Teknologi Umobile GX12

papala

junior
Joined
Apr 22, 2014
Messages
92
Points
8
Harga murah tapi connection tak stable ha function ke idok? Kalau korang sanggup tak?
 

Monsteres

freshman
Joined
May 30, 2017
Messages
73
Points
8
Age
30
aq pakai gx30 x ade masalah line, laju jer, tgk youtube dgn quality paling tinggi
 

arigato45

freshman
Joined
Jun 27, 2011
Messages
27
Points
1
laa coverage dia pun tak luas.. kdg2 hilang2 line , nak surf internet pun susah la mcm ni huhu
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
54
Points
6
Age
25
umobile 4g tak dpt function well lagi sudah nak kerjasama dgn huawei dalam kembangan 5g, ape pandangan you all semua?
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
78
Points
8
Age
32
umobile 4g tak dpt function well lagi sudah nak kerjasama dgn huawei dalam kembangan 5g, ape pandangan you all semua?
ade buat perkembagan perkara bagus tu, i x mampu guna 5g ahh, x ade duit cukop beli fon yg support 5g
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
54
Points
6
Age
25
ade buat perkembagan perkara bagus tu, i x mampu guna 5g ahh, x ade duit cukop beli fon yg support 5g
smart fon tak lah mahal sampai mana, rm1000++ sudah dapat beli...brand yg harga tu adalah XIaomi
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
78
Points
8
Age
32
smart fon tak lah mahal sampai mana, rm1000++ sudah dapat beli...brand yg harga tu adalah XIaomi
rm1000++ dpt support 5g ke? aku ingat perlu rm3000++.... kalau rm1000++ adalah brand Xiaomi aq tak beli, sbb tak suka
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
58
Points
8
Age
30
laa coverage dia pun tak luas.. kdg2 hilang2 line , nak surf internet pun susah la mcm ni huhu

Hahaha! Betullah tue, dah asyik nak kena keluar dduk kt porch rumah baru dapat, aku pon fed up dah guna umobile haha
 

kyotoloves

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
58
Points
8
Age
30
umobile 4g tak dpt function well lagi sudah nak kerjasama dgn huawei dalam kembangan 5g, ape pandangan you all semua?

Maybe dia ingat kalau team up dgn Huawei, diorang boleh provide 5G yg baik la, aku tak rasa cam tu. Skrang pun problem 4G diorang, mcam mana nak 5G
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
47
Points
6
Age
28
umobile 4g tak dpt function well lagi sudah nak kerjasama dgn huawei dalam kembangan 5g, ape pandangan you all semua?
x tahu la.. semua telco nak team up, haritu umobile Huawei, ni skrg maxis celcom.. dia pun numpang fiber org, nak team up tu sama gak numpang org punya, aku tak tahu logiknya kt mana tu haha
 

inazrif94

freshman
Joined
Nov 22, 2019
Messages
47
Points
6
Age
28
ade buat perkembagan perkara bagus tu, i x mampu guna 5g ahh, x ade duit cukop beli fon yg support 5g
tahun2 akan datang confirm harga turun dah.. sebab skrg baru nak implement 5g, tu yg harga tepon semua mahal benor.. nanti lama2 tunggu dah outdated sikit haa turun la harga tu
 

Loser

freshman
Joined
Jul 26, 2016
Messages
54
Points
6
Age
25
rm1000++ dpt support 5g ke? aku ingat perlu rm3000++.... kalau rm1000++ adalah brand Xiaomi aq tak beli, sbb tak suka
alah, tak de duit cokup nak beli fon support 5g yg mahal pulak...okay lah xiaomi, lebih baik drpd samsung
 
Top