[Trafik Masyuk] Nak tak Software Ini?

Saya rasa macam saya

  • BERMINAT

    Votes: 33 97.1%
  • TIDAK BERMINAT

    Votes: 1 2.9%

  • Total voters
    34
  • Poll closed .
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#1
Salam/Hi

Saya telah membangunkan satu software yang boleh meninggalkan url yang hendak kita promosi di blogger.com stats bahagian traffic sources.

Die macam ni ...
lihat gambar kat bawah ni



Software ini akan meninggalkan url yang hendak kita promosi di bahagian traffic source.

Situasi nye macam ini:-

So katakan seorang blogger yang ingin melihat sumber yang telah membawa masuk pelawat ke blog mereka, blogger tersebut akan login blog mereka dan akan click pada stats kemudian melihat traffic source.

Jadi bayangkan kalau 1k-5k blogger melakukan perkara yang sama dan url yang kita hendak promosi menggunakan software ini berada dibahagian traffic source.

Url tersebut akan di klik betul tak?

So trafik akan masyukkkk...

berminat?
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#8
software ape plak ni.. bg details la bro... baru bleh vote..
Software atau alat ini dibangunkan dan telah saya gunakan untuk tarik trafik fokus kepada log blogspot sahaja.

Tools ini fully automatik dan ade option untuk target database on negara atau tempat blogger tu menulis blog mereka

tapi saya lebih suka run dengan option Fully Automatik :D
 
Joined
Aug 1, 2009
Messages
52
Likes
1
Points
8
Offline
#9
terbaik... mmg nak tahu sangat pasal nie...

stat blogspot sy area canada banyak kena mcm ni , web dari luar buat utk tujuan promosi mereka...

kadang blog baru buat pun dah dapat visitor mcm nie...

berminat bro...
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#12
Software atau alat ini dibangunkan dan telah saya gunakan untuk tarik trafik fokus kepada log blogspot sahaja.

Tools ini fully automatik dan ade option untuk target database on negara atau tempat blogger tu menulis blog mereka

tapi saya lebih suka run dengan option Fully Automatik :D
oo.. macam tu.. hehe.. sy dok tgk stats tu xfaham mende la stats tu..
ape pon nice software bro.. makin bertambah la software auto referer lps ni..
 

miekof

freshman
Joined
Feb 27, 2009
Messages
1,072
Likes
0
Points
0
Offline
#15
Sudah tentu saya mesti pilihhh... dan saya berterima kasih kerana diberi sebagai tester unt software ni... dan ini adalah review daripada saya yang saya test beberapa jam semalam..




Kebaikannya: mudah untuk digunakan dan cukup laju, saya hanya run beberapa jam sahaja...
Kelemahannya: Makan source yang tinggi, semakin lama kita run semaking tinggi source yang digunakan. Saya run dalam VPS ram 1.5gb.

 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,903
Likes
0
Points
38
Offline
#17
Sudah tentu saya mesti pilihhh... dan saya berterima kasih kerana diberi sebagai tester unt software ni... dan ini adalah review daripada saya yang saya test beberapa jam semalam..




Kebaikannya: mudah untuk digunakan dan cukup laju, saya hanya run beberapa jam sahaja...
Kelemahannya: Makan source yang tinggi, semakin lama kita run semaking tinggi source yang digunakan. Saya run dalam VPS ram 1.5gb.

Maafkan aku kawan...
aku lupa nak habaq kat ko..yg ko test ni bukan software/alat yang kat thread ni daaaa..

tapi yg kat sini

http://www.wangcyber.com/forum/survey-and-poll/42602-sistem-refererx-terbaru-by-kmzack-3.html

atau disni

http://www.wangcyber.com/forum/prod...m-kan-best-kalau-automatik-13.html#post791515

apa-apa pun terima kaseh berbanyak bro kerana sudi mengetest...dan bagi testimonial

caya lah brader:D
 

miekof

freshman
Joined
Feb 27, 2009
Messages
1,072
Likes
0
Points
0
Offline
#19
Top