Touching video,come here !!!

esther_chan90

freshman
Joined
Aug 21, 2011
Messages
39
Points
6
kwn sy forward video ni bagi sy. sgt mengharukan. kami memang kena menghargai ibu bapa kami...:x

www(.)youtube(.)com/watch?v=A4AsTBFxq0E&feature=player_embedded
 

catwang90

junior
Joined
Aug 29, 2011
Messages
186
Points
18
ya ini memang mengharukan. hampir nangis :( petronas best! tiap tiap kali tengok pun hampir nak nangis. hehe
 

anna_tan89

freshman
Joined
Aug 21, 2011
Messages
17
Points
1
Selamat Hari Kebangsaan!!!
sgt best hari ni sy count down dgn keluarga sy kat rumah sebab byk mat rempit kat luar jalan...syok juge tengok iklan kat tv..memang sgt mengharu :( ,sy rasa many iklan tentang keluarga iklan petronas,kan?
on.fb.me/nYqMkg
 

Irham Dhani

Senior
Joined
May 1, 2010
Messages
596
Points
0
[video=youtube;A4AsTBFxq0E]http://www.youtube.com/watch?v=A4AsTBFxq0E[/video]
 

paparich90

freshman
Joined
Apr 28, 2011
Messages
19
Points
3
u dah tgk ke ads ni kat TV...i tak nampak pun..kat astro ke tv3?? caya la petronas
 

anne112

freshman
Joined
Aug 31, 2011
Messages
66
Points
6
hey hey ! saya sukakan ni!! mereka bagi respond yang spontan! hahaha. saya akan undi kat mereka. :)
tengok ni : youtube.com/watch?v=jUQCFi6x_7o&feature=player_embedded
 

kimsian86

freshman
Joined
Aug 22, 2011
Messages
13
Points
1
gilakeh??? dia x tau langsung tentang rukun negara?
nasib baik dia tu byk kwn,barulah byk vote~mungkin dgn rm5000,dia blh pergi ke tahap yg lebih special...
youtube.com/watch?v=35HmnHuqi0c&feature=player_embedded
 

mikke87

freshman
Joined
Sep 2, 2011
Messages
68
Points
6
LOL! yea dia memang x tau. hmmm.. if dont want left behind then go to like the page larr.. or speng more time on fb laaa
facebook.com/petronas1?sk=wall
 
Top