tolong vote wordpress theme damai

inspiration

Senior
Joined
Nov 20, 2007
Messages
1,200
Points
38
saya dah vote untuk saudara echess83 tadi dalam pukul 4 petang, time tu saudara tempat yg kedua..tapi sekarang ni tak pasti pulak dah kedudukan yg ke berapa. Anyway, nice design.
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
takpe kalah menang adat pertandingan..terima kasih kepada yang inspiration, ramzy0 dan yang lain2 yang telah telah vote theme nih..

terima kasih sekali lagi :)
 

ramzy0

Senior
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,642
Points
38
Age
30
tengok tajukthread ni, cepat-cepat saya mai sini.. sebab saya memang suka theme Damai tu.. kemas dan cantik.. sy dh vote utk awak juge eches :)

p.s brp kali boleh vote bg setiap orang tu?
vote pertama, saya guna opera browser. vote kedua
saya guna mozilla browser. kira2 nya dua kali ler saya
vote theme Damai tuh... ^_^
 

surfaddict

Senior
Joined
May 31, 2006
Messages
2,116
Points
38
damai skang tempat ketiga dgn total vote 60, moh kawan2 kita tolnog vote kan theme ni..lagipun theme ni mmg ok dan mungkin dgn kejayaan ini nanti akan menambah semangat eches nak bg kita free theme lagi..aja aja figthing
 

RinggitHit

Senior
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,497
Points
38
Ok, dh vote 1!

p/s: masa saya vote ni, Damai duk #2 (109 votes)... 1st place: Christmas Spirit (175 votes)... jom ramai2 vote theme Damai! ;)
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
mekaceh bebanyak dik mal, ramzy0, surfaddict dan RinggitHit..sebenarnya terkujat jugak saya..sbb last saya tgk ada dalam 60+, tiba2 dah 100+..saya tau banyak yang dok vote utk theme damai senyap2, mekaceh! :)
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
dari semalam aku cari mana nak tekan butang vote.tak jumpa2 gak..
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
nampak poll result je,tapi tak jumpe butang klik utk vote..
 

biznezprepaid

Newbie
Joined
Sep 30, 2007
Messages
1,012
Points
16
ade tu..saya sudah vote...theme cantik mesti vote punya...hehe
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
terima kasih semua..atas usaha vote secara berjemaah inilah keputusan terkini..



mekaseyy bebanyak semua :)
 

gmos

Senior
Joined
Feb 13, 2006
Messages
2,741
Points
38
ada ler gmos. ker you dah vote sebelum nih ? ^_^

mmg tak keluar cam dlm gambar tu lah..'

saya rasa saya bekum pernah vote lagi..ehmm..nape ye?
la ni saya guna 3G kat luar..nnt balik kat umah nak try guna streamyx kat pc satu lagi..
tengok camna..
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
gmos - mungkin dah ada org vote dalam network tuh..

kepada yang blom vote, ni hari last utk vote..sapa yang rasa theme damai layak utk pegi lebih jauh meh tolong vote :D kepada yang telah meng'vote' dan mempromote, ribuan dan jutaan terima kasih diucapkan :)
 
Top