Tips kecantikan sensitif skin

kobeee

freshman
Joined
Mar 30, 2012
Messages
34
Likes
3
Points
8
Offline
#61
Tulah, yang pasal Starfresh ada bacteria dalam sample dia tu buat i takut nak minum air mineral even i xpernah pun beli that brand
 
Last edited:
Joined
May 13, 2019
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#72
Just stop using that brand and find the other alternative. Once infected with that shit bacteria, there will be more illness that can attack you.
bacteria tu memang dapat jumpa dalam tahi je ke. then cemana boleh ada dalam air
 
Joined
May 13, 2019
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#74
ye ke? asal tak pernah tau ek? rasanya kat mana - mana pun ade bakteria. takkan bahaya sangat
mana boleh minum air yg ada bacteria oi hahaahahhaa takde orang nak minum la. kalau camtu baik takyah masak air, minum je air paip
 
Joined
May 13, 2019
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#75
wow tak bahaya? bahaya la kalau tak bahaya tak kan la singapura nk ban pulak
tu la first time aku baca comment cemni hahahahaha patutla malaysia tak ban, disebabkan pengguna pengguna yang lack knowledge cemni ah
 
Joined
May 13, 2019
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#76
Tulah, yang pasal Starfresh ada bacteria dalam sample dia tu buat i takut nak minum air mineral even i xpernah pun beli that brand
selalu dapat air tu dari kenduri or event event. mungkin sebab harganya murah
 
Joined
May 13, 2019
Messages
24
Likes
0
Points
1
Age
25
Offline
#78
Cuba la hang try minum air brand tu, kalau u punya imuniti kuat, then u will be fine, but if not, i confirm that u will go to hosp.
even if you have good immunity, you should never drink or eat anything that contains bacteria. it will not bring you any good
 
Top