Unstoppable Team - Pendedahan Eksklusif - Orang Uptrend macam ni ke?

Joined
Mar 4, 2011
Messages
96
Likes
0
Points
0
Offline
Diorang ni aktif lagi ke ? Dulu heboh bagai nak rak hahah ... bukak fb je nampak msg diorang ... yang tak tahan tu siap pakai agama tu buat promotion, konon-kononnya datang dari kumpulan yang baik hohoho

Lepas aku dah meluat tengok msg diorang kat fb, aku nampak je message tu kat fb aku, aku remove orang dia dari friend list aku .. menyampah giler ... skrang ni aku tak tau diorang masih aktif lagi ke atau dah lingkup :D
Satu company uptrend telah datang ke segamat pada hari sabtu (14/04/2012) dan ada buat sikit talk...flyers bukan main hebat..becerita mcm mana nk gandakan duit dlm asb jd 200k dlm masa 6 bulan..mcm mana guna emas untuk jadi kaya...dan macam2 lg..dia punya intro punyalah lama gila...tetiba last2 dkt slide show kluar..buat lah keputusan anda sekarang..????nk buat keputusan apa? sy dtg nk dgr & belajar mcm mana nk gandakan duit bukan nk buat keputusan..modal paling kecil rm2,000 dan seingat saya modal paling besar rm400,000...lepas tu bila tanya ni company apa? kena cari orang & beli produk x? dia kata xpyh..dgn rm2,000 tu dia akan bg produk(produk ni utk buat akad je...) ????lepas tu kita akan dapat dlm rm500 sehari..yeke ni? sounds too good to be true...bila tanya lagi ni company apa, apa nama company? diaorg ckp nnti lepas dh join baru bleh cite...bila dh join kita akan kena pegi akademi utk belajar selama sehari je..g akademi sekali seumur hidup..last2 cite dia tanya awk nk masuk brapa? xbleh bayar penuh pn xpe..bayar sikit je dulu utk buat komitmen & buat lock nama. lock nama apa??? saya pn ckp skrg xde duit cash dlm tgn...nnti dalam sehari dua lagi saya bayar..bdk tu pn siaplah bg no akaun bank dia...saya ni pulak jenis bila nk masuk bende2 mcm ni akn buat research dulu..sbb modal nk kluarkn byk juga..sedangkan busines online yg sy buat pn xmahal mcm ni..hehe..alhamdulillah terjumpa thread ni..abis semua post2 dlm thread ni sy baca...nk betul2 paham lah katakan..so skrg dh bleh buat 'keputusan'... :) mereka akan datang lagi ke segamat pada minggu hadapan katanya dah terbau2 aura kekayaan kat segamat..mereka datang dgn nama XOC (Extra Ordinary Community) so pada orang segamat...buatlah keputusan yang bijak...
 
Joined
Oct 21, 2008
Messages
916
Likes
0
Points
16
Offline
Satu company uptrend telah datang ke segamat pada hari sabtu (14/04/2012) dan ada buat sikit talk...flyers bukan main hebat..becerita mcm mana nk gandakan duit dlm asb jd 200k dlm masa 6 bulan..mcm mana guna emas untuk jadi kaya...dan macam2 lg..dia punya intro punyalah lama gila...tetiba last2 dkt slide show kluar..buat lah keputusan anda sekarang..????nk buat keputusan apa? sy dtg nk dgr & belajar mcm mana nk gandakan duit bukan nk buat keputusan..modal paling kecil rm2,000 dan seingat saya modal paling besar rm400,000...lepas tu bila tanya ni company apa? kena cari orang & beli produk x? dia kata xpyh..dgn rm2,000 tu dia akan bg produk(produk ni utk buat akad je...) ????lepas tu kita akan dapat dlm rm500 sehari..yeke ni? sounds too good to be true...bila tanya lagi ni company apa, apa nama company? diaorg ckp nnti lepas dh join baru bleh cite...bila dh join kita akan kena pegi akademi utk belajar selama sehari je..g akademi sekali seumur hidup..last2 cite dia tanya awk nk masuk brapa? xbleh bayar penuh pn xpe..bayar sikit je dulu utk buat komitmen & buat lock nama. lock nama apa??? saya pn ckp skrg xde duit cash dlm tgn...nnti dalam sehari dua lagi saya bayar..bdk tu pn siaplah bg no akaun bank dia...saya ni pulak jenis bila nk masuk bende2 mcm ni akn buat research dulu..sbb modal nk kluarkn byk juga..sedangkan busines online yg sy buat pn xmahal mcm ni..hehe..alhamdulillah terjumpa thread ni..abis semua post2 dlm thread ni sy baca...nk betul2 paham lah katakan..so skrg dh bleh buat 'keputusan'... :) mereka akan datang lagi ke segamat pada minggu hadapan katanya dah terbau2 aura kekayaan kat segamat..mereka datang dgn nama XOC (Extra Ordinary Community) so pada orang segamat...buatlah keputusan yang bijak...
Nasib baik jumpe thread ni..
nnti blh la buat keputusan yer.. :)
bagus2..
 
Joined
Mar 4, 2011
Messages
96
Likes
0
Points
0
Offline
pencacai uptrend ni dh gila gaknya .. nk menipu & rosakan bangsa sendiri X(
sedih tgk ada org dtg siap bw anak2 kecik semata nk dgr talk mcm ni, ada pakcik tu pulak siap dh t'senguk2 dgr talk, ada seorg abang tu siap nk buat loan semata2 nk join...disogokkan dgn cite2 kononnya bleh kaya cepat (boleh dpt rm500 setiap hari lps join) diaorg dtg bw bmw, moto2 besar..kelabu kejap mata orang segamat..
 
D

drcrdc1

Offline
sedih tgk ada org dtg siap bw anak2 kecik semata nk dgr talk mcm ni, ada pakcik tu pulak siap dh t'senguk2 dgr talk, ada seorg abang tu siap nk buat loan semata2 nk join...disogokkan dgn cite2 kononnya bleh kaya cepat (boleh dpt rm500 setiap hari lps join) diaorg dtg bw bmw, moto2 besar..kelabu kejap mata orang segamat..
Baru semalam terdengar UZAR di Radio IKIM ada sebut ada satu hadis yg sebut kalau tak silap dilarang orang bandar jual barang pd org kampung...sebab dalam senario macam ni peratusannya (org bandar) selalu memang niat nak menipu (orang kampung)

- wallahualam

Mungkin salah satu yg dalam web ni kot
http://www.mymasjid.com.my/hadith/hadith_perawi.asp?tPerawi=&page=173

Kalau salah boleh betulkan
 

Sza

freshman
Joined
May 29, 2011
Messages
56
Likes
0
Points
6
Age
41
Offline
unstoppable dah terkubur..
skrg ni leader diorg dh beralih arah, buka nextcubes.com lak...
jual barang dapur cara online.
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,448
Likes
0
Points
36
Offline
unstoppable dah terkubur..
skrg ni leader diorg dh beralih arah, buka nextcubes.com lak...
jual barang dapur cara online.
huhu..nextcube tu bagus juga..buat jual2..tp join free cari kwn rmai2 dlm tu trik dorg kua untuk bsnes sndiri..gunala taktik ape pun..jnji bila ramai kwn kt nextcube tu dan dapat trik dorg ke bsnes anda memg masyukkk..sb pe? sb dlm tu smuayg sgup keluarkn duit?haha..sy dh try.try cari kwn kt situ jer jgn terpedaya lak.:D
 

Sza

freshman
Joined
May 29, 2011
Messages
56
Likes
0
Points
6
Age
41
Offline
huhu..nextcube tu bagus juga..buat jual2..tp join free cari kwn rmai2 dlm tu trik dorg kua untuk bsnes sndiri..gunala taktik ape pun..jnji bila ramai kwn kt nextcube tu dan dapat trik dorg ke bsnes anda memg masyukkk..sb pe? sb dlm tu smuayg sgup keluarkn duit?haha..sy dh try.try cari kwn kt situ jer jgn terpedaya lak.:D

ya betul.. benda yg betul saya sokong..
 
Top