak dilancarkan OPFM, group ini sudah
menjaring lebih dari 7000 member yang bergabung di Empowerism dan
tersebar diseluruh dunia.

Hebatnya, dengan ikut OPFM, Anda memiliki kesempatan menjalankan
Bisnis Empowerism secara PERCUMA Tanpa Modal, kerana dengan
sistem BENEFACTORING kami yang membayarkan membership Anda.

Hanya dengan kerja-sama Team Work, maka peluang menghasilkan ribuan dollar dari internet dalam waktu yang relative singkat, bukan impian.

Sekarang giliran Anda untuk membuktikan sistem OPFM ini!
PLEASE CHECK IN OUT :http://www.ourpowerforcedmatrix.com/team.php?UID=26208

Anda serius dan ingin berjaya serta mencapai impian anda !

ANDA PERLU SEDAR DAN INGAT !! BILA SALAH SATU DIBAWAH INI ADALAH ALASAN ANDA UNTUK MEMBATALKAN NIAT ANDA BERBISNIS DI INTERNET :
1. TIDAK PUNYA DANA
2. TAKUT GAGAL
3. TIDAK BERPENGALAMAN

Maka langkah yang Anda ambil telah tepat dengan bergabung dengan kami di OPFM, kerana:

1. Kami bayar membiayai pendaftaran Anda sebanyak $24.95 untuk
Anda.

2. Biaya bulanan Anda akan tertutup hanya dgn mensponsori 3 orang

3. Bila belum dapat menyeponsori, para upline akan membantu mencarikan prospek kepada Anda.

4. Anda akan mendapat downline spillover sehingga group anda cepat
berkembang.

Dan kita semua dapat meraih kesuksesan secara bersama-sama.Kesuksesan Anda adalah kesuksesan para upline.

Harus INGAT ! Sepakat Membawa Berkat ! Menjalankan usaha bagi menjana pendapatan sampingan di internet menjadi impian ramai malah ramai yang telah berjaya menjadikan usaha di internet ini sebagai kerjaya sepenuh masa. Namun dengan pengetahuan yang terhad, takut kerana pengalaman ramai orang yang menjadi mangsa penipuan menjadikan ramai pula yang fobia di atas kelangsungan ini. Maka hanya mereka yang berani mencuba dan pandai menilai risiko serta pandai pula membuat agihan aset akan dapat mendepani ketakutan ini.

Di Sini Kita Bermula !

Harga petrol naik lagi dan tarif elektrik akan naik lagi..dan lagi..dan lagi ! Ramai yang mengeluh pendapatan tak setanding perbelanjaan. Justeru pengaruh petrol kepada harga barangan dan perkhidmatan adalah berkadar terus. Kebanyakan aktiviti ekonomi memerlukan kos untuk petrol.

Di sini berlainan! Peluang-peluang perniagaan di sini adalah secara "online" yang penulis usahakan hanya dari rumah, TANPA petrol!!

Anda juga berpontensi menjana pendapatan yang setanding ataupun lebih daripada apa yang anda nikmati sekarang. Bezanya, hanya anda sendiri yang tentukan bagaimana anda mahukan samada secara jam,harian,mingguan ataupun bulanan.

Mahukah anda bermula? Hanya anda yang boleh menjawab persoalan ini, tepuk dada tanyalah selera anda!

Peluang perniagaan di internet / online merupakan trend semasa yang masih baru dan belum diterokai sepenuhnya. Apapun perniagaan pasti memerlukan modal dan terpaksa mendepani risiko. Begitu juga perniagaan di sini, apa yang penting adalah kesungguhan dan kesabaran.

Membina perniagaan di internet serupa juga sebagaimana kita membina perniagaan di luar sana. Apa yang kita perlukan adalah prospek (orang), kerana apa yang ada di internet adalah manusia seperti kita juga.

Pun begitu antara kelebihan berniaga di internet adalah:
1. Tak perlu tebal muka
2. Tak perlu haus tapak kasut/tayar
3. Tak perlu pakai lawa-lawa
4. Tak perlu home party
5. Tak perlu pandai cakap
6. Tak perlu macam- macamlah...anda boleh fikir sendiri

Apakah yang anda perlu? Ya..anda perlu sambungan ke internet, berani berinternet dan suka belajar perkara baru. Sabar, konsisten dan Tawakal.

Di sini penulis sediakan "step by step" bagi panduan anda yang baru dan masih belum mengerti bagaimana untuk bermula. Terserah anda kerana " Setiap pengembaraan seribu batu pasti ianya bermula dari langkah PERTAMA!"

Apakah langkah pertama tadi ?
Ya ! Mengikuti team OPFM yang singkatan dari Our Power Forced Matrix http://www.ourpowerforcedmatrix.com/team.php?UID=26208

Anda harus INGAT ! Bisnes tanpa prospek atau orang atau tak perlu kepada orang amat membahayakan pelaburan/bisnes anda ! Bagi yang telah melalui program autosurf atau HYIP semestinya sudah tahu ! Nah hari ini boleh dikatakan industri autosurf sudah mengalami zaman kegelapan.!

ANDA MASIH BERMINAT DAN SERIUS UNTUK BERBISNES ONLINE ATAU ANDA INGIN TERUSKAN LANGKAH TERSENDIRI DENGAN MULA MELANGKAH KE EMPOWERISM..Mulalah MELANGKAH! SELEPAS INI !

Klik Banner di bawah ni je..

 
Joined
Mar 20, 2006
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#2
Kita sambung lagi ke bahagian Kedua..Apa itu dasar utama OPFM? – satu cadangan bentuk penerangan kepada prospek.

Secara ringkas,Matrix merupakan membina jaringan atau kumpulan manakala MLM pula menjalankan program atau product.Hakikatnya sebelum berniaga kita mesti adakah dulu komuniti.Senang cerita..seperti orang buat web kalau dikira menarik perhatian orang ramai dan jutaan orang melawat dalam satu hari nak tak nak mesti webmaster akan menempatkan bisnes pengikalanan kat webnya..!

Jika anda pernah membina perniagaan MLM atau Network Marketing, maka anda tahu bahawasanya susah payah dan kesukaran untuk membina perniagaan MLM untuk satu syarikat sahaja pun sudah begitu perit. Kemungkinan besar anda telahpun mencuba beberapa kali untuk membina bisnes MLM.

Kalau anda join 3 atau 4 syarikat dan membinanya? 99.99% anda mungkin dapati keempat-empat syarikat tersebut tidak dapat anda berjalan dengan jayanya.

Melalui OPFM kita membawa jalan penyelesaiannya.

Apakah konsep OPFM yang paling asas?

Bina perniagaan MLM melalui satu syarikat sahaja dan mendapat pendapatan daripada 4 atau 5 atau 6 syarikat yang lain tanpa perlu mengangkat jari.

Pelik? Ada ceritanya dan ada jalannya.

Mula-mula sekali, kita harus fahami apa itu OPFM. OPFM (Our Power Forced Matrix) ialah bukan satu syarikat MLM, anda tidak akan dapat bonus darinya, anda tidak bayar apa-apa yuran kepadanya dan ia juga tak ada produk.

OPFM adalah satu downline group sahaja. Satu kumpulan orang-orang yang membina bisnes. Ia diasas oleh Thomas Thompson.

Syarikat pertama yang disertai oleh OPFM ialah Empowerism.http://www.empowerism.com/e/184540/



Empowerism adalah sebuah korporasi di Atlanta, Georgia, U.S.A yang
dimiliki oleh Life, Education And Prosperity, Inc. Korporasi ini menawarkan keanggotaannya dengan harga yang relative murah untuk system marketing otomatis dan NetMarketing training (kombinasi antara Internet Marketing dan Network Marketing).

Falsafah bisnisnya adalah menawarkan sistem sukses global berkelanjutan yang berkualiti tinggi dan terjangkau, serta menjadi penasihat bagi siapapun yang bermaksud memulai bisnis online, membawa bisnis offline yang sudah ada ke internet atau untuk mempelajari internet marketing guna meningkatkan kemampuan pribadi.

Training dan kesempatan bisnis Emprowerism diciptakan untuk memberi
kuasa dan kemampuan pada orang-orang di seluruh dunia melalui pengetahuan, inspirasi, dorongan, motivasi, dan cara pandang baru.

Produk syarikat ini ialah Leads, Internet Marketing Education dan Autoresponder. Yuran keahlian empowerism ialah $24.95, dimana wang ini digunakan untuk membeli leads sebanyak 50 unit.

Leads ini dikumpulkan dari berbagai promosi dan pengiklanan untuk mendapatkan maklumat-maklumat individu yang sedang mencari peluang untuk membina bisnes dari rumah. Mereka ini dipanggil sebagai double opt in- iaitu bermaksud mereka mengisi maklumat mereka kedalam satu borang dan setelah itu mereka perlu membuat confirmation atau pengesahan dengan cara menghantar satu emel pengesahan untuk mengesahkan kesahihan maklumat yang telah mereka berikan.

Setelah leads ini dibeli, maka kita secara automatik akan menjadi ahli empowerism. Setelah itu, kita juga diberi satu Autoresponder iaitu isend untuk kita gunakan untuk mempromosi bisnes empowerism. Kita hanya perlu membuat sedikit setting didalam isend, seperti memasukkan username kita dan satu alamat emel kita. Empowerism juga sudah menyediakan 9 siri emel yang datang bersama dengan akaun leads kita ini.

Setelah kita selesai membuat setting didalam isend autoresponder kita ini, 50 leads yang telah kita beli tadi akan di masukkan kedalam akaun isend kita, dan autoresponder ini akan bertindak menghantar emel-emel memberi penerangan tentang bisnes empowerism kita. Disini, mereka akan dihantar siri 9 emel. Dan bisnes empowerism kita akan terbina secara sendiri dengan sistem yang telah di automasikan.

Jika mereka berminat dan membuat keputusan untuk menyertai bisnes empowerism kita, maka mereka akan mendaftar dan membayar $24.95 kepada empowerism dan kita sudahpun mempunyai downline didalam empowerism. Apabila mereka mendaftar, maka kita sebagai direct sponsor mereka akan menerima $20 sebagai fast start bonus yang dibayar pada setiap hari Isnin. 4 kali dalam sebulan.!

Pembiayaan $24.95 yang kita bayar juga bukan setakat untuk membeli leads dan autoresponder sahaja, malahan kita juga membeli satu kursus internet marketing. Kita akan menerima berbagai emel secara berperingkat yang akan memberi bimbingan kepada kita bagaimana untuk membina satu bisnes internet dari rumah dengan jaya mengikut pengalaman net marketer.

Ahli-ahli empowerism juga mempunyai pilihan samada untuk meneruskan keahlian mereka setiap bulan; dimana mereka akan membuat renewal atau pembaharuan keahlian secara bulanan sebanyak usd19.95 dan wang ini juga digunakan untuk membeli 50 leads yang baru untuk digunakan bagi tujuan mempromosi bisnes empowerism kita.

Bagi setiap direct sponsor kita yang membuat pembaharuan bulanan ataupun autorenewal, maka kita akan menerima $7 dari yuran pembaharuan keahlian mereka. Kita juga akan menerima $1 bagi setiap orang yang berada didalam network kita sehingga 9 level. Empowerism membayar dengan mendasarkan kepada matriks 3X9, dan jika matriks ini penuh, maka kita akan ada lebih dari 29000 ahli, dan ini boleh membawa sehingga $29000 kepada kita. Bonus dari renewal ini akan dibayar sebulan sekali.

Kita boleh memilih samada mahu menerima bonus melalui cek ataupun berbagai cara lain seperti egold, stormpay atau moneybookers. Terpulang kepada kita apakah cara pembayaraan bonus yang kita paling suka.

Bagaimana empowerism berfungsi dan Bagaimana pula cara OPFM mempromosi empowerism?

OPFM mempromosi empowerism dengan cara yuran $24.95 ditaja oleh sponsor. Ini bermakna, jika saya menaja anda, maka saya akan bayarkan yuran penyertaan atau pendaftaran anda kedalam empowerism sebanyak $24.95. Dari situ, saya akan menerima $20 dari company empowerism, dan ini bermakna saya hanya melabur sebanyak $4.95 keatas setiap orang yang saya taja.

Seandainya seseorang yang kita taja itu membuat keputusan untuk mengembangkan bisnes empowerism, maka beliau akan membuat renewal bulanan, dan dengan itu, kita akan menerima $7 bagi setiap orang yang kita taja, dalama masa setahun, kita akan dapat menjana $84 bagi setiap orang yang kita taja.

Ini bermakna, bagi setiap orang yang kita taja, kita melabur $4.95. Jika pelaburan kita menjadi, maka kita akan mendapat pulangan $84.00. Jika pelaburan kita tidak menjadi, maka kita akan hilang $4.95.

Melalui internet, dengan hanya beberapa klik mouse, kita mampu menembusi beribu-ribu orang. Katakan kita berjaya menyampaikan iklan atau promosi kita kepada 1000 orang, dan hanya 10% peratus sahaja yang menunjukkan minat dan memberikan maklumat kepada kita, maka kita sudah ada 100 orang prospek yang sudahpun cenderung kepada peluang yang kita bawa.

Dari 100 orang tersebut, kita akan mendapat maklumat seperti no telefon dan email beliau. Dan setelah kita memberi penjelasan kepadanya, maka kita perlu bertanya samada beliau serius atau tidak. Jika beliau berkata YA, dan berminat, maka kita akan taja beliau. Dan, jika beliau mengembangkan bisnesnya, kita akan menerima $7 setiap bulan daripadanya dan $1 dari setiap downlinenya.

Perlu diingat bahawa kita tidak boleh menaja semua orang yang memberi maklumat kepada kita. Sebaliknya, kita menilai samada seseorang itu merupakan satu prospek yang patut kita melabur $4.95 ataupun tidak keatasnya.

Dari 100 orang yang kita ada, mungkin kita taja 5 atau 10 orang. Lebih ramai kita taja, lebih banyak punca pelaburan yang kita ada. Jika kita taja 10 orang, maka kita sudah mampu menjana $840 setahun, pelaburan kita? $49.50 sahaja.

Justeru, kita mesti faham bahawa yuran bulanan langganan empowerism adalah $19.95 sebulan. Ini bermakna, jika kita ada 3 orang dibawah kita yang mengembangkan bisnesnya, maka bisnes empowerism kita sudahpun menjadi percuma, kerana yuran pembaharuan mereka sudah cukup untuk menampung yuran renewal kita. 3X7usd = $21.00 semestinya sudah menampung yuran bulanan kita yang berjumlah $19.95 itu.

Secara ringkasnya :

Kompensasi Pembayaran Empowerism:

Empowerism memiliki sistem kompensasi yang sangat menarik.
Berikut adalah sistem kompensasi yang disukai banyak internet marketer
dunia.

1. 3x9 Forced Matrix dengan kompresi hingga tak terbatas
2. $6 MONTHLY Bonus untuk SELURUH personal sales
3. Hanya 3 Personal Sales menjadikannya menuju Keuntungan Besar
4. Unlimited $20 Fast Start Bonuses dibayarkan MINGGUAN


Penjelasan 3x9 FORCED MATRIX

Hanya perlu 3 orang saja di level 1 anda, dan member yang berikut2nya
semua akan masuk di level 2, 3 dst.
Orang2 yang berada dibawah andapun hanya perlu 3 orang di level 1
mereka.

Anda mendapatkan $ 1/bulan dari setiap member dimatrix anda yang active membayar membership bulanan mereka. Yang mana didalam matrix anda terdapat 29,523 posisi member.

Full 3x9 matrix akan menghasilkan minimal $29,523/bulan.
Jika matrix 3 X 9 anda terpenuhi maka passive income anda sedikitnya
sebesar $29,523/bulan.

Level 1 = $7 x 3 downline = $21

Level 2 = $1 x 9 downline = $9

Level 3 = $1 x 27 downline = $27

Level 4 = $1 x 81 downline = $81

Level 5 = $1 x 243 downline = $243

Level 6 = $1 x 729 downline = $729

Level 7 = $1 x 2187 downline = $2916

Level 8 = $1 x 6561 downline = $6561

Level 9 = $1 x 19683 downline = $19683

Mengapa minimal $29,523/bulan?

Kerana komisyen hanya dihitung $1 per member. Padahal jika kita
mensponsori secara pribadi, kita bisa dapat $7 per member. Bayangkan jika anda mensponsori 10 member, 100 member, 1000 member. Berapa penghasilan yg boleh anda peroleh?

Namun, jika oleh satu dan lain hal Anda kesulitan untuk memperoleh 3
orang dibawah Anda, maka hubungi para upline Anda untuk membantu Anda.

Upline Anda dengan senang hati akan membantu Anda mendapatkan tiga orang untuk Anda!

Anda mempunyai beberapa cara menerima komisyen anda samada melalui Moneybookers, IntGold, stormpay atau E-gold account atau melalui cek yang dikirim oleh syarikat EMPOWERISM.

Anda berminat untuk bersama empowerism sila ke http://www.empowerism.com/e/184540/

atau klik banner di bawah ni jer..



Menariknya di empowerism sekiranya anda menjual langganan utk pendaftaran dan bulan pertama $24.95 kemudian akan dapat balik $20.00 setiap satu jualan dilakukan.Bagaimana kalau kalau kita bersatu hati dan sepakat ?

Diringkaskan lagi...OPFM :
· OPFM bukan satu syarikat MLM
· Empowerism ialah Syarikat MLM yang dikembangkan oleh OPFM
· Bonus anda datang dari empowerism dan bukan OPFM
· Anda bayar yuran kepada empowerism
· Anda mengembangkan bisnes empowerism
· Anda menggunakan OPFM untuk membina empowerism

Bersambung......
 
Joined
Mar 20, 2006
Messages
15
Likes
0
Points
1
Offline
#3
Apakah kelebihan menyertai matriks OPFM?

OPFM menyedari bahawa dalam mana-mana bisnes MLM, orang yang duduk kat bawah atau yang masuk lewat selalunya susah dapat duit.Itulah yang ada di dalam fikiran kita.

Bagaimanakah caranya supaya OPFM dapat menolong semua ahli-ahlinya buat duit?

Jika dia boleh menyediakan satu cara dimana orang-orang yang berada dibawah atau masuk lewat mendapat kelebihan berbanding dengan yang masuk lebih awal, maka dia akan dapat membantu lebih ramai orang buat duit.

Oleh kerana itu, OPFM menyediakan matriksnya sendiri bergerak secara kumpulan.

Apabila kita membuat autorenewal dalam empowerism, maka kita akan masuk matriks OPFM. Siapa yang buat autorenewal dulu akan masuk matriks OPFM dulu, dan dengan itu, tarikh dan masa kita membuat autorenewal dalam empowerism akan menentukan samada kita berada di bahagian atas ataupun dibahagian bawah dalam matriks OPFM. Kita harus faham bahawa matriks OPFM tidak mempunyai kaitan langsung dengan organisasi empowerism.

Katakan kita ada 5 ahli yang menyertai empowerism melalui OPFM (A,B,C,D,E) .Seterusnya, kita andaikan semua sekali membuat autorenewal dalam empowerism, dan ini menjadikan A berada di atas sekali dan E berada dibawah sekali, didalam satu susun atur satu barisan yang panjang.

Apa yang OPFM buat seterusnya ialah mengadakan flip. Apabila flip dilakukan, maka susunatur tadi akan di terbalikkan, maka E akan berada di atas sekali dan A akan berada dibawah sekali. (E,D,C,B,A). Ini susunan baru selepas flip. Setelah flip ini siap, maka semua sekali akan didaftarkan kedalam syarikat kedua. Maka didalam syarikat kedua, E akan mempunyai kedudukan yang paling baik, manakala A, yang sudah kaya raya dalam empowerism akan berada dibawah sekali.

Apa yang berlaku sekarang ialah seramai 20000 orang telah dilibatkan dalam flip yang pertama. Mereka dihantar emel dan pemberitahuan step by step, berapa nak bayar yuran dan kat mana nak bayar dan bagaimana nak bayar. Tempoh diberi selama lebih kurang seminggu lebih. Setelah due date, maka yang tidak bayar akan kehilangan tempatnya dan yang bayar akan didaftarkan ke dalam syarikat kedua mengikut susunan yang telah ditentukan ketika mereka membuat flip tadi.

Secara tiba-tiba, dengan hanya mengikut arahan dan membayar yuran penyertaan, seseorang akan berada didalam satu syarikat MLM dan mempunyai berpuluh downline berbayar. Secara serta merta mereka mempunyai pendapatan dari syarikat MLM ini. Dan tugas mereka ketika ini hanyalah memastikan bahawa mereka berada didalam PAID status dalam empowerism dan membayar yuran bagi syarikat kedua.

Syarikat kedua yang telah dipilih oleh OPFM ialah Liberty Health Network (LHN) dan kemasukan kedalam LHN ini diselenggarakan oleh pihak $24plan tengok sini http://www.fr-e-e.com/x/?rid=138972.

Apa yang berlaku ialah setiap ahli OPFM yang layak diberikan satu link untuk membuat pembayaran kepada $24plan sebulan. Apabila sahaja seseorang itu mendapat 3 orang downline didalam $24plan http://www.fr-e-e.com/x/?rid=138972 maka mereka akan dimasukkan kedalam LHN, dan mereka tidak lagi perlu membayar $24 kepada pihak $24plan. Mereka juga tidak perlu membayar walau sesen pun kepada pihak LHN.

Malahan, pihak $24plan akan menguruskan segala-galanya bagi urusan penyelenggaraan bisnes LHN. Produk dibeli dan dipos kerumah oleh pihak $24plan.

Ini bermakna, jika anda sudah ada 3 orang downline yang anda taja sendiri dalam empowerism, dan mempunyai 3 orang downline dalam $24plan, maka anda sudah mempunyai 2 bisnes MLM yang hidup dan PERCUMA.

Keliru? Sila ingat prinsip-prinsip ini.
· Semua orang yang buat autorenewal ataupun berada dalam PAID status dalam empowerism akan dilibatkan dalam flip OPFM

· Apabila flip dijalankan, maka orang bawah akan berada diatas dan orang atas akan turun kebawah.

· Selesai flip, semua ahli-ahli OPFM akan ditawarkan tempat dalam syarikat kedua dan diminta menjelas pembayaran

· Pembinaan syarikat kedua adalah 100% diuruskan oleh OPFM, tanpa anda perlu cari downline, tanpa perlu membuat promosi

· Apabila anda ada 3 orang downline dalam $24plan, anda akan diimpot masuk kedalam LHN

· Apabila anda telah diimpot masuk kedalam LHN, produk anda akan dibeli dan dipos kepada anda oleh pihak $24plan tanpa anda perlu membuat sebarang pembayaran lagi.

· Dalam syarikat kedua, downline anda datang dari kedudukan yang telah ditetapkan secara otomatik oleh pihak pengurusan OPFM.

Sekarang ini, daripada 25000 orang ahli OPFM seluruh dunia, hanya 5500 orang sahaja yang telah menjelaskan yuran dan diimpot kedalam $24planhttp://www.fr-e-e.com/x/?rid=138972. Ini bermakna, kita masih berada pada peringkat yang masih awal.

Baiklah, apa akan jadi pada orang yang masuk selepas flip?

Bagi orang yang masuk selepas flip, mereka akan melalui prosedur yang sama seperti yang dilalui oleh orang yang lebih awal.

Mereka akan terjumpa OPFM sales page yang dipromosikan, seperti anda menerima emel iklan dari saya dan klik pada link, dan mengisi nama anda didalam page tersebut. Dari maklumat yang saya terima, saya hubungi anda, bersembang dengan anda dan membuat pertimbangan samada saya patut melabur duit saya dan mendaftarkan anda kedalam empowerism. Setelah saya memberi pemahaman kepada anda, maka saya tanya soalan cepumas samada anda mahu saya belanja keahlian anda kedalam empowerism ataupun tidak, samada anda ingin mengembangkan bisnes ini ataupun tidak. Jika jawapan anda adalah positif dan anda menunjukkan kesungguhan, maka saya bayarkan untuk anda di OPFM sebanyak $24.95 bagi pendaftaran dan bulan pertama. Anda akan menerima id dan password anda untuk empowerism, dan anda juga akan menerima kesemua produk yang ditawarkan oleh empowerism.

Setelah menyempurnakan keahlian empowerism anda, anda akan perlu pergi ke langkah seterusnya untuk melengkapkan agenda anda didalam OPFM. Anda perlu menyertai $24plan. Dengan satu klik pada satu link anda akan dapat mendaftarkan diri anda kedalam $24plan, dan mengesahkan kedudukan anda kedalam matriks OPFM.

Memandangkan mereka yang masuk selepas flip akan masuk lewat, maka mereka akan berada di kedudukan yang bawah didalam matriks OPFM dan juga dalam $24plan. Mereka akan jadi backfill. Semua yang masuk selepas anda akan masuk secara sama rata ke dalam $24plan.

Jika sekarang ini ahli baru OPFM berkembang pada kadar 800-1000 orang sehari, berapakah agaknya orang yang akan masuk kebawah anda didalam $24plan dalam masa beberapa bulan lagi?

Jika anda mempunyai 20 orang ahli yang berbayar, anda sudahpun pasti menerima bonus yang agak lumayan dalam LHN, tambahan pula anda tidak perlu membayar apa-apa untuk berada didalam LHN apabila anda menerima 3 orang dibawah anda didalam $24plan.

Jika sesiapa tidak mahu membayar untuk $24plan atau menyertai flip, maka kita tidak akan menaja mereka kedalam empowerism, sebab mereka tidak nampak wawasan bisnes ini dan mereka tidak mahu mengambil peluang dari flip yang akan diadakan lagi.

Ini bermakna, 25000 orang seluruh dunia yang sedang mengembangkan bisnes empowerism mereka akan menambahkan lagi bilangan orang yang akan dimasukkan kedalam $24plan. Jika misalnya daripada 25000 ahli ini hanya 5000 sahaja yang betul-betul aktif, dan setiap seorang dari mereka dapat menaja seorang sehari, dalam masa beberapa minggu sahaja, jumlah ahli OPFM akan mencecah ratusan ribu.

Ini juga bermakna, impot ke dalam syarikat ketiga juga akan menjadi lebih besar dari syarikat kedua.Ini juga bermakna bahawa, setiap flip yang bakal menyusul akan bertambah besar dan besar. Kita akan akhirnya menerima sumber pendapatan dari berbagai punca. Semuanya hasil dari teamwork. Semuanya hasil dari penyertaan ahli keluarga OPFM yang pastinya akan berjumlah ratusan ribu dalam masa kurang dari setahun.

Apakah tugasan setiap orang yang menyertai OPFM?

· Mengembangkan perniagaan empowerism mereka dengan sebaik mungkin

· Mengikut segala arahan dari pihak pengurusan OPFM.

Macamana? dan bagaimana dengan ANDA..kunci ditangan anda..nak seribu daya tak nak seribu mengarut ANDA akan lemparkan.Terserah kepada ANDA memulakan langkah ! Ribuan batu anda melangkah pastinya dimulai dengan langkah pertama ! Bukan senang menunggu wang yang datang melayang..Ingatlah ANDA mempunyai sebuah syarikat yang bermodal besar malangnya tiada promosi akan gagal berbanding dengan syarikat bermodal kecil tetapi promosinya hebat disinilah anda akan menimba ilmu dari internet marketer yang telah berjaya di OPFM dan Empowerism.




Keterangan lanjut dan sumber maklumat utama sila lawati untuk kajian dan penyertaan yang terbuka luas:
http://www.ourpowerforcedmatrix.com/team.php?UID=26208
http://www.empowerism.com/e/184540/
http://www.fr-e-e.com/x/?rid=138972

-BERSATU TEGUH BERCERAI ROBOH-Pesanan ini dibawa oleh http://alkiram.net

Sekian.Terima Kasih.Kalau tak faham dan tak jelas sila emailkan kepada: elkiram@gmail.com atau YM : m4du_l3b4h

 
Top