topup serendah RM3.00

aqilah

freshman
Joined
Apr 1, 2008
Messages
72
Points
6
Age
59
Kepada ahli DHQDYNA Autoreload mulai 05.05.2008 nombor server 0134663386 akan di tukar dengan nombor server yang baru iaitu 0148311160 harap maklum.

Terima Kasih,Di atas sokongan semua ahli

TOPUP SERENDAH RM3.00
 

kapak

junior
Joined
Apr 29, 2008
Messages
84
Points
8
Age
34
ish... konfius betul aku. apsal banyak sangat no hp untuk topup ni? boleh tak aqilah terangkan no. ni : 0134663386, 0133980873, 0139810811, 0148311160. tapi kat web a world of colours tu pakai no ni pulak: 0195155244
 

aqilah

freshman
Joined
Apr 1, 2008
Messages
72
Points
6
Age
59
ish... konfius betul aku. apsal banyak sangat no hp untuk topup ni? boleh tak aqilah terangkan no. ni : 0134663386, 0133980873, 0139810811, 0148311160. tapi kat web a world of colours tu pakai no ni pulak: 0195155244


0134663386 dan 0148311160 ialah no sever syarikat,0133980873 no tel saya, 0139810811 no tel admin untuk keterangan lanjut boleh layari web ini TOPUP SERENDAH RM3.00 atau sms no tel saudara saya akan call saudara secepat mungkin t.kasih
 

aqilah

freshman
Joined
Apr 1, 2008
Messages
72
Points
6
Age
59
Salam Sejahtera,
Topup relaoad serendah RM3.00,maxis dan celcom 5% diskaun, jika berminat bolehlah sms ke 0133980873 untuk keterangan lanjut layari TOPUP SERENDAH RM3.00 T.kasih
 

aqilah

freshman
Joined
Apr 1, 2008
Messages
72
Points
6
Age
59
salam aqilah..

mmg menarik..tp daftar utk no maxis xde ke?skang leceh laa nak beli no celcom..huuhuhu.tu aje la..thanx

mmg menarik tapi buat masa ini daftar untuk maxis belum ada lagi coming soon,bila dah ada saya akan beritahu pada sesiapa yang berminat bolehlah layari laman web:

TOPUP SERENDAH RM3.00
 

aqilah

freshman
Joined
Apr 1, 2008
Messages
72
Points
6
Age
59
kepada sahabat-sahabat yang berminat menjual topup secara autoreload inilah peluangnya ini BUKAN MLM
pada sesiapa yang berminat bolehlah layari laman web:

TOPUP SERENDAH RM3.00
 
Last edited:

antugile

freshman
Joined
Jul 19, 2007
Messages
13
Points
1
aku ade stock utk prepaid card maxis, boleh order daily dari Isnin - Sabtu. Cara pembayaran sama ada dgn Maybank2U atau COD. Collect sekitar PuduRaya atau area KL. Kuota order 1000 pcs starting next week.

Harga 1 pcs RM 9.65

First Come, First Served.
SMS me at 012 enam enam 5 dua 839
email at [email protected]
 

pitt

Newbie
Joined
Feb 28, 2008
Messages
245
Points
16
Age
37
menarik...
 
Joined
Jul 28, 2006
Messages
795
Points
18
Age
46
Saya berminat nak tahu dengan lebih lanjut. PM / YM / emelkan / datang sendiri jumpa saya pada hari ni (18 Jun 2008) dari jam 8 - 12 malam.

p/s - Saya hadapi masalah buat masa sekarang kalau nak buat bayaran dengan M2U. Tapi, saya ada cash. Saya ada kat Gombak.
 

suhairi

Newbie
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,285
Points
38
Saya berminat nak tahu dengan lebih lanjut.

bro boleh dapatkan ebook percuma pasal ni....ni bukan SPAM...tapi sebahagian daripada perniagaan SMS ni jugak...

ebook ni akan memberikan lebih pandangan tentang program top up ni...

Nama syarikat ni....dan serba sedikit pasal syarikat ni...
Pendapatan Daripada SMS
 
Joined
Jul 28, 2006
Messages
795
Points
18
Age
46
bro boleh dapatkan ebook percuma pasal ni....ni bukan SPAM...tapi sebahagian daripada perniagaan SMS ni jugak...

ebook ni akan memberikan lebih pandangan tentang program top up ni...

Nama syarikat ni....dan serba sedikit pasal syarikat ni...
Pendapatan Daripada SMS

Saya dah daftar tapi belum dapat ebook tu lagi.
 
Top