>>URGENT<<Mencari JV SEJATI.Komisyen RM35/sales.RM1K Utk Dimenangi!!

Status
Not open for further replies.

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
KLIK LINK DIBAWAH UTK DAFTAR SBG AFFILIATE.BAHAN MARKETING ADA DISEDIAKAN:
KLIK Link INI

JV Mantap Saya:
Tuan Jamal(Mahaguru Ebook saya)
Tuan Rahman Basri(OTAI yang jadi support NO.1 dalam Hidup Saya)
Tuan Wanmus(Blogger mantap yang cool!-Orang kampung saya ) ;)
Tuan Hasbul(Eksekutif Tertinggi FlareBiz)
Tuan Kasimo(Senior IM Yang Luas Ilmunya-pun OTAI saya)
Tuan Azlina(IM Wanita.bakal muncul dengan projek baru yang Hot)
Tuan Mazli(YUP ini antara IM paling negtop!)
Tuan Tengku Faris(IM Yang Muda Tapi Mantap!)
Tuan Yoji(Cool and sporting IM)
Tuan...(ok ada banyak list kat sini...saya tak sempat nak letak.nanti saya update)
...


================================================

Assalamualaikum wbt kepada warga WC yang saya hormati.Apa khabar selamat sejahtera saya ucapkan!

Thread ini saya buka untuk mencari JV bagi pelancaran penuh Produk Digital Pertama saya iaitu "Kod Adsense"..Produk ini disediakan dalam bentuk file PDF,rakaman video dan juga disertakan dengan bahan-bahan tambahan untuk memudahkan para pembeli mengambil tindakan selepas belajar.

eco1.jpg



Baiklah,sebelum anda membuat keputusan untuk menerima tawaran JV ini,apa kata anda selami dahulu apa itu produk digital Kod Adsense supaya pemahaman anda lebih jelas!

Anda boleh ke laman ini untuk keterangan lanjut:
>>> http://nurulaswani.com/my-new-babykod-adsense/

SURVEY & KAJIAN PERMINTAAN
Untuk pengetahuan anda produk digital ini dihasilkan selepas saya mendapat banyak permintaan daripada list saya melalui laman www.strategiadsense.com

Saya ada juga membuat survey and poll melalui thread ini:
www.rkurl.com/ebook-adsense-wana dan respond yang diberikan hampir 100% positif!

PRAKTIKAL & LENGKAP
Produk digital Kod Adsense ini lebih praktikal dan lengkap kerana:

1-Ia dihasilkan/dikarang/dirakam mengikut pengalaman sebenar saya dalam menjana wang melalui Google Adsense.Maka produk ini bukanlah dihasilkan atas dasar teori semata-mata atau temubual daripada IM-IM lain tentang Adsense.

Ia 100% tentang penceritaan peribadi saya dalam menghasilkan wang Adsense sehingga mencecah $500++ dollar hanya melalui sebuah blog.

2-Saya bukan sahaja menyediakan panduan lengkap dengan penerangan,contoh-contoh gambar dalam bentuk file PDF,malah saya turut menyediakan rakaman video yang jelas dan setiap langkah-langkah dan contoh-contoh ada saya hasilkan.

Maka pemahaman pembelajaran Kod Adsense ini lebih terang dan jelas.

3-Bahan-bahan seperti isi kandungan dan marketing saya ada sediakan supaya para pembeli tidak terkapai-kapai untuk mencari sumber-sumber apabila mereka ingin mengambill tindakan.

SUDAH PUN MENJALANI SOFT-LAUNCHING & PRA-JUALAN
Sebenarnya Kod Adsense sudah pun menjalani soft-launching dan juga pra-jualan terhadap list subscribers saya dan Alhamdulillah sambutan memang positif!Anda boleh lihat di laman ini.Ini antara para pembeli terawal Kod Adsense dan ia tidak termasuk senarai-senarai pembeli yang lain.Ketika thread ini ditulis,saya masih lagi menerima bayaran pengesahan untuk mendapatkan Kod Adsense ini.:


http://nurulaswani.com/senarai-vvip-perasmian-kod-adsense/


:D

Untuk pengetahuan anda,bakal JV, saya mencari individu yang sudi untuk membuat pelancaran penuh Kod Adsense ini.Ia akan dilancarkan pada hari SELASA ini,30/11/2010 antara jam 3 hingga 5 petang.

Ciri-ciri JV yang saya cari:


1-Mempunyai list 1,000 dan ke atas
2-Mempunyai list paling kurang 500 dan ke atas
3-itu sahaja!

JV yang mempunyai list 1,000 berpeluang untuk mendapat slot iklan dalam panduan PDF saya.Anda boleh letak hingga 3 banner leaderboard sekali dengan URL dalam panduan Kod Adsense saya itu.

Komisyen jualan adalah RM35 setiap sales..

Saya yakin bahawa Kod Adsense ini akan mendapat sambutan memandangkan ia dihasilkan secara peribadi dan mempunyai permintaan yang amat tinggi dalam pasaran skg.

Cabaran affiliate akan bermula pada hari SELASA(30/11/2010) ini dan akan ditutup apabila jualan mencecah 500 unit.Bayaran untuk setiap JV akan saya lakukan setelah cabaran tamat.

Jika anda adalah orang yang saya cari,maklumkan kepada saya :

1- nama penuh anda dan emel utama
2-no hp
3-SS list anda
4-jika anda ada list 1,000 ke atas,berikan sekali banner anda berzais leaderboard+URL


hantarkan maklumat di atas ke emel saya [email protected] dengan tajuk "JV Kod Adsense" ...atau PM sahaja saya!

Saya harap anda dapat membantu saya dan yang lain untuk menjayakan pelancaran ini.Kredibiliti anda sebagai IM yang disegani amatlah diperlukan supaya ramai lagi rakyat Malaysia ini membuka mata dengan menjana wang online melalui Google Adsense dengan cara selamat dah mudah!;;)

Dengan pertolongan anda,saya pasti proses jualan akan menjadi lebih meluas.Semoga Allah swt akan membalas jasa bakal JV saya nanti...aminnn!
Itu sahaja!

P/S:Sila PM/emel kepada saya dengan segera.Paling lewat ia perlu dihantar ialah Ahad/28/11/2010 ini 11 malam.

P/S:Saya tidak akan membiarkan JV saya terkontang-kanting mencari bahan pemasaran kerana saya ada sediakan 5 emel marketing untuk JV saya guna ketika buat promosi kepada list mereka.

P/S: Saya ada sediakan banner-banner untuk JV saya guna sepanjang cabaran berlangsung!

P/S:Ambil tindakan segera!

DI SINI SAYA UPDATE HADIAH UNTUK CABARAN AFFILIATE:


Johan: Wang Tunai RM1,500(saya dah upkan sehingga RM500)
Naib Johan: Wang Tunai RM1,000

3 Tempat Utama(Ke-3,ke-4 dan ke-5)Wang tunai RM500.00 setiap seorang


TESTIMONI PEMBELI TERAWAL:

Apa yang boleh saya katakan,ini adalah panduan adsense paling lengkap pernah saya jumpa sesuai untuk mereka yang ingin menjana pendapatan di dalam dunia google adsense.
Sebelum ini saya telah memiliki pelbagai ebook mengenai adsense. Tetapi setelah membaca ebook kod adsense dan menonton video yang ada di dalam ebook kod adsense,saya telah menemui formula sebenar untuk menjana pendapatan dengan google adsense!
saudari aswani telah menunjukkan cara A-Z bagaimana untuk menjadikan google adsense sebagai pendapatan sampingan. bermula dengan menggunakan tools percuma,anda mampu untuk melakukannya!
Saya amat yakin, jika anda mengaplikasikan segala tunjuk ajar yang diberikan oleh saudari aswani ini, anda pasti mampu menjana pendapatan yang lumayan menerusi Program Google Adsense.

~ Muhammad Faiz~http://www.facebook.com/sempoicrew

===================================================================
salam. saya begitu tertarik dengan Kod Adsense terutamanya kerana pakej ini mengajar cara2 memohon akaun adsense (ini yang best sbb ia disertai dgn video yg sempoi!). Saya selaku newbie amat memerlukan tunjuk ajar dan bimbingan. saya rasakan bahawa pakej ini memang memberikan idea kpd saya. Kandungannya berbaloi2 berbanding dgn harganya. Nurul Aswani juga mesra pengguna dan sanggup memberikan pandangan. *tanpa bimbingan dan motivasi daripda anda, newbie sperti saya ini hanya akan membeli produk anda tanpa makna!

~Mohd Hanif Zainaldin http://www.facebook.com/profile.php?id=100000256359786
======================================================================
apa yang bermain dalam fikiran saya " teknik apa yang aswani buat sampai boleh dapat USD 500 sebulan" masa tu saya terbaca dalam forum.. mungkin main cara blackhat nie ( cara kotor ) .. sebab kenapa saya katakan aswani main cara blackhat kerana saya tidak pernah kenal aswani sebelum ini di forum tersebut, tup tup tiba-tiba keluar statement saya dapat USD500 sebulan.. memang itulah saya fikirkan pada mulanya...

selepas saya mengkhatam kesemua ebook dari aswani nie, barulah saya tidak nafikan yang aswani memang seorang yang rajin dan bijak guna masa dan teknik.. kalau bab rajin dan bijak guna masa anda boleh baca sendiri dalam ebook ini, tapi bab teknik ini memang pernah saya gunakan sebelum ini tapi bukan dengan cara yang betul dan tinggal begitu sahaja dan asawni telah menunjukkan satu cara terbaik dan betul untuk memperolehi pendapatan melalui program Google Adsense dan terus menepis apa yang saya fikirkan sebelum ini yang aswani gunakan cara blackhat.Dalam panduan ini juga aswani menunjukkan secara video dengan jelas bagaimana anda boleh mendapat klik adsense yang mahal..

kepada sesiapa yang hendak dapatkan ebook ini terus terang saya katakan ini bukan cara nak buat duit dengan mudah tapi cara hendak dapat duit dengan teknik yang mudah dan mempunyai kerajinan dan pandai menguruskan masa...
tahniah pada saudari kerana berkongsi teknik ini..

~Wan Khairul Zarizi a.k.a Yoji ~http://rmsense.com/

>>ADA BANYAK LAGI TESTIMONI>Semuanya akan saya letak dalam laman jualan rasmi nanti!
 
Last edited:

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Gud luck wana!
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
hehe...da lme x main adsense... :)
bape agak² hage ebook ni ek..nak sambar 1 boleh x?

salam.

thanks for comment.
skg ia sudah dijual kepad alist saya dengan harga yang istimewa.

akan dijual kepada orang luar bermula ahad ini.

Just PM u
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
saya nak cari buku adsense yg mana orang yg tak power BI pun boleh buat adsense.... sape yg buat buku ni.. pasti dapat jualan goreng pisang panas........

tak terer BI boleh buat adsense bro.
utk selesaikan prob ni Kod Adsense saya dah pun sediakan
kandungan blog utk pembeli.

saya ajar cara nak susun kandungan supaya dapat banyak klik,
dapat CTR lebih tinggi.

saya ada ajar cari buat kajian paling mudah utk dapat trafik.
saya dah pun beri 4 topik yanhg bakal meletup dan akan tolong
naikkan income adsense bro,saya siap sediakan kandungan blog untuk
keempat-empat topk tu termasuk bahan-bahan pemasaran! :)
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Kod Adsense MOST RECOMMENDED!!!
 

NazSobju

freshman
Joined
Nov 19, 2008
Messages
1,074
Points
38
hadiah untuk cabaran affiliate saya berikan dalam bentuk wang tunai.
sebab skg nak masuk tahun baru..mesti perlukan duit lebih kan?

so saya tak bagi hadiah fizikal.

terima kasih kepada yang sudah hantar SS dekat saya! :)
 
Status
Not open for further replies.
Top