Untung Tanpa Menjual? Ini 8 Cara Untuk Anda

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
CIMB boleh x bro naem?
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
boleh...pm saya
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
UPDATE!!

Hanya 12 Kekosongan Lagi...

Ps: NO SALE SYSTEM ini adalah produk milik Ewen Chia ( Affiliate Terkenal Dunia ). Beliau menggariskan 8 projek bagaimana buat duit di internet dengan program-program internet. Apa yang MENARIKNYA, saya telah sediakan 1 versi alih bahasa Malaysia dan anda boleh dapatkannya dengan membeli edisi Asal NSS sahaja
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
Saya dah send pm pada bro titan, bro hilmi dan bro milsum.


Kini hanya tinggal ..

9 Tempat !!!

Saya akan tutup tawaran RM12 sebaik saja kuota cukup..Terima kasih
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
saya dah send PM..

terima kasih...
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
saya dah hantar pm

UPDATE !!!

3 Tempat Sahaja Lagi..terima kasih
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
Oic...hehe..bagus gak cadangan tu..

Produk ni simple aje. Ia pengalaman Ewen Chia. Saya cuma translate ebook tu utk mudahkan pembacaan para pembeli.
 

titaniumhijau

Senior
Joined
Aug 19, 2006
Messages
2,595
Points
38
Age
36
review dari aku setelah baca versi english dan terjemahan naem..

5 daripada 8 cara tu aku dah tau. 3 cara yg aku tak tahu tu, aku rasa betul2 aku tak tahu. Dan dari pengalaman Ewen Chia dan apa yang dia kongsikan pada kita tu yang aku rasa mahal. Untuk harga yang murah dan 8 cara nih, aku rasa korang dah leh start wat duit kat internet. Caranya yg diberitahu takdelah mudah dan simple. Tapi kalau korang dah dapat flownya, insya-Allah. 100usd sehari takde masalah..
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
sempat lagi...bro adalah orang terakhir kalau berminat..

Seleps bro, saya akan naikkan harga pada RM15 plak

cek pm
 
Top