Tolong Kosongkan Storan PM Anda Sedikit...

Joined
Jun 12, 2008
Messages
840
Likes
6
Points
18
Offline
#1
Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :)

oleh sebab section ini adalah section cadangan dan
komen... jadi, saya buka thread ini. :) tetapi... ia
bukanlah cadangan dan/atau komen apa-apa kepada
WC... tetapilah khusus kepada rakan-rakan yang berkaitan.

baik. kepada sesiapa yang mahu hantar PM
kepada rakan-rakan yang lain, tetapi dapat mesej seperti ini:



jadi, bolehlah gunakan thread khas ini untuk memaklumkan
kepada rakan anda itu. :)
 
Joined
Jul 31, 2008
Messages
3,347
Likes
5
Points
38
Offline
#4
rasanya kena juga jadi ahli WC300 ni since selalu sgt inbox tu penuh.
dah lah semua dia penting.
 
Joined
Oct 9, 2007
Messages
2,200
Likes
3
Points
38
Offline
#5
rasanya kena juga jadi ahli WC300 ni since selalu sgt inbox tu penuh.
dah lah semua dia penting.
Terima kasih copernicus atas cadangannya...

p.s: bagi mereka yg rasa PM dia dah penuh tetapi nak "DOWNLOAD" sila klik/rujuk >>> di sini<<<
 
Last edited:
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#7
Bagus la ang bro.. Memag disyorkan jadi mod.. :D
Banyak masa terluang tue..
 
Top