tips untuk selalu ingat nak kunci rumah

Joined
Jun 11, 2013
Messages
19
Likes
0
Points
1
Offline
#1
ada sesiapa boleh bagi tips tak kt aku yg asyik laaaaa lupa nak kunci rumah. aku ada dengar ada smart lock. tapi tak tau kt Malaysia ada dah ke.
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
25
Likes
0
Points
1
Offline
#2
ada sesiapa boleh bagi tips tak kt aku yg asyik laaaaa lupa nak kunci rumah. aku ada dengar ada smart lock. tapi tak tau kt Malaysia ada dah ke.
u blh pasang smart lock kat rumah...kalau u lupa bawa kunci rumah, u blh hidupkan smart lock dgn smartphone tak kira masa dan tempat...
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
25
Likes
0
Points
1
Offline
#4
mcm mana nak pasang smart lock ni? blh kongsi cara2 tu tak?
mula2 u kena pasang smart lock tu ikut prosedur2...lepas tu u kena connect kunci rumah hab smarthome...slps berjaya connect, u dah blh mula kawal ia dari aplikasi hab dan lakukan perkara2 spt kunci dan buka kunci dari jauh, menukar kod pengguna, dan byk lagi...
 
Joined
Jul 25, 2018
Messages
11
Likes
0
Points
1
Offline
#5
mula2 u kena pasang smart lock tu ikut prosedur2...lepas tu u kena connect kunci rumah hab smarthome...slps berjaya connect, u dah blh mula kawal ia dari aplikasi hab dan lakukan perkara2 spt kunci dan buka kunci dari jauh, menukar kod pengguna, dan byk lagi...
bagusnya smart lock ni...sesuai utk pelupa mcm sy...dpt buka dan lock kunci rumah asalkan sy ada bawak smartphone dgn internet connection...
 
Joined
Nov 6, 2019
Messages
6
Likes
0
Points
1
Age
24
Offline
#10
u blh pasang smart lock kat rumah...kalau u lupa bawa kunci rumah, u blh hidupkan smart lock dgn smartphone tak kira masa dan tempat...
Betul tu. Smart lock boleh memudahkan kita. Lagi-lagi dengan rangkaian 5G lagi best la guna. Line laju takde nak pening-pening fikir kalau terlupa.
 
Top