twickerz.com - bonus $0.30 sorg utk 10 org shj

Status
Not open for further replies.

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#1


Cashout: Paypal $0.10 & Alertpay $1.00 + 100 clicks
Wait time: Instant
Per ad: $0.0001 - $0.002
# of ads: 10 ads +/-
Daily avg: $0.01+
Twickgrid: rajin2lah klik utk tambah income
Status: Bayar (status akan dikemaskini sekiranya meragukan)

Siapa2 berminat utk join program PTC di atas tu & register under aku ada bonus $0.50 setiap seorang, terhad utk 6 org yg aktif sahaja.

Ini dia link aku utk korang register under aku https://www.twickerz.com/?ref=referral

setelah register under aku, sila post di sini username & akaun paypal korang yg korang gunakan. Setelah aku dah pastikan username korang dah under aku, insyaAllah dgn serta merta aku akan kreditkan bonus tersebut ke akaun korang masing2 & anggap sajalah tempoh kontrak kitorang ni utk 30 hari sahaja, setelah itu tak nak aktif lagi tak apa... so jgn lepaskan peluang promosi ini.

Sila rujuk ptc-investigation.com

Payment kali ke 2 aku (cashout setiap dpt $1.00 :D )
 
Last edited:

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#2
Maaf! Promosi Telah Tamat Tempoh

dah beli 5 'Direct Referrals' dgn kos $7.00... alhamdulillah semuanya rajin2 belaka :x
 
Last edited:

hyid

freshman
Joined
Jan 10, 2012
Messages
50
Likes
1
Points
8
Offline
#6
ala tkh... join ja la under aku... aku bagi $0.50... cepat la tu :D

cepat/lambatnya+banyak/sikit kita dpt duit tu bergantung kpd keahlian kita
klu dah upgrade member + ramai/byk referrals... mestilah byk dpt $
aku upgrade member di site tu level 1... kurang dari 30 hari tu dpt la +-$2.++... tak kaya manapun

inform aku klu nak join ok

terima kasih byk2 sbb jenguk2kan ptc favourite aku tu :))
 
Status
Not open for further replies.
Top