Traffic untuk website saye

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
hi guys,
saye ni newbie dalam buat website so sye nk tnye
kalau dpt 106 visitors dlm mase 4 hari ok ke terlalu rendah traffic?
tolong sye!
Usaha lagi. Banyak yang bro perlu pelajari especially kalau nak dapatkan site ranking & top 10 di Search Engine & mendapatkan Pelawat unik (unique visitors) yang ramai.

Unique visitor perlu dititikberatkan. coz tak semua visitor itu unik. Yang unik visitor inilah kalau ramai (tandanya diorang suka & kerap & lama dok di web bro) - bagus utk buat sales & potensi dapat sales yang tinggi.

Visitors = pelawat + bots + etc.
 

wawwi.com

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
2,120
Points
38
ok thanx
ape care yang lebih efektif nk dapatkan unik visitor?
selain dari adwords sebab bende 2 agak mahal
Berlink Exchange dengan para blogger2x, setiap post hantar ke sosial bookmarking & kerap bersosial komen2x blog orang, beriklan di iklan percuma atau berbayar,

Banyakkan berlink exchange! Ramai yang mempelawa link exchange so rebutlah peluang ini. :)
 

baloot

Senior
Joined
Jan 19, 2007
Messages
923
Points
18
lebih banyakkan content yang membantu pelawat2 website.
bukan sekadar content yang hanya memberi kan 'wang'..
tetapi content yang boleh membantu pelawat website tu.. :D
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,075
Points
38
Age
38
Pemberian Ebook PERCUMA yg memerlukan mereka sertai..?

Mcm tue ke bro.. Share jugak macam mana nak dpt duit melalui pembahagian Ebook PERCUMA bro nie.. Biasa la memula nie bro..
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
hi guys,
saye ni newbie dalam buat website so sye nk tnye
kalau dpt 106 visitors dlm mase 4 hari ok ke terlalu rendah traffic?
tolong sye!
Bro Kena Explore banyak Lagi.Keyword Research Bro mesti Ada Masalah.Kalau Niche baik.Tak Kesah.Satu Hari Boleh dapat UV 500++
 

ayed

freshman
Joined
Jun 8, 2009
Messages
85
Points
0
Pemberian Ebook PERCUMA yg memerlukan mereka sertai..?

Mcm tue ke bro.. Share jugak macam mana nak dpt duit melalui pembahagian Ebook PERCUMA bro nie.. Biasa la memula nie bro..
senang je bro,sye join satu program affiliate name die "secret affiliate weapon 2.0".dalam pakej 2 ade satu ebook yang boleh "rebrandable".maksudnya,boleh letak link affiliate dalam ebook 2.so,kalau kite bagi ebook 2 secara percuma,kite dapat traffic dan list serentak.masalahnye skrg,website sye yg bgi ebook free 2 dpt low trafik.sye nk boost traffic xtau carenye:confused:
 
Top