Tutorial Forex (B. Malaysia + Gambar) & Teknik Forex Percuma

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Lama sungguh tak jenguk WC.
Alhamdulillah saya baru sahaja updated (design baru) http://www.sureheboh.com

Apa yg saya mohon ialah teguran yg membina terhadap content web tersebut.
Mungkin ramai yg dah faham mengenai forex tetapi tidak kurang yg masih blur dunia forex ini.

Anda dipelawa memberi komen di sini atau melalui "hubungi kami" di web tersebut.


ps: Saya tgk byk hits dari thread ini.
 

lukpayat

freshman
Joined
May 28, 2009
Messages
14
Points
0
elok kalau cerita dgn lebih mndalam... general sgt n too focus to marketiva jer... sorry
 

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
elok kalau cerita dgn lebih mndalam... general sgt n too focus to marketiva jer... sorry

Betul juga kata lukpayat tu. Mungkin boleh bincangkan strategi yang benar-benar berkesan dan tunjukkan bukti yang anda berjaya menghasilkan untung daripada strategi yang dibincangkan.

Toceh² bro semua.
Saya dah buat penambahbaikan dan ada link yg berkait rapat dgn MT4.

Jumpa lagi.
 

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
Minta maaf byk² sebab dah delete semua tutorial MT4 punya broker.
Insyaallah.... MT5 dah nak dilancarkan.. baru saya buat yg baru utk broker Metatrader.
 

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
Hari ni free sikit dan saya telah sediakan satu artikel "ke mana arah */usd" selepas ini.

Klik Analisa Teknikal utk lihat........
 

rff

freshman
Joined
May 21, 2009
Messages
24
Points
0
Assalamualaikum n Hi,

Saya telah menyediakan satu halaman web bagi membantu mereka yang berminat dengan dunia forex.

Penerangan di dalam Bahasa Malaysia yang turut disertakan dengan gambar sebagai sokongan.

Pengkhususan kepada platform Marketiva & Broker yang menggunakan Meta Trader 4 sebagai platform trading.

Sila klik :


jutawan senyap....
www.rtff.co.id
Pasti teruja dan memberansangkan.akan mudah..dalam pelayanan yg dgn software terbaik dan tiada keraguan dan kesangsian bagi traders berintraksi lebih aman.
tiada hedging..berlaku..bila -bila masa nak cut off...masih tetap profit.

Terima kasih.

Azman Ibrahim
Founder Sureheboh.Com

jutawan senyap....
www.rtff.co.id
Pasti teruja dan memberansangkan.akan mudah..dalam pelayanan yg dgn software terbaik dan tiada keraguan dan kesangsian bagi traders berintraksi lebih aman.
tiada hedging..berlaku..bila -bila masa nak cut off...masih tetap profit.
 

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
Den tak faham sikap manusia ni, tempat org jual nasi lemak kat situ dia jual nasi lemak juga.

Apa salahnya buka tapak sendiri utk jual nasi lemak dia.

Takde etika langsung.
 

POTREY

freshman
Joined
May 6, 2009
Messages
337
Points
0
Age
31
Den tak faham sikap manusia ni, tempat org jual nasi lemak kat situ dia jual nasi lemak juga.

Apa salahnya buka tapak sendiri utk jual nasi lemak dia.

Takde etika langsung.

betul3,tabiat org mmg mcm tu,rezeki org Tuhan yg tentu..
 

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
eerr....ader pakai robot ke?macam Fapturbo?

Untuk asas (merujuk kepada web) saya tidak membincangkan EA, ingat nak bagi geli² je dulu kepada org² baru mengenali forex.

Untuk diri saya - kadang guna kadang x guna (ikut mood).

Ok, saya baru siapkan calculator online camne nak kira pivot.
Hanya perlu maksudkan price seperti yg dijelaskan kat web terus akan tahu.

Jumpa lagi.
 

izarul80

freshman
Joined
Mar 10, 2009
Messages
7
Points
0
salam all,

hebatla sureheboh skang.Congrats...:)

aku dh lama tinggal forex nih dsbbkan banyak faktor mcm bz...hilang semangat..hehehe tp insya allah skang nk mule balek.

Juz nk gtau semua org yg sureheboh nih mmg hebat....aku tau die dh lame involve dlm forex nih...n tak sangka die terus aktif selama ini...:)

sebab setau aku ramai yang masuk forex masa tuh dh 'retired'...:)
 

forexcr4zy

freshman
Joined
Jun 1, 2009
Messages
39
Points
0
Assalamualaikum n Hi,

Saya telah menyediakan satu halaman web bagi membantu mereka yang berminat dengan dunia forex.

Penerangan di dalam Bahasa Malaysia yang turut disertakan dengan gambar sebagai sokongan.

Pengkhususan kepada platform Marketiva & Broker yang menggunakan Meta Trader 4 sebagai platform trading.

Sila klik :





Terima kasih.

Azman Ibrahim
Founder Sureheboh.Com

Hello, takde link pun? apa nama website tuh? saya bar nak main benda2 camni...klau ada ebook lagi bagus...bleh time2 free boleh baca...lagi satu saya ada tgk 1 website yg jual ebook tapi taktau bleh percaya ke tak....www.berjayaforex.com....klau ada sesapa kat sini penah beli...tolong inform ye....tytyty
 
Last edited:

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
Hello, takde link pun? apa nama website tuh? saya bar nak main benda2 camni...klau ada ebook lagi bagus...bleh time2 free boleh baca...lagi satu saya ada tgk 1 website yg jual ebook tapi taktau bleh percaya ke tak....... ada sesapa kat sini penah beli...tolong inform ye....tytyty

Web tu sama dan serupa dgn nickname saya kat WC ni dan terdapat juga di signature saya...

Jumpa lagi
 

sureheboh.com

freshman
Joined
Dec 14, 2005
Messages
86
Points
6
Hari ni dah tambah video dlm web saya (semua mengenai forex) dan akan tambah hari demi hari.


.... sharing is caring
 
Joined
Jun 7, 2009
Messages
347
Points
0
Age
41
Assalamualaikum n Hi,

Saya telah menyediakan satu halaman web bagi membantu mereka yang berminat dengan dunia forex.

Penerangan di dalam Bahasa Malaysia yang turut disertakan dengan gambar sebagai sokongan.

Pengkhususan kepada platform Marketiva & Broker yang menggunakan Meta Trader 4 sebagai platform trading.

Sila klik :


Terima kasih.

Azman Ibrahim
Founder Sureheboh.Com

kepada bro, saya berminat dengan forex .. saya dah register dengan marketiva dan juga meta trader 4 .. saya nak tanyer adakah sama kedua2 yer atau berlainan... saya belum membuat pengesahan ic dan bill utility
 
Top