Tutorial Cara untuk menghasilkan VCC kad

exposer227

freshman
Joined
Dec 8, 2009
Messages
18
Points
0
web apa selain entropay?sharing skit..
 

spark

freshman
Joined
Oct 7, 2007
Messages
83
Points
6
laa.... rugi aje beli ngan nizam... ttg cara nak buat vcc... kat sini free
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
neteller pn ada gak. tapi aku tak tau sejauh mane bestnyer berbanding dengan entropay. kalo ader sesiapa yang dah try boleh la gtau yer.
 

nurul anggun

freshman
Joined
Nov 12, 2009
Messages
55
Points
0
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ini saya ingin berkongsi cara untuk menghasilkan VCC atau Virtual Credit Card. Berikut adalah kelebihan mengunakan VCC.

time kasih kongsi kat sini..dah register dah via entropay tinggal nak load amount je..2 hari saya cari org blh tolong saya dapatkan vcc tp takde respons, rupanya nak kna buat sdr.. harap2 berjaya lah nnt..
 
Top