Urgent Perlukan bantuan dari rakan IM semua

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Selamat petang dan Slaam satu Malaysia...:D

Arie nie Rez betul2 perlukan bantuan dari korang semua...sama ada dalam bentuk info atau cadangan....

Minggu depan ada satu karnival pameran SEM akan diadakan di sekolah kami. Pasukan saya diwajibkan membuat satu gimik pelancaran.

Idea dah dapat. Cuma menghadapi satu masalah, kami hendak menyempurnakan gimik tersebut dengan satu video ala-ala matrix, yang akan memaparkan biodata dan gambar orang tersebut. Kami nak gunakan After Effect, so, kalau bro2 semua ade cadangan template after effect untuk kami gunakan, bleh la post kat sini. Tak pun bagi yang otai dalam bab nie nak bagi fast coach amat dialu-alaukan.

:D.....

Tlong ye....:D
 

Irham Dhani

Senior
Joined
May 1, 2010
Messages
596
Points
0

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Tu rrr.....memang cun.tapi kene keluarkan duit...alahai....makin nipis poket aq....thanks sume...
 

Hairul WC

Newbie
Joined
Nov 5, 2009
Messages
1,527
Points
36
dari dulu nak belajar after effect nie.. tak sempat2 lagi...
 
Top