Tip Gandakan Wang Adf.ly Dengan Robot Adf.ly Secara Automatik

Joined
Sep 21, 2013
Messages
50
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Saya nak share tips terbaru gandakan wang akaun adf.ly dengan menggunakan robot.Jangan terkejut yea bagaimana robot adf.ly menjana pendapatan yang lumayan banyak digunakan negara luar dan di malaysia rasanya saya la orang pertama kot guna tips nie atau mungkin ada tapi tidak di hebahkan.hehe..Jadi saya share la tips ini mudahan semua geng dapat manfaat bersama.Jom klik di sini
 
Joined
Sep 21, 2013
Messages
50
Likes
0
Points
0
Offline
#4
setakat aku buat nie boleh berjaya.kalau tak percaya cuba refer kat google dan youtube yea.Sana ada trick yang bagus
 
Joined
Sep 21, 2013
Messages
50
Likes
0
Points
0
Offline
#5
robot tikam no ekor sememang ada lagipun takda yang mustahil dlm dunia.hehe..tp kalo ada pun,aku tak share la mmg terang berdosa.
 
Joined
Apr 17, 2012
Messages
2,623
Likes
0
Points
38
Offline
#6
Nak screenshot bukti . + Virus total scan
Sy pernah cashout adf.ly ni . lepas setahun. Hahah .
 
Joined
Sep 21, 2013
Messages
50
Likes
0
Points
0
Offline
#7
kalau sapa yg tak percaya sila buka youtube sila taip jenis2 robot adf.ly seperti adfly bot v5 dan sebagainya.so terpulang la nak percaya ke tidak.sya cuma share dr pengalaman yg sya buat aje.soal nk tunjuk bukti nie saya akn tunjukkan tapi sya tak janji tetapi insyallah jika diberi keizinan dan mencapai target sasaran sya akn tunjukan.tq
 
Joined
Nov 6, 2013
Messages
52
Likes
0
Points
6
Offline
#8
tapi adfly ni katanya tak ngam dengan adsense, tak tahulah sebab saya tak pernah buat lagi. cuma ada adsense je.
 
Joined
Feb 14, 2012
Messages
119
Likes
0
Points
16
Offline
#12
pernah baca pasal robot adfly ni..

kena guna dengan hati-hati, kalau tau adfly boleh banned account kita..

hehehe.. :D
 
Joined
Jul 12, 2008
Messages
687
Likes
0
Points
16
Offline
#16
bila selalu org buat trick ni.. kalau adf tak tangani... lingkup la bisnes adf... dulu aku selalu beriklan dengan adf... so bila dah ramai buat aktiviti gini nak buat apa lagi aku beriklan dengan adf.. sebb xreal human yang dtg
 
Top