Triond

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38
caya la bro..

kena belajar nie..
 

himira

Newbie
Joined
May 3, 2008
Messages
1,143
Points
38

makciksiber

freshman
Joined
Jan 25, 2008
Messages
33
Points
8
wah.. nampak post psl triond ni, naik balik semangat makcik utk aktif menulis semula...

makcik join dlm thn lepas lah.. dah 3 kali dpt payment.. heheh tp ciput je lah... yg penting mmg betul mcm mfbz78 tu bg tahu, income berdasarkan trafic... dan 0.50 sen pun duitmasuk paypal...

komen makcik, triond mmg best, cuma kena rajin promote.. hehehe...
lg satu, tak silap makcik, kita dpt jugak hasil dr downline2 kita..
so bonus lah kalau dowline2 kita pun rajin post article gak....
makcik tak berapa ingat, ada berapa tier kita blh dpt income dr dline tu...
maybe mfbz78 lebih tahu kot.. heheheh

article kena fresh, kalau kita dah post article tu kat blog kita, mmg tak blh...

so alternative nya, post kat triond dulu.. then rewrite, post kat blog kita plak...

ok tu jelah perkongsian makcik... sekian. tkasih... ;)
 
Top