>>URGENT<<Mencari JV SEJATI.Komisyen RM35/sales.RM1K Utk Dimenangi!!

Status
Not open for further replies.

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
sis, nak join mcm mana ni? sekadar affiliater boleh ler..

kalau tak delist pun boleh join cabaran affiliate tu.
masuk sekali dengan IM yang ada list.

jap ya..nanti saya letak link ke laman utk daftar affiliate.
yang bezanya org yang ada list 500 ke atas dapat free copy utk
review.;)
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
huhu...nevermind...sehari satu video...xcukup masa nak donlop semua.

oo..OK2...hehe...baguslah kalau mcm tu.
harap nanti study la kod adsense..pas study jgn
lupa buat,

kalau ada apa2 masalah jangan teragak2 untuk contact saya.
contact kat facebook lagi bagus!:)
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
Good luck.. Saya cadangkan ubah tarikh launching kepada 3 Dis atau 9 Dis. Cadangan tarikh launching @ 30 Nov ada tekanan & panas..

Just an opinion..

tekanan dan panas?mcm mana tu?
saya dah masuk 5 kali dah tangguh tarikh
launching ni Tuan..

saya nak ubah takut tak sedap laa sebab dah plan..
kena pulak skg saya dah invite ramai IM besar utk JV.

mereka skg sibuk.apa yang tinggal ialah saya berdoa
dan bertawakal kepada Allah semoga semuanya berjalan dengan
lancar nanti.

Insyaallah !:)
 

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2,004
Points
38
tahniah2...
brapa ya harga pelancaran produk nie..
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
sis..check pm :)

salam..OK Tuan Faiz...dah cek ..saya dah pun reply.
anyway..thanks for get my Kod Adsense.

kalau ada apa-apa problem terus contact saya
dekat emel atau facebook anytime anywhere yah! :)
 

nurjannah

Newbie
Joined
Aug 16, 2008
Messages
616
Points
16
Tahniah Wana atas pelancaran Ebook ni..
Boleh wana kongsikan SS akaun adsense wana?
Sekadar utk naikkan semangat IM yg lain.
Mesti gempak income adsense wana ni.

Neway, good luck! :)
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
dah daftar ..............................

OK pak long.saya dah nampak dah nama pak long malam tadi..terima kasih ya.

oh kalau pak long nak guna bahan2 marketing saya dah provide pun no problem..
utk semua part saya dah sedia:
-emel marketing
-facebook marketing
-forum marketing
-twitter marketing
-blog marketing

copy and paste je kalau nak jimat masa!:D
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
da boleh start ke :D

launching esok..kalau dah nak start engine hari ni pun boleh
sebab ada certain JV dah start market dah dekat list dorang.

dekat blog pun dah ada org yang posting dan buat review.:)
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
Tahniah Wana atas pelancaran Ebook ni..
Boleh wana kongsikan SS akaun adsense wana?
Sekadar utk naikkan semangat IM yg lain.
Mesti gempak income adsense wana ni.

Neway, good luck! :)

kalau ikut ada rmai lagi org yg dapat lebih dr saya.
lagi2 la mat salleh yg muda2 dari luar negara.

saya punyer income yang zaman tok kadok ada kat sini
www.strategiadsense.com ..

yang dah up yang latest saya akan letak dalam laman
jualan..

:)
 
Status
Not open for further replies.
Top