>>URGENT<<Mencari JV SEJATI.Komisyen RM35/sales.RM1K Utk Dimenangi!!

Status
Not open for further replies.

nonon

freshman
Joined
Jun 3, 2009
Messages
574
Points
16
tahniah! buku yang sangat bagus untuk player adsense...
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Minisite GEMPAK! Insyaallah, boleh convert sales besar ni..

Tahniah! Moga berjalan lancar hendaknya.. :)
 

SYAHIR

freshman
Joined
Jun 21, 2010
Messages
287
Points
0
confirm saya join,
 

paklong

Newbie
Joined
Dec 31, 2007
Messages
4,307
Points
36
RM35 satu sale .... banyak tu...

memang best produk ni.....
phuh .......... panduan ini lengkap,
ia tak memerlukan SEO , hanya tarik trafik je.
teknik tarik trafik ni sesuai untuk biz lain juga.
template blog, content blog , cara letak ads pon diberi......
lagi syok bahan untuk marketing/promo pon dia bagi ......

tahniah .......... kalau promote affiliate guna cara ini pon bagus Kan..............
nak join ke tak ?
 
Last edited:

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Saya suka dengan Ebook ini.... Yg bestnya dapat special support dr Owner... :D
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
saya dah beli... tapi tak boleh nak download ebooknya....... adehhhhhhhhhh.......
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
RM35 satu sale .... banyak tu...

memang best produk ni.....
phuh .......... panduan ini lengkap,
ia tak memerlukan SEO , hanya tarik trafik je.
teknik tarik trafik ni sesuai untuk biz lain juga.
template blog, content blog , cara letak ads pon diberi......
lagi syok bahan untuk marketing/promo pon dia bagi ......

tahniah .......... kalau promote affiliate guna cara ini pon bagus Kan..............
nak join ke tak ?

Hmm..complete je Pak Long bgtahu..hehe :)
Pk Long dah beli belum..Hik Hik :>

Nanti untuk JV saya akan bagi bahan2 untuk marketing dan
juga free report untuk promote Kod Adsense..

pak Long nak join pun bolehhhh:D
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
saya dah beli... tapi tak boleh nak download ebooknya....... adehhhhhhhhhh.......

salam Tuan Zakeri...lama download skg dimasuki ramai pembeli.
JV saya dan yang lain ada yang sudah boleh baca ebook Kod Adsense itu.

cuba muat turun semula.kalau ada apa2 terus contact saya tau
dekat facebook atau emel..senang nanti saya nak tolong.

saya dah pun PM Tuan! :)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
tuh yg pelik tuh..... semua bonus + video boleh download...........ebooknye tak boleh pulak.......... nanti terai dload kat umah pulak.... hahhahaahah
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
tuh yg pelik tuh..... semua bonus + video boleh download...........ebooknye tak boleh pulak.......... nanti terai dload kat umah pulak.... hahhahaahah

Oh semua bonus boleh download ya?thanks God alhamdulillah boleh download.
tak boleh tidur malam saya kalau pembeli ada komplen.

OK..Tuan try download dulu ya..kalau ada apa2 contact saya cepat2 tau!

terima kasih sebab bgtahu saya hal ini.. :)
 

nonon

freshman
Joined
Jun 3, 2009
Messages
574
Points
16
huhu...saya dah beli...tp blom download video+bonus...(sebab lama menunggu, tangguh dulu untuk download)
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
huhu...saya dah beli...tp blom download video+bonus...(sebab lama menunggu, tangguh dulu untuk download)

Lorrr...yeke?ok2..understood....!

mmg file tu ada skit besak la....sebab dalam bentuk rakaman video...
harap sabar ya cik adik! :)
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
sis, nak join mcm mana ni? sekadar affiliater boleh ler..
 

nonon

freshman
Joined
Jun 3, 2009
Messages
574
Points
16
Lorrr...yeke?ok2..understood....!

mmg file tu ada skit besak la....sebab dalam bentuk rakaman video...
harap sabar ya cik adik! :)

huhu...nevermind...sehari satu video...xcukup masa nak donlop semua.
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
Aku dh dowlod sume file2 tuh ..xde masalah ape2 cuma file besar lambat sikit la nk abis dowlod.:D
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
Aku dh dowlod sume file2 tuh ..xde masalah ape2 cuma file besar lambat sikit la nk abis dowlod.:D

OH dah boleh download semua ya?OK..alhamdulillah.lega dgr feedback
positive nih..thanks ya!

P/S:Lepas download jangan lupa lupa study ya.kalau ada apa2 hal just hantar emel dekat saya!:D
 
Status
Not open for further replies.
Top