Tips hilang mengantuk drive jauh

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
29
mmg senang pakai apps, tak payah turun beratur berpeluh-peluh lepas ni
petrol station yg aq pergi jarang perlu beratur, aq saja2 malas nak turun kereta je, lol
 

polyy

freshman
Joined
Nov 13, 2017
Messages
77
Points
8
Age
29
apps ni blh bantu org yg malas mcm kita org, blh save byk tenaga kot
kadang2 ada bwk anak yg bawah umur 3 thn keluar pump minyak, letak dia seorang dekat kereta pun bahaya
 

Zakuan123

freshman
Joined
Nov 15, 2017
Messages
61
Points
8
Age
25
guna apps setel bayar senang, tak yah risau lagi tertinggal mesra kad...awak tak kan tertinggal bawa fon kan? lol
haizz, apps ni aku bulan Jan 2020 baru tahu, padahal tahun lepas dah wujud ehhh
 

jizuzi

freshman
Joined
Dec 12, 2019
Messages
14
Points
1
Age
29
ni kan skrg dah app setel tu? korang click2 je kt app tu, then isi je minyak, x yah beratur segala bagai.. kan senang tu
yes betl2 , click je lar app tu sbb cara step tu tak susah ..
senang juga ..n then takya beratur n also blh check balik transaction semua kan..mcm saya sales man kt office kena tunjuk semua bil fuel petrol nak claim tapi kadang2 aku hilang kan so susah bt then i rasa ada setel app ok ..sbb semua histroy ada kan
 

jizuzi

freshman
Joined
Dec 12, 2019
Messages
14
Points
1
Age
29
skrg tahu lebih baik dprd org yg masih blom tahu lagi ni.. mereka tahun 2018 dah wujud
yes , apps ni sebanrnya dah lama tapi kurang org guna sbb masa tu on9 ke app2 mcm ni tak brap famous bt skrg genaration yg mmg smua guna app
so ok lar...kalau tak silap even ios pun availble juga
 

Bonzer

freshman
Joined
Dec 12, 2019
Messages
4
Points
1
Age
29
yes , apps ni sebanrnya dah lama tapi kurang org guna sbb masa tu on9 ke app2 mcm ni tak brap famous bt skrg genaration yg mmg smua guna app
so ok lar...kalau tak silap even ios pun availble juga
yes bagi iphone pun ada juga app ni , moreover u blh lar collect mesra point lepas tu keep trace ur punya points dkt history setel app je .u blh link kan mesra kad dengan setel app juga actallly lepas tu automatic collect rewards points bile u pump petrol..so takya lar risau bila tak bawah mesra kad u
 

Bonzer

freshman
Joined
Dec 12, 2019
Messages
4
Points
1
Age
29
pun jimat sedikit masa, bagi org mama macam aq, masa x ckop guna sgt ni
yes betul also...blh jimat masa lagi..
lagi pun setel app ni mudah utk mencari jalan ke stesen Petronas yang sedia ada sebaba aplikasi ini mempunyai senarai dan pandangan GPS also
 

Koretsu

freshman
Joined
Oct 21, 2017
Messages
52
Points
6
Age
21
yes betul also...blh jimat masa lagi..
lagi pun setel app ni mudah utk mencari jalan ke stesen Petronas yang sedia ada sebaba aplikasi ini mempunyai senarai dan pandangan GPS also
Bagusnya, kalau kawasan sendiri aku tau di mana ada Petronas, tapi kini sudah pindah ke KL susah utk aku cari lokasi mrk tu sbb x masak jalan lagi, kalau ada GPS mudah utk aku cari.
 
Top