[Updated] Godaddy 0.99

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
debit kad maybank applicable x??tapi mana ada nama kat debit card maybank.

any idea?

kalau debit card:

g kat credit card>visa kan??

utk no. card, ada [-] ke xde?

cth:

1234567890101234
atau
1234-5678-9010-1234??
 
Last edited:

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
36
debit kad maybank applicable x??tapi mana ada nama kat debit card maybank.

any idea?

kalau debit card:

g kat credit card>visa kan??

utk no. card, ada [-] ke xde?

cth:

1234567890101234
atau
1234-5678-9010-1234??

kalau visa. pilih je visa.

no card..ambil yang ni >>
1234567890101234

tarikh expired tu pun jangan salah pilih..aku rasa boleh aje pakai debit card maybank. dulu aku pernah try. yang kali ni, aku pakai vcc entropay. jap lagi aku try pakai maybank punya plak. tengok ok ke tak. tapi dulu memang boleh.
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
kalau visa. pilih je visa.

no card..ambil yang ni >>
1234567890101234

tarikh expired tu pun jangan salah pilih..aku rasa boleh aje pakai debit card maybank. dulu aku pernah try. yang kali ni, aku pakai vcc entropay. jap lagi aku try pakai maybank punya plak. tengok ok ke tak. tapi dulu memang boleh.

ko tolong try jap.aku try xboleh.mungkin aku tidak tahu bagaimana nak guna kot.

tpi kalau debit kad, kita thick credit card kan?
 

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
36
ko tolong try jap.aku try xboleh.mungkin aku tidak tahu bagaimana nak guna kot.

tpi kalau debit kad, kita thick credit card kan?

thick kat credit card.

aku tak leh wat masa nak try pakai maybank. sebab utk code buy2010 ni, satu akaun cuma leh dapat guna satu kali aje.

tapi aku rasa boleh aje kalau guna maybank debit card. dulu aku pernah wat, jadi aje. try aje..
 
Last edited:

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
debit kad maybank xde nama
then nama letak nama penuh kita ke?
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
yang part ada thick kat express check out tu xyh thick pape kn?
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
alhamdulillah
dah dapat. tetapi diskaun ini valid sampai bile?
maksudnya, lepas setahun kalau kita nak renew bayar yang kita beli sekarang atau yang $10++ tu...??
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
coupon nie valid sampai ble??
 
Top