Tolong : Iklan Adsense Kristian Keluar, walau dah blok

Harun

freshman
Joined
Jul 17, 2006
Messages
7
Points
1
popbodohgn5.png


A'kum kawan kawan,
Tolong. Dah buat filter tapi masih keluar. Bulan puasa lak tu. Bukan kat satu tempat, tapi kat blog blog saya yg lain pun masih keluar.

Pertolongan diperlukan utk kita sama sama tegakkan agama kita. Dari semalam lagi dah masukkan url dia dekat adsense filter. Tapi masih keluar.

wasslam
 

iskandar

Senior
Joined
Jan 8, 2006
Messages
394
Points
18
Age
44
Ikut pengalaman saya, bila dah blok dia ambik masa 3-4 hari baru "hilang"

Kadang2 ambik masa 1-2 minggu. Kena sabor je lah ..
 

invtr

freshman
Joined
Apr 28, 2006
Messages
135
Points
18
Harun, mmg dia makan masa sikit nak hilang pas filter.
 

Syed_Ikhwan

Senior
Joined
Sep 23, 2006
Messages
1,883
Points
38
popbodohgn5.png


A'kum kawan kawan,
Tolong. Dah buat filter tapi masih keluar. Bulan puasa lak tu. Bukan kat satu tempat, tapi kat blog blog saya yg lain pun masih keluar.

Pertolongan diperlukan utk kita sama sama tegakkan agama kita. Dari semalam lagi dah masukkan url dia dekat adsense filter. Tapi masih keluar.

wasslam

da check page discription & keyword kamu?
 

takatoo

junior
Joined
Apr 17, 2006
Messages
161
Points
18
Age
22
Apa kata kalau kumpulkan semua URL² yang nak diblock dan kongsi ramai².
 

metana21

Senior
Joined
Mar 31, 2006
Messages
430
Points
18
aku dah blok web pope tu..

alhamdulillah dah tak show di web dah
 
Top