Tips kecantikan sensitif skin

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
36
Points
8
Tulah, yang pasal Starfresh ada bacteria dalam sample dia tu buat i takut nak minum air mineral even i xpernah pun beli that brand
 
Last edited:

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
36
Points
8
thanks for sharing, nak add makan la banyk ulam dan sayur-sayuran. anti-aging
I pun baru berjinak2 nak makan sayur ni, sebelum ni i xpernah mkn pun sayur, siap asing tepi lagi
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
if you pakai makeup and tak remove, memang habis la your face. i even malas macam mana pun paksa juga diri remove makeup and clean my face
haah senang je nak remove makeup. pakai makeup wipes pun dah ok
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
Just stop using that brand and find the other alternative. Once infected with that shit bacteria, there will be more illness that can attack you.
bacteria tu memang dapat jumpa dalam tahi je ke. then cemana boleh ada dalam air
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
ye ke? asal tak pernah tau ek? rasanya kat mana - mana pun ade bakteria. takkan bahaya sangat
mana boleh minum air yg ada bacteria oi hahaahahhaa takde orang nak minum la. kalau camtu baik takyah masak air, minum je air paip
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
wow tak bahaya? bahaya la kalau tak bahaya tak kan la singapura nk ban pulak
tu la first time aku baca comment cemni hahahahaha patutla malaysia tak ban, disebabkan pengguna pengguna yang lack knowledge cemni ah
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
Tulah, yang pasal Starfresh ada bacteria dalam sample dia tu buat i takut nak minum air mineral even i xpernah pun beli that brand
selalu dapat air tu dari kenduri or event event. mungkin sebab harganya murah
 

andaman

freshman
Joined
May 13, 2019
Messages
63
Points
6
Age
25
Cuba la hang try minum air brand tu, kalau u punya imuniti kuat, then u will be fine, but if not, i confirm that u will go to hosp.
even if you have good immunity, you should never drink or eat anything that contains bacteria. it will not bring you any good
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
65
Points
6
even if you have good immunity, you should never drink or eat anything that contains bacteria. it will not bring you any good
weh tak percaya ada ja yg sanggup nk minum air yg dah tercemar? tak takut ke
 

sedili23

freshman
Joined
Oct 28, 2013
Messages
65
Points
6
selalu dapat air tu dari kenduri or event event. mungkin sebab harganya murah
tulah sekarang ni orang bagi air mineral ja kat kenduri. kena berhati2 dah la aeon big selalu jual air mineral murah
 
Top