Untung Tanpa Menjual? Ini 8 Cara Untuk Anda

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
Ketahui Toksik Internet Yang Mampu Memberikan Anda Ratusan Hingga Ribuan Dollar Dalam Masa 1 Tahun Dengan Mudah & Pantas...Tanpa Perlu MENJUAL...100% DIJAMIN !!!​


Berikan Saya 2 Minit Untuk Mendedahkan Bagaimana Menjana Pendapatan Di Internet Tanpa Perlu MENJUAL !


Ramai orang yang cuba buat duit dari internet tapi gagal. Realitinya sebahagian besar dari mereka kurang PANDAI dalam menjual, dan jika kita GAGAL MENJUAL, itulah penyebab kenapa ramai yang gagal buat duit online.


Sudah tentu ada alternatif lain untuk buat duit onlien tanpa perlu MENJUAL. Contohnya Google AdSense. Tetapi buat duit dari AdSense kini semakin sukar dan bayaran yang anda terima untuk 1 klik pula terlalu murah. Dah ramai pengunjung yang tahu beza antara iklan dan laman info. Namun jika anda masih ingin buat duit dari AdSense, jumlah pengunjung yang TERLALU BANYAK sangat -sangat diperlukan. Baru Umpphh dengan AdSense.


Tolak AdSense, kita fokus pada freelancer atau buat kerja dapat upah. Boleh buat duit dengan terima kerja-kerja online seperti tulis artikel dan dibayar. Atau apa-apa sahaja kerja-kerja sampingan lain di internet. Masalahnya mampukah anda terus-terusan mencari kerja tambahan di internet hanya kerana ingin cari duit. Ini bukan CARA BIJAK buat duit. Sebab utama orang ingin buat duit di internet kerana mereka inginkan Passive Income ( Duduk saja Duit Masuk ). Kerja-kerja ekstra ini tak sesuai.


DI SEBALIK SEMUA PENGHALANG ini, seorang IM terkemuka dunia telah temui cara lain yang lebih BAGUS untuk buat duit online. Beliau telah GABUNG & KUMPULKAN serta MUDAHKANNYA cara buat duit online dengan mudah dan bijak dalam panduan "NO SALES SYSTEM". Inilah eBook yang akan mendedahkan anda tentang bagaimana menjana pendapatan online hanya dalam 1 hingga 2 minggu sahaja tanpa perlu MENJUAL atau MENCARI KERJA-KERJA TAMBAHAN lagi.


Berminat untuk memiliki panduan ini ?

Harga sebenar panduan ini adalah harga BUKAN MAMPU MILIK. MAHAL semahal Maklumat di dalamnya. Mujur anda kini berada di landasan yang betul. Dengan lesen Hak Jualan Semula yang berada di tangan saya, kini saya tawarkan kepada anda harga terbaik dan termampu anda miliki.


Saya Tawarkan "NO SALES SYSTEM" Khas Untuk Anda Pada Harga ISTIMEWA !

[RM15 SAHAJA !!!]
-TAWARAN RM12 TELAH TAMAT-



Kenapa RM15 ?

Biar saya beritahu anda, panduan ini memang pernah dijual oleh orang lain sebelum ini. Bahkan harganya seakan-akan sama seperti yang saya tawarkan.

Apa yang lebihnya dengan pembelian anda dengan saya ?

Ya...Ada kelebihannya. Selain dari mendapat hak menjual semula panduan ini, anda akan mendapat satu salinan "No Sale Systems" dalam versi bahasa dari saya.


VERSI BAHASA " NO SALE SYSTEM" ini dialih bahasa dengan begitu teliti dan hampir -hampir mempunyai ciri-ciri yang sama dengan versi asal.

Jika anda berminat untuk memilikinya, dapatkan sekarang pada Harga RM15 sahaja.

Untuk maklumat pembayaran, sila PM saya untuk makluman pembayaran

Oh ya, tawaran ini terhad kepada 30 orang sahaja. Selepas 30 orang, saya akan menutup tawaran di Wangcyber ini dan tidak akan menawarkannya semula di sini.

ps: jika anda pembeli sedia ada dari saya, sila emel saya untuk penghantaran versi bahasa.
 
Last edited:

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
yup...versi terjemahan juga akan diberikan hak jualan semula.
 

mfaiz

Senior
Joined
May 15, 2008
Messages
1,952
Points
38
Salam'alaik...

nak tanya, versi bahasa tu maknanya bahasa Melayu ke...?

ada sales letter / minisite x...?
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
minisite takde terjemahan...saya cuma terjemah NSS tu ke edisi bahasa sahaja...

Jika ada permintaan dari 30 orang untuk saya terjemahkan minisite, saya akan usahakan segera.

bro razif, cek pm..saya send maklumat bank maybank saya
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
opss...paypal tak disediakan..tapi kalau nak juga, saya terpaksa letakkan pada min USD$ 4.50 ( nak kena tolak kos pindahan lagi )..

ttg VCC, saya tak offer servis jual vcc dah tapi saya ada jual panduan vcc

harap maklum
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
25 tempat kosong lagi
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
UPDATE!

23 Tempat Kosong lagi...hehehe
 

apes

Senior
Joined
Apr 7, 2008
Messages
290
Points
18
Ade sape2 yg dah cube n nak tau gak cam ne ebook ni pnyer effect dlm make money ni..
 

Kasyidi

Newbie
Joined
Oct 18, 2007
Messages
1,877
Points
38
Age
36
Salam, Sifu.

Saya nak 1, PM saya no akaun. Hari ni saya buat payment paling lewat pon lepas waktu kerja. tempat kerja tader internet . :(
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
Ebook ni ceritakan 8 langkah buat duit di internet dengan 8 program..

Pay Per Instal : guna zangocash & zombacash

Intergrate pula dengan Pay Per Dwonload , Pay per view,pay pop up,pay per impression & affiliate..

ini laman web utk rujukan.

http://nss.cbport.com/
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
saya sedang upload semula fail..fail sedia ada corrupt..

ps: oleh kerana nak upload fail semula, saya telah tukarkan langganan internet saya dari celcom ke wimax sebentar tadi...Huhuhu..
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
UPDATE !!!

Hanya 15 TEMPAT SAHAJA lagi...

terima kasih

ps: halaman download dah di repair dan selamat untuk digunakan..
 

SiRPunK

freshman
Joined
Nov 4, 2008
Messages
519
Points
16
Boleh ker, kita alih bahasa satu2 ebook tu
pastu jual:rolleyes:
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
Kenapa ?

MRR untuk jual ebook tu. Edisi translate bukan dijual berasingan sebaliknya hanya bonus sampingan untuk produk MRR sebenarnya.
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
Kenapa ?

MRR untuk jual ebook tu. Edisi translate bukan dijual berasingan sebaliknya hanya bonus sampingan untuk produk MRR sebenarnya.
 

naem86

Senior
Joined
Mar 14, 2007
Messages
836
Points
18
Age
33
UPDATE!!!!

13 tempat berbaki...hehe
 
Top