Fungsi Terbaru Tutorial pengunaan fungsi terbaru WangCyber

Offline
#47
Blogs


Blogs digunakan untuk penulisan artikel seperti diri anda,resepi,produk dan sebagainya selagi tidak menyalahi undang-undang malaysia. Blog ini juga boleh digunakan untuk mempromosi kan artikel anda di google index dengan mengunakan domain "Wangcyber". Wangcyber dapat menolong anda meletakan artikel anda lebih baik dengan mengunakan teknik SEO.


View attachment 20291
tak berapa faham ni..kita copy blog content kita, then paste kat blog WC ni ke? apa maksud guna 'domain wangcyber' ye?
 
Offline
#48
Salam,

Saya baru jadi member wang cyber. Nak baca forum tak boleh, keluar error,

" Sorry shakilla, an error has occurred. You must have more than 20 posts to enter this section. Your post count is 0. "

Post apa yang dimaksudkan ya?
 

Tokey

administrative
Offline
#49
Salam,

Saya baru jadi member wang cyber. Nak baca forum tak boleh, keluar error,

" Sorry shakilla, an error has occurred. You must have more than 20 posts to enter this section. Your post count is 0. "

Post apa yang dimaksudkan ya?
at least kena ade 20 post baru boleh masuk section tu..
 
Offline
#52
Assalamualaikum & salam sejahtera,
Saya perasan, Wangcyber baru tukar design lagi ya? Nampak kemas. +Terbaik+
Cuma post saya yang lama, ada embed youtube video, youtube video tu hilang. +Berpeluh+
 
Offline
#60
dulu ade bukak marketplace..sb tiada smbutan sgt..sy dh tutup..hahaha..skang jual beli leh tgk kat section jual beli..
orait kin..kalau tak silap sebelum ni ada wangcyber.net kan?
portal ala-ala fiverr tu..apa cer sekarang?
kurang sambutan jugak ek?