tolg sifu-sifu berkongsi pengalaman pasal transfer FUND PP

Hazry

freshman
Joined
Apr 8, 2011
Messages
16
Points
0
salam...hamba nk bertanya skit kepada2 yg berpengalaman duit2 di PP stealth korg(yg mane gune VCC la)..cmne korg nk bawak kuar duit dgn care yg selamat n below radar PP..adakah :
1st-hantar fund dri stealth PP ke primary pp(yg dilink dgn bank seperti maybank ke untuk dibawa keluar)(melalui care nie saya ada terpikir ade kemungkinan bila kerap sgt satu acc pp tu transfer fund ke satu acc yg same boleh mendatangkan concern dorg betul ke?)
2nd-withdraw ke mane2 debit card(x kesah sape2 punye name)

tolg berkongsi sket..pohon ilmu :)
 

zamanchem

freshman
Joined
Sep 9, 2012
Messages
143
Points
16
Bkan bleh transfer kat akaun bank ker PP skang ni?
 

sxaxm

freshman
Joined
Nov 1, 2010
Messages
14
Points
0
guna kan invoice kat paypal tu utk request money dr acc stealth..jgn terlalu kerap. Mcm aku seminggu sekali je request and withdraw.
 

zulshah06

freshman
Joined
Dec 22, 2011
Messages
168
Points
0
selalunya send kt pp yg da link kat kad debit..buat2 mcm beli brg kea..
 
Top