Tip Gandakan Wang Adf.ly Dengan Robot Adf.ly Secara Automatik

fendy84

freshman
Joined
Sep 21, 2013
Messages
50
Points
0
Saya nak share tips terbaru gandakan wang akaun adf.ly dengan menggunakan robot.Jangan terkejut yea bagaimana robot adf.ly menjana pendapatan yang lumayan banyak digunakan negara luar dan di malaysia rasanya saya la orang pertama kot guna tips nie atau mungkin ada tapi tidak di hebahkan.hehe..Jadi saya share la tips ini mudahan semua geng dapat manfaat bersama.Jom klik di sini
 

fendy84

freshman
Joined
Sep 21, 2013
Messages
50
Points
0
setakat aku buat nie boleh berjaya.kalau tak percaya cuba refer kat google dan youtube yea.Sana ada trick yang bagus
 

fendy84

freshman
Joined
Sep 21, 2013
Messages
50
Points
0
robot tikam no ekor sememang ada lagipun takda yang mustahil dlm dunia.hehe..tp kalo ada pun,aku tak share la mmg terang berdosa.
 

vyner

Newbie
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,646
Points
38
Nak screenshot bukti . + Virus total scan
Sy pernah cashout adf.ly ni . lepas setahun. Hahah .
 

fendy84

freshman
Joined
Sep 21, 2013
Messages
50
Points
0
kalau sapa yg tak percaya sila buka youtube sila taip jenis2 robot adf.ly seperti adfly bot v5 dan sebagainya.so terpulang la nak percaya ke tidak.sya cuma share dr pengalaman yg sya buat aje.soal nk tunjuk bukti nie saya akn tunjukkan tapi sya tak janji tetapi insyallah jika diberi keizinan dan mencapai target sasaran sya akn tunjukan.tq
 

avdnowhere

freshman
Joined
Feb 14, 2012
Messages
121
Points
16
pernah baca pasal robot adfly ni..

kena guna dengan hati-hati, kalau tau adfly boleh banned account kita..

hehehe.. :D
 
Joined
Jul 12, 2008
Messages
691
Points
16
bila selalu org buat trick ni.. kalau adf tak tangani... lingkup la bisnes adf... dulu aku selalu beriklan dengan adf... so bila dah ramai buat aktiviti gini nak buat apa lagi aku beriklan dengan adf.. sebb xreal human yang dtg
 
Top