tolong saya!!!

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
perniagaan ape atau ko ada join program yg lain?
jgn keliru dgn perkataan menjana wang online dengan business online...
 

jackelie78

freshman
Joined
Aug 18, 2009
Messages
11
Points
0
yang penting,tetapkan bisnes dan minat pada 1 atau 2 benda je,itu bergantung kepada minat dan usaha.kalau setakat minat tapi tak ada usaha,ianya tak kemana....

anda boleh cuba ebay,but im sure sekarang memang banyak saingan...tapi masih berpeluang.

adsense ok juga,but memang sekarang ramai dah tau adsense,so klik memang kurang tapi berbaloi jika traffic ramai.

buat blog ok juga,tapi pastikan topik sesuai,pastu tetapkan ruangan untuk tempahan iklan.ramai webmaster sekarang cari tempat iklan.yang penting ramai visitor.so peluang memang besar le.

kalau forex-banyak anda kena belajar,dapatkan info percuma melalui internet,internet sangat luas.belajar dahulu.

kalau MLM kena pastikan syarikat kukuh,sistem ok dan berlesen,pastu pastikan upline anda adalah upline yang boleh bekerjasama.

kalau buat website jualan,kena pastikan produk anda dapat membantu ramai menghasilkan wang.bukan setakat keuntungan peribadi.itu yang penting.

so,untuk berjaya,tetapkan minat dan usaha.baru anda boleh berjaya.tiada yang duduk diam dapat duit.saya sekarang main forex dan buat website.ni tgah cuba cuba ngan MLM bab dah study habis. kalau nak boleh juga test join.jadi downline saya,kemudian saya tolong anda cari downline. :)

http://www.Empayar.com/jackelie78

sebenarnya dalam internet,ada banyak lagi cara untuk menghasilkan wang sebab internet merupakan punca utama pendapatan sebenar.

nasihat utama ! jangan sertai program GET PAID TO CLICK atau GET PAID TO READ.sebab program ni scam.berhati hati dengan SCAMMER.diorang ni licik.tanya pendapat kat member member.jangan malu bertanya.
 
Top