Tolong saya

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
salam.dulu saya main adsense.tapi skang dah dekat bertahun la jugak tak bukak account adsense ni.tgk2 keluar ni:

Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as it is associated with an unapproved application. For more information about your application, please review the message we sent to the email address you provided with your application.

macam mana nak activate balik? or boleh ke create new account?
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
haiz this mean i have to make content and get my account approve back.can i use my old address?
 

sayyidbest

Senior
Joined
Apr 20, 2009
Messages
1,353
Points
38
kena webmaster guide lines pulak.macam mana la ni...dalam account tu ada la gak 20USD. :(
 

mfm84

freshman
Joined
Aug 29, 2009
Messages
521
Points
16
jalan terbaik

email ke support

kalo x de respon bukak akaun baru
 

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
Senang je, email support team adsense tue.

Yep.. mcm saya punya kena disable tapi pasal kes kononnya ada aktiviti luarbiasa sehingga terlebih klik pula... heran juga sedangkan saya cuma buat advertising mcm biasa dan tidak pernah sama sekali klik adsense sendiri pun...

So... saya email aje kat team adsense tu dan kena tunggu sekurang-kurangnya seminggu baru kena reply balik...:(
 

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0

paulmaison

freshman
Joined
Oct 16, 2009
Messages
57
Points
0
Dah dapat email dari team Adsense dan ini jawapannya:

Hello,

Thank you for your appeal. We appreciate the additional information you've
provided, as well as your continued interest in the AdSense program.
However, after thoroughly re-reviewing your account data and taking your
feedback into consideration, our specialists have confirmed that we're
unable to reinstate your AdSense account.

As a reminder, if you have any questions or concerns about your account,
the actions we've taken, or invalid activity in general, you can find more
information by visiting
http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153.

Hampeh sangat-sangat...:(

Cuba bukak akaun baru agih lah nie...

jalan terbaik

email ke support

kalo x de respon bukak akaun baru
 

rotary_88

freshman
Joined
Mar 6, 2010
Messages
90
Points
0
erm, adsense ni biasenye amik mase brp lame nk apprv? n bleh ke bukak multiple acc?
 
Top