Tokey Formula Fiverr tak bayar komisen lagi!

blankoguy85

Newbie
Joined
Jul 29, 2011
Messages
1,953
Points
36
Dah sudah komisen den kalau tak silap bulan 6 dan bulan 7 tahun lepas masih lagi tak dapat bayaran. So cane ni? Berapa lagi mau peram duit tu? haiya, fiverr buat 10k sebulan takkan 33 usd pun xlarat bayar kot.. pelik der


p/s: aku salah thread ke ape ni?
owhhh.. aku plak.. sifir fiverr..
ciputt jer.. takkan tak leh byar kannn..
 

sudir man

Senior
Joined
Aug 29, 2012
Messages
1,641
Points
38
Dah sudah komisen den kalau tak silap bulan 6 dan bulan 7 tahun lepas masih lagi tak dapat bayaran. So cane ni? Berapa lagi mau peram duit tu? haiya, fiverr buat 10k sebulan takkan 33 usd pun xlarat bayar kot.. pelik der


p/s: aku salah thread ke ape ni?
sape la tu ye,dr thun lpas x byar,lme tuuu...
 

ykloo71

freshman
Joined
Nov 1, 2008
Messages
242
Points
16
Idil Ikhwan ke? Kalau betul org ni, semoga bro Johnjimat good luck!
 
Top