Upin Ipin guna autolike untuk tingkatkan like difanpage?

wzul

freshman
Joined
Dec 20, 2012
Messages
17
Points
0
deletedelete
 
Last edited:

ASK

freshman
Joined
Aug 11, 2013
Messages
53
Points
0
Macam mana nak trace like tu 100% asli dan bukannya dari bot..?

Dan macam mana nak tau page tu guna autolike ke tak..?
 

wzul

freshman
Joined
Dec 20, 2012
Messages
17
Points
0
Macam mana nak trace like tu 100% asli dan bukannya dari bot..?

Dan macam mana nak tau page tu guna autolike ke tak..?
Kita boleh tahu like tu asli ataupun tidak, hanya jika kita ada akses admin.

Jika kita sekadar peminat sesuatu fanpage, kita boleh ketahui sesuatu fanpage itu menggunakan autolike dengan menggunakan 2 cara:

1. Tanya admin
2. Buat andaian.

Mcm mana nak buat andaian?
Temgok kat people talking about this. Nombor ni biasanya seirig dengan bilangan like. Kalau bilangan like 3,000 tapi people talking about this sekadar 1-2 org, mmg sah page tu guna autolike
 

sudir man

Senior
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,641
Points
38
tngok je post yg page tu buat,klau x byk likes,mknenye byk like dr bot la tu.. :)
 

agogo

freshman
Joined
Oct 19, 2012
Messages
39
Points
8
Heehhe..kantoii..
 
Top