Tolong aq carik kembar benda nih.

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Aq tengah carik satu software/script yang menyerupai refererx.

Dia akan lawat site ke site. X tinggal jejak pown x per. Janji dia lawat site ke site ikut database yang telah kita tetapkan.

So, ade sesape penah nampak benda nie???

Aq nak test satu benda. Lau jadi, memang dasyat la. Aq akan bagi tau pasal benda nie kat sesape yang bagi info tentang apa yang aq nak nie.

Lau bleh yang free erk. :D:D:D
 

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Erm. Benda tuh rasanyer x pegi kat url yang kita tetapkan rasanyer.

Nie nak yang beroperasi cam refererx. Lawat site yang ada kat database kita jew.
 

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
sy pernah guna thn lepas...amik kt blackhat forum hehe...xtau ade lagi x link download....nama benda tu pun dah lupa, dh lama x pakai & delete sebab;
- pakai bnyk ruang
- utk run tpaksa tunggu masa lama nk dpt results
- boleh spider & sedut list website/blog berjuta tapi lama/lambat giller

nasihat saya; belilah refererx....
 

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Refererx dah beli dah. Nie nak wat projek lain. Lau nak guna refererx pown boleh. Tapi, site yang nak digunakan x mempunyai log visitor. Kan dah lari dari TOS refererx.

Just nak pakai yang visit tu jew. Database dah siap. Just ubah sikit.

Ps: Aq nak test satu benda. Nak kena pakai software/script yang menyerupai refererx. Tapi bukan 100% sama. Just nak yang bahagian lawat site ikut database yang telah kita tetapkan. Tuh jew.
 

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28
Tu la. Ade terfikir nak wat camtuh. Tapi, sebelum tuh, nak tanya dulu. kot-kot dah ade, so, bolehlah jimatkan masa dan tenaga.
 
Top