Tolong!

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
Apesal aku xleh log in kat wp-admin aku?

cuba korang taip www[dot]alphagiga[dot]com/wp-admin

ni yang payah ni.ada sesiapa tahu macamana nak buat?

payahla aku macamni..adoi...
 

Khalif Rizal

Newbie
Joined
Feb 2, 2007
Messages
420
Points
16
Age
25
Apesal aku xleh log in kat wp-admin aku?

cuba korang taip www[dot]alphagiga[dot]com/wp-admin

ni yang payah ni.ada sesiapa tahu macamana nak buat?

payahla aku macamni..adoi...

Cuba ke http://www.alphagiga.com/wp-login.php

Tapi, bila saya ke w'site bro, di jadi mcm ni:
i224_alpha.png


Sepatutnya jadi mcm ni:

i225_mine.png



So, now, i think, bro ader cuba ubah bro punya website url kat sini tak?
i226_cp.png

If so, i think, you need to reinstall your blog.

p/s: Rasenye lar, sebab saya pernah mengalaminya.....
 

safwanhussin

Newbie
Joined
Jul 16, 2006
Messages
394
Points
18
Ada missing files kot. CSS..
Erk.. Masing-masing pakat tunjuk screenshot yek?
 

uzairubiah

Newbie
Joined
Sep 21, 2006
Messages
551
Points
16
Age
37
ok..aku rasa dah ok dah..thanks semua..aku try pakai IE aku perasan dia punya css dah lari..tapi selang 20 minit ok lak..aku memang tengah design theme sendiri ni..berdasarkan dari macam2 influnce.ape-apehal,dah ok,aku release untuk public.
 
Top