>>TOP SECRET<<Sulit Sangat Untuk Diketahui!! Jangan KLIK jika rasa tak sulit..

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
OFFER DITUTUP.......

PAKEJ AKHIR TAHUN 2010 & AWAL 2011!! SULIT SANGAT...


Salam sahabat WC semua...


75 % Affiliater GAGAL Menjana Komisen Dengan Affiliate
Kerana Mereka TAK TAHU TOP SECRET Ini..





- Ya, memang TOP SECRET kerana ianya belum pernah didedahkan
di mana-mana lagi di Malaysia. -


JANGAN BACA jika anda tak ingin tahu TOP SECRET ini...


Sebelum itu, saya nak tanya anda. Adakah anda:

# Sudah lama belajar affiliate, tapi hasil tak seberapa?
Hasil yang dapat bayar bil api pun tak lepas! Tak
berbaloi dengan usaha yang anda lakukan! Penat! Buat
malu OMAK AJO!

# Baru belajar affiliate? Terkial-kial mencari RM1 pertama?
RM1 pun susah ke nak cari? Kena gelak dengan budak tadika
je ni! Orang nak buat affiliate ni nak cari income besar,
bukannya RM1. Haiyooo...

# Sibuk belajar dari mat saleh berkenaan affiliate?
Bagus memang bagus, tapi adakah ianya sesuai diimplimentasikan
di local market? Bukan semua teknik dari luar tu sesuai
digunakan di local market ni. Itulah, orang tak tahu....

# Penat buat promosi sana sini, duit habis hasil tarak!
Sibuk tag di wall orang, sibuk spam emel orang, berbuih promo
kat kawan-kawan. Buang MASO AJO...
Bukan salah nak buat promosi, tapi kenapa nak buang masa
nak jalankan promosi yang tak berkesan, tak PROVEN..
Baik tumpu pada satu teknik, tapi hasilnya "ALHAMDULILLAH..
Rezeki lebih dari Allah."

# Sibuk beli ebook sana sini, tapi ACTION takde! Sebabnya BLUR?
Hey! Hey! Apa sebabnya BLUR tu? Banyak sangat panduan? Kebanyakan
panduan adalah menerangkan segalanya bermula dari asas. Mana
ada masa nak lakukan kesemuanya. Itulah..Ramai tak tahu. Top
affiliater biasanya FOKUS pada teknik paling PROVEN saja.
Konsepnya--> MUDAH, CEPAT, POWER---> BIG SUCCESS
Ya itulah masalah anda!


Pening kepala memikirkannya. nak sangat jana income luamyan
dari affiliate, tapi tak tahu cara paling pantas, terbukti
berkesan dan paling penting jimat kos le...


Itulah..
Sebenarnya anda memerlukan ilmu pemasaran affiliate paling
efektif/PROVEN untuk selesaikan problem anda ni. Sebab itu
anda kena terus baca utusan ini.....


" Alrite, bro JaMaL! Jangan cakap banyak! Apa cara bro nak
setelkan masalah affiliate gua ni?"

Rileks..rileks..rileks...don't be gelojoh!


Sebenarnya masalah anda ni dah lama saya kaji! Hampir 6 bulan
juga la. Sebab itu, saya hasilkan Produk Teknik Gerilla Affiliate
ini! Jom tengok dulu, sebelum kompem anda akan mengucapkan kata-kata
seperti di bawah ni:

" Kenape Tak Bagitau Awai-awai bro JaMaL, Inilah Yang Saya Nak. Kalau
Jual RM1000 pun saya nak!"

Inilah dia Top Secret yang disimpan selama ini...



TEKNIK GERILLA AFFILIATE




Untuk lihat content, sila lihat post ke 2 di thread ini...


Itulah dia....


Anda pasti berkata:

" So Amazing la bro JaMaL! Tak sanggup KEHILANGAN mu..(teknik gerilla affiliate)


Dan anda memujuk saya lagi...

" Ada BONUS TAMBAHAN tak bro JaMaL??"


Mesti la ada! Anda kan kawan saya, pasti ada bonus lagi....


BONUSnya..



1 # Pakej Software Newbie - Bernilai RM30
Buat minisite, buat landing page, buat order form dan buat contact form dengan
Klik-klik je. Siap dah! Bonus ini related dengan Modul 2 Teknik Gerilla Affiliate.

2 # Pakej Wordpress - Bernilai RM70
Anda tak tahu bagaimana bina blog wordpress? Orang baru ke? Inilah panduan yang
akan membantu anda dari A-Z membina blog wordpress. Dah siap blog anda nanti,
anda akan menggunakan Teknik Pemasaran Blog gerilla dengan efektif dan mantooop.

3 # 5 Template Fan Page - Bernilai RM300
Anda akan gunakan template landing tab ini untuk mengumpul emel. sangat efektif.
Dah la fanpage anda cun, boleh kumpul list secara percuma pulak tu. Amazing.
Ini memang related dengan modul 2 Teknik Gerilla Affiliate.

4 # Panduan: Landing Page RAK
Anda akan ditunjukkan model bagaimana pemasanangan sistem autoresponder pada
landing page bagi tujuan pengumpula emel.



Dah, jangan tunggu lagi. Saya malas cerita panjang dah. Saya tahu anda yang membaca
ke tahap ini pasti akan berkata:

" Sudah..Sudah..Sudahla bro JaMaL! Saya nak milikinya SEKARANG juga!

Ye, anda pun jangan pikir-pikir lagi..



Harga Teknik Gerilla Affiliate - RM200



Mahal? Siapa cakap mahal pergi cari tempat lain jika ada. Orang dah bagi murah,
dia cakap mahal....


SILA BAYAR SEKARANG UNTUK MILIKINYA...


Opss..tunggu dulu.


Saya sedang mengadakan Jualan Akhir Tahun 2010 dan awal 2011. Saya berikan Pakej hebat saya ini TANPA ANDA PERLU BAYAR PADA SAYA...


Tapi dengan syarat..


Anda perlu mendapatkan mana-mana pakej Produk Terhangat di pasaran buat masa ini.
Ada 4, anda pilihlah mana berkenaan.



1. Produk Kursus Affiliate oleh Rahman Basri - paling related dengan Teknik Gerilla Affiliate
http://tinyurl.com/AbeRaman
Nota: jika anda membeli pakej upgrade, iaitu RM150 ke atas, anda akan terima bonus tambahan
dari saya iaitu ebook Teknik Affiliate ABC, Template video untuk tujuan video marketing
dan bonus-bonus tambahan dari masa ke semasa.


2. DVD Seminar Facebook Ammar Zahar oleh Shawal - berkait rapat juga dengan Gerilla Affiliate
http://www.seminarfacebook.com/index.php?ref=kerajaan

3. Ebook Bisnes Part Time oleh Suhana Sapar - anak buah Chef Li Jutawan Senyap
http://www.bisnessparttime.com/index.php?ref=kerajaan
NOTA: Sah dengan pembelian pakej lengkap bersama OTO RM80 sahaja.

4. ebook Rahsia Lubuk Duit Di Mudah.my karya terhebat Hafizi Zain IdeaMaster
http://rahsiamudah.my/index.php?ref=kerajaan
Nota: layak untuk pembelian pakej yang berharga RM110 sahaja.


"Saya Dah Beli Bro JaMaL, Camne Nak Claim BONUS POWER Tahap Gaban Ni?"

Saya tahu anda PASTI beli punya..


Dah beli, emel saja kepada saya jamal230381[@]gmail.com:
1. Tajuk emel: CLAIM BONUS GERILLA
2. bukti pembelian
3. Beli produk mana.

Dan berikan saya masa 1-3 hari untuk send link download bonus tersebut.
NOTA: Bonus ini akan diberikan 60% dari keseluruhan dahulu. Beberapa
bonus akan diberikan secara berperingkat. Dan video interview TOP
SECRET, agak lewat untuk anda memilikinya.


JAMINAN: Jika anda tak berjaya income 3-4 angka dengan affiliate dalam masa sebulan setelah praktikkan semua teknik yang saya kongsikan, saya REFUND wang anda (komisen)! Mustahil tak dapat jika betul-betul praktikkannya
 
Last edited:

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
FAKTA:




Sebab itulah mereka perlu ketahui TOP SECRET ni...


[video=youtube;sLcraV4hBz0]http://www.youtube.com/watch?v=sLcraV4hBz0&feature=player_embedded[/video]

Modul 1: Laporan Asas Gerilla Affiliate
50 page.Format PDF.


Apa yang akan anda tahu?
# Bagaimanakah untuk mengetahui asas sebenar dalam pemasaran
gerilla affiliate. KONSEPNYA ---> BIG IMPACT
Dengan pemahaman ASAS ini, ianya boleh digunakan sampai
bila-bila. DIJAMIN SUKSEs!

# Untuk menyerang, anda perlu ketahui prospek/sasaran anda.
Silap target, usaha anda sia-sia! Right target -->AMBUSH!
Anda akan ditunjukkan bagaimana untuk mendapatkan prospek
yang benar-benar HUNGER membeli produk affiliate yang
anda promosikan.. Kajian KEYWORD HUNGER BUYER perlu dibuat
dahulu..

# Right time, right prospect, right attack! Dalam menyerang
(promosi), bukan setiap masa sesuai. Anda perlu melakukan
nya pada timing yang betul untuk KILL THE PROSPECT EMOTION.
Anda akan ketahui masa sesuai promosi affiliate dan mendapat
BIG IMPACT darinya. Rahsia 20 hb akan akan diketahui anda.

# Senjata nak menyerang (promosi) dah cukup kuat? Dah cukup
berfungsi? Tanpa senjata yang ampuh, mustahil anda akan
berjaya dalam peperangan ini (promosi affiliate). Senjata
ini terletak pada web jualan produk affiliate itu sendiri!
Ramai orang tak tahu. Promot tanpa mengkaji SECRET WEAPON
ini..


Modul 2: Video 7 Strategi Kumpul List Paling Efektif

Tak dapat dinafikan lagi, MAILING LIST antara salah satu SECRET
WEAPON paling efektif. Nak kumpul list yang banyak dan berkualiti
bukannya semudah ABC. Tapi saya dedahkannya buat anda..

Video sulit ini akan mendedahkan 7 cara kumpul list paling
PROVEN buat anda. PROVEN tu maksudnya-->DAH TERBUKTI BERKESAN

# Teknik 1: Satu teknik digunapakai oleh pakar gerilla affiliate
baru-baru ini. 6 bulan lebih 20k mailing list berjaya
diperolehi. Hanya dengan menggunakan blog! Dengan
teknik ini, anda juga mampu mengumpul list yang
besar seperti itu dengan kos yang amat minima.


# Teknik 2: Juga menggunakan blog! Niche blog..Teknik ini antara
paling efektif untuk mendapatkan HUNGRY BUYER. Tekniknya,
buat prospek terperanjat dan terus saja jadi subscriber
anda. Tunggu masa anda ledak bom, komisen affiliate
masuk tanpa anda sedar.

# Teknik 3: Teknik PPL. Biasa orang buat, tapi tak efektif.
Gunakan teknik ni sebagai TEKNIK DISAYANGI list
dan seterusnya menjadi prospek yang bakal menghujankan
anda komsien affiliate.

# Teknik 4: Teknik PPL juga, tapi ini lebih teknik autopilot.
Autopilot penjana komsisen affiliate anda. Malas
saya nak cerita panjang kat sini..

# Teknik 5: Ha...Inilah teknik paling POWER saya gunakan sejak
Dis 2008 hingga kini. Teknik sangat kurang orang
menyedarinya. Teknik ini bukan PPL, tapi teknik
ini mampu membuatkan anda goyang kaki tapi mailing
list masuk setiap hari tanpa anda buat apa-apa.
Dan juga, di samping ratusan mailing list masuk
percuma setiap hari, saya juga jana income darinya.
Bagaimana? Belum promo affiliate dah dapat income?


# Teknik 6: Kumpul list secara automatik dan viral dengan facebook?
Saya rasa ramai orang tahu, tapi tak efektif sangat
perlaksanaannya. Gunakan FB sebagai MESIN KUMPUL LIST
SECARA VIRAL...

# Teknik 7: Teknik BERMODAL, tapi dijamin pulangannya lebih 100%.
Ketahui bagaimana teknik ini digunakan. 300-500 fresh
list dalam 1 minggu. List FRESH, Komisen affiliate pun
fresh le..



Modul 3: SECRET WEAPON 1: Pemasaran Emel Gerilla (modul ini dalam proses penyiapan)

Teknik-teknik pemasaran emel gerilla inilah yang dinanti-nantikan.
Ianya digunakan sepenuhnya selepas strategi kumpul list di modul 2
dilaksanakan.

Anda akan ketahui:

# Tajuk emel KILLER yang membuatkan prospek tak sabar-sabar nak
membuka emel anda dan seterusnya bakal membeli.

# Bagaimana alignment tempalte emel yang bakal MEMUKAU atau MERASUK
pembaca emel anda. Dah terpukau mesti akan berikan komisen pada
anda.

# Emel pendek ke emel panjang? Mana satu yang lebih PROVEN?

# teknik Siggy - inilah teknik softskill yang pernah berikan komisen
affilaite yang lumayan pada saya.

# Teknik COMBINATION: 4 in 1. Cubalah...


Modul 4: SECRET WEAPON 2: Pemasaran Blog Gerilla(modul ini dalam proses penyiapan)

Ramai memiliki blog, tapi tak jana income besar dengan blog mereka.
Pakar gerilla affiliate akan mendedahkan bagaimana top - top affiliater
hanya menggunakan blog untuk menjana income affiliate yang lumayan.
Ada di antaranya menjana RM12k dalam masa 2 minggu hanya dengan
promosi affiliate di blog sahaja! Amazing....

Anda akan ketahui:

# Teknik-teknik meletak banner promosi affiliate di blog yang MEMUKAU
pelawat blog. Buka saja blog, mereka terpukau dengannya.


# Dengan memberikan artikel super power di blog anda, anda mampu jana
income affiliate yang MASYUK. Dan ianya juga boleh menjadi VIRAL.

# Teknik di blog boleh digabungkan di integrate kan ke facebook untuk
menarik lebih ramai bakal pembeli? Ya, ianya akan menjadi VIRAL yang
bakal merebak...Semakin merebak, semakin tinggi income anda.



Modul 5: SECRET WEAPON 3: Pemasaran Facebook (modul ini dalam proses penyiapan)


Facebook, laman web sosial yang TAK PATUT diketepikan dalam pemasaran
affiliate. Kuasa viralnya usah dinafikan lagi. Di sini kuasa sosialnya
akan digunakan sepenuhnya untuk menjana income dari affiliate. Saya
takkan bercerita panjang berkenaan dengannya.


Modul 6: SECRET WEAPON 4: Pemasaran Forum (modul ini dalam proses penyiapan)

Saya malas cakap banyak. Teknik ni menunjukkan bagaimana saya gunakan
forum Wang Cyber ini sendiri untuk jana komisen affiliate lumayan
dengannya. Anda kan berada dalam WC, anda patut tahu rahsia ini.


Modul 7: SECRET WEAPON 5: Pemasaran Video (modul ini dalam proses penyiapan)

Ini SECRET WEAPON yang terakhir. Jika digunakan IMPACT nya adalah
lebih besar. Ya, video mampu mempengaruhi emosi prospek dengan
visual yang mengkagumkan! Fokus pada youtube, blog, forum dan Fb
sudah memadai!


Modul 8: VIDEO TOP SECRET: Video Rahsia Top Affiliater akan membincangkan rahsia
mereka berkenaan pemasaran affiliate. Mereka akan ditemuramah dengan
video cam saya ni sebelum 31 Dis 2010. Mereka telah menyatakan persetujuan
mereka..TOP SECRET WILL BE REVEALED..

 
Last edited:

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Tu dia.... Bonus paling gempak!!!!!
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Tu diaaa.. bonus gempak dari pakar affiliate dah keluar..
Terbaik!!
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Tu dia.... Bonus paling gempak!!!!!
insyallah paling GEMPAK>....

cuba yang terbaik untuk RB...

PS: malam ni jumpa staff..untuk percepatkan pemasangan page download bonus


RB - saya nak review Pakej ni satu, leh bagi esok?
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
sudah 13 orang mendapatkan BONUS ini...

Jom dapatkannya sekarang..
 

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
Bro Jamal, template video tu diberikan kepada para pembeli kursus affiliate ni? Bermakna boleh edit2 tempalte tersebut? Atau bro Jamal yang akan edit semua ni?
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Bro Jamal, template video tu diberikan kepada para pembeli kursus affiliate ni? Bermakna boleh edit2 tempalte tersebut? Atau bro Jamal yang akan edit semua ni?
ye..video boleh diedit...saya punya orang kuat akan edit kan untuk bro...itu untuk OTO Rm250..template video tu khas untuk pembeli...dan text akan dimasukkan mengikut
kesukaan pembeli...

PS: orang kuat saya kata, jika sempat, template video yang ke-2 juga akan diberikan..(jika berkesempatan)
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Bro Jamal, template video tu diberikan kepada para pembeli kursus affiliate ni? Bermakna boleh edit2 tempalte tersebut? Atau bro Jamal yang akan edit semua ni?
Salam bro.. maaf mencelah ye.. sy akan bantu serba sikit jamal kt thread neh..
ok berkenaan pertanyaan bro tu.. sy akan editkan video tu utk bro.. so bro
just bagi ayat2 power tuk sy masukkan nanti.. detail akan diberi kemudian..
sape yg dah dapatkan template ni? bkn calang-calang orangnya.. hehehe..

Antara tuan empunya produk sendiri dah dapatkannya..
tak percaya? layan link bawah ni :

http://www.kursusaffiliate.com/index.php?ref=kerajaan

Cuba bro tgk video teaser mantap tu.. tulah hasilnya yg dah diedit..
so otai IM pn dah dapatkan bro bila lagi? jgn terlepas.. jgn sampai
template video ni dijual berasingan dengan harga yg mungkin sama
atau lebih tinggi dari kursus affiliate sendiri.. :0
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0

Faiz Shafie

Senior
Joined
Jun 12, 2009
Messages
4,352
Points
0
ye..video boleh diedit...saya punya orang kuat akan edit kan untuk bro...itu untuk OTO Rm250..template video tu khas untuk pembeli...dan text akan dimasukkan mengikut
kesukaan pembeli...

PS: orang kuat saya kata, jika sempat, template video yang ke-2 juga akan diberikan..(jika berkesempatan)
Masih kurang jelas la bro Jamal..seperti tertera di salesletter ni..pakej RM150 untuk kursus affiliate dah boleh dapat template ni kan?? dan template ini boleh di edit oleh pembeli la kan mengikut kemahuan mereka kan? Right?
 

JenamaOnline

Newbie
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,591
Points
0
Fuhhh rahsia dah terbongkar kat tread nih uh uh uh tak dapat lagi tak tau laa heheheheheheheehe ;)

Bila laaa nak kuasai rahsia nih kena belajar lagi nih nak kena bca ebook lagi hahhahahahahahaha :D

P/S: Belajar gelak kaya
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Faiz - ye, kurang jelas dari situ..camnila, pakej upgrade RM150 ke atas layak untuk terimanya...

Fairos - cam ada nam bro tadi dalam list pembeli Kursus Affiliate

Farid - GORILLA..:)
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Masih kurang jelas la bro Jamal..seperti tertera di salesletter ni..pakej RM150 untuk kursus affiliate dah boleh dapat template ni kan?? dan template ini boleh di edit oleh pembeli la kan mengikut kemahuan mereka kan? Right?
yup bro.. ayat2 di video akan ditentukan sendiri oleh pembeli..
tpi pembeli tak perlu PENING-PENING nak edit video (sebab tak
semua orang tahu edit video kan? :) )

So SEMUA bahagian editing sy akan disiapkan.. Pembeli just
berikan ayat-ayat power yang ingin dimasukkan.. Maklumat
lanjut akan diupdate di minisite kelak.. Harap maklum.. hehehe.. :)
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Mantopp sifu....
Memang mantop bro.. Jgn lepaskan peluang yang terhidang..
Tak selalu datang neh.. Grab segera sebelum terlambat!
 
Top