Tukar link blog anda.....

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
Harap dapat exchange link blog di bawah dgn blog anda...

azezul.blogspot.com

Sila email untuk maklumat lebih lanjut......

azeiyzul [ a ]yahoo.com

sudi2 lah kire nye beri komen pade post2 di blog ni...harap dapat kongsi pengalaman dan maklumat dengan anda semue..Harap bulehh membantu....he.he.he.he....:rolleyes:
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
bagus-bagus....kalo tt nak cepat...guna teknik linkwheel...banyakkan linking ke social bookmarking site...
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
bagus-bagus....kalo tt nak cepat...guna teknik linkwheel...banyakkan linking ke social bookmarking site...

Time kasih sebab berkongsi info

saya dah letak link awak kat blog saya Artist Story

OK Pak Long.....Trime kaseh...Nanti saye update kalau dah letak link paklong kat blog tu yew.......

P/S : sudi2 lah komen tulisan dalam blog tue.....
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
bagus-bagus....kalo tt nak cepat...guna teknik linkwheel...banyakkan linking ke social bookmarking site...

Time kasih sebab berkongsi info

saya dah letak link awak kat blog saya Artist Story

OK Pak Long.....Trime kaseh...Nanti saye update kalau dah letak link paklong kat blog tu yew.......

P/S : sudi2 lah komen tulisan dalam blog tue.....
 

mayonis

Newbie
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,069
Points
38
bagus-bagus....kalo tt nak cepat...guna teknik linkwheel...banyakkan linking ke social bookmarking site...

Time kasih sebab berkongsi info

saya dah letak link awak kat blog saya Artist Story

OK Pak Long.....Trime kaseh...Nanti saye update kalau dah letak link paklong kat blog tu yew.......

P/S : sudi2 lah komen tulisan dalam blog tue.....
 
Top