Top 10 Blogger India dan pendapatan adsense mereka

aktechpage.com

freshman
Joined
Jul 4, 2009
Messages
676
Points
18
Org2 India ni sebenarnya lebih hebat drpd org putih dr segi ICT
Salah 1 cabang ICT yg org Indian hebat ialah programming...
Sistem Microsoft & Google tu pun banyak Indian programmer yg buat...
Pendek kata mereka ni salah satu golongan yg memang hebat dlm programming di dunia ini.
 

wanabdhafidz

Senior
Joined
Nov 7, 2008
Messages
2,249
Points
38
Org2 India ni sebenarnya lebih hebat drpd org putih dr segi ICT
Salah 1 cabang ICT yg org Indian hebat ialah programming...
Sistem Microsoft & Google tu pun banyak Indian programmer yg buat...
Pendek kata mereka ni salah satu golongan yg memang hebat dlm programming di dunia ini.

Betul...tak di nafikan...sebab ape erK?
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
bukan orang kita Melayu jana lebih USD30k sebulan?

ada yang bagitau hari tu...
 

cimok

Newbie
Joined
Dec 29, 2005
Messages
190
Points
18
sebab apa hebat,,,rakyat hampir 1 billion,nak survive mesti kena usaha lebih dan lembah silicon dia lagi hebat dr Malaysia bukan dr segi kemudahan tapi pengisiannya. sumber manusia paling penting sekarang ni.....Negara kita gah sahaja,sumber manusia kurengggg.
 

cimok

Newbie
Joined
Dec 29, 2005
Messages
190
Points
18
Salah seorang pekerja di restoran India dekat tempat saya tinggal even ada degree dalam IT Programming.
Tapi disebabkan peluang pekerjaan yang terhad, banyak kemahiran mereka yg tak dpt digunakan ...

Betapa bersyukurnya kita tinggal di Malaysia..

ya malaysia is the best place...
 

aktechpage.com

freshman
Joined
Jul 4, 2009
Messages
676
Points
18
Salah seorang pekerja di restoran India dekat tempat saya tinggal even ada degree dalam IT Programming.
Tapi disebabkan peluang pekerjaan yang terhad, banyak kemahiran mereka yg tak dpt digunakan ...

Betapa bersyukurnya kita tinggal di Malaysia..

Pengalaman bro sama dgn saya...
masa duk kat sungai besi lepas abis belaja sambil2 cari keje dulu..
Tak sangka, penebar roti canai dan pembuat teh tarik import dr India tu yg selalu borak2 di pagi hari tu rupa2nya ada IT Degree...
Kerana persaingan kerja yg sangat tinggi di India, terpaksa bekerja di Malaysia..

Yup...bersyukur berada di Malaysia ni...
Lubuk rezeki utk pendatang izin & juga tanpa izin...
Harap Malaysia terus maju aman makmur selalu...
 

mohd_adli

freshman
Joined
Feb 23, 2009
Messages
411
Points
0
Salah seorang pekerja di restoran India dekat tempat saya tinggal even ada degree dalam IT Programming.
Tapi disebabkan peluang pekerjaan yang terhad, banyak kemahiran mereka yg tak dpt digunakan ...

Betapa bersyukurnya kita tinggal di Malaysia..

boleh ajar dia camne nak cari duit secara online tuh.:D just joke key
 
Top