Urgent ! clickbank+email marketing

Joined
Feb 23, 2013
Messages
14
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Assalamualaikum warga wangcyber.....
nama saya faiz...


saya pernah purchase dan guna product
clickbank nama no nonsense muscle
building,

Alhamdulillah product tu dah tolong
saya transform badan saya dari kurus
kering dan akhirnya merasa la jugak
ada muscle...

(kalau nak kata badan saya tu power sangat tak ada la ,pasal progress still berjalan)


jadi saya pun ambik keputusan nak promote product tu...

expectation saya,dah kalau aku dah guna,mesti senang dijual pasal ada pengalaman..


Jadi saya pun start la buat landing page, dan ni hasilnya=trainhardlivesimple.com


Sedikit info tentang apa yg saya buat=
Traffic saya dari solo ads,best seller,
kalau nak saya boleh bagi detail,

funnel saya: traffic masuk squeeze page yg ada free report,then dia akan
dihantar ke salespage product



Masalah yang saya dapat sekarang,
welcome email yang dibaca cuma 25% !

Dan lagi satu masalah,email kedua,ketiga dan seterusnya yang dihantar keesokan hari ,yang dibuka
cuma 0.3 % !


Jadi kenapa benda ni terjadi dan macam
mana saya nak selesaikan masalah ni ?


Saya dah habis plan apa lagi nak adjust...
 
Top