Urgent!!! Nak minta tolong pasal rumah ni...

lutfee

Senior
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,578
Points
38
Saya perlukan bantuan anda segera..... urgent!!

Saya baru jer menerima surat untuk serah rumah....
alhamdullilah, akhirnya dapat jugalah saya rumah yang diidamkan...
tapi yang amat tak bestnyer, late payment interestnya amatlah tinggi... saya dicaj rm3900++:confused:
mak aih.. abis duit utk pasang gril umah kalau macama ni....
pihak pemaju suruh buat surat rayuan tapi saya tak berapa tahu nak buat macamana dan tak boleh nak fikir sekarang disebabkan interest nih...

saya mengharapkan bantuan kawan2 semua sesiapa yang pernah kena macam ni dan pernah buat surat rayuan / diskaun harap dapat membantu dan beri saya surat contoh ni yer....

bantuan anda amat saya hargai...
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
suruh la lawyer tulis surat kat developer.. kan ada lawyer masa sign perjanjian beli rumah tuh.. suh lawyer tu buat..kalau dia taknak... gigit idung dia..
 

pintoo

freshman
Joined
Aug 22, 2007
Messages
177
Points
16
ko gi suruh lawyer SNP... dia patut advice/tolong
 
Top