Tiket Flight Murah

Joined
Aug 25, 2017
Messages
21
Likes
0
Points
1
Age
34
Offline
#1
Salam Otai2

Ada Sifu2 dan pakar travel yang boleh ajar aku travel ke japan..aku minat nk pergi japan tapi tak tahu macam mana nk travel stail2 backpakers dengan kos yg rendah...
 
Joined
Oct 7, 2011
Messages
89
Likes
4
Points
8
Offline
#2
Tumpang lalu tuan thread... Saya punya stail, beli ticket flight yang paling murah biasanya Airasia ah.. stay kat hotel yang macam ok atau yang ada harga promo dan shopping dan shopping dan shopping.

Dua tiga bulan ni saya tgh tgk airasia big point punya program.... Berbaloi ke kalau register tu? Tgh nak kumpul points so tgh cari member card yang berbaloi..... Ada nak bagi cadangan?
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
11
Likes
0
Points
1
Age
28
Offline
#3
Tumpang lalu tuan thread... Saya punya stail, beli ticket flight yang paling murah biasanya Airasia ah.. stay kat hotel yang macam ok atau yang ada harga promo dan shopping dan shopping dan shopping.

Dua tiga bulan ni saya tgh tgk airasia big point punya program.... Berbaloi ke kalau register tu? Tgh nak kumpul points so tgh cari member card yang berbaloi..... Ada nak bagi cadangan?
U blh try apply Kad Kredit AirAsia...Dgn guna kad kredit ni, u blh kumpul points dgn terus dan pantas...Points tu blh lagi guna utk menebus penerbangan...
 
Joined
Aug 28, 2017
Messages
11
Likes
0
Points
1
Offline
#4
U blh try apply Kad Kredit AirAsia...Dgn guna kad kredit ni, u blh kumpul points dgn terus dan pantas...Points tu blh lagi guna utk menebus penerbangan...
ya betul, Kad Kredit AirAsia ni amat berbaloi dimiliki sbb ia menawarkan kombinasi perbelanjaan rendah dan kadar Mata Ganjaran BIG tinggi. Pemegang2 kad blh kumpulkan 6 Mata Ganjaran BIG bagi setiap RM1 yg dibelanjakan
 
Joined
Sep 1, 2017
Messages
35
Likes
0
Points
6
Age
24
Offline
#5
ya betul, Kad Kredit AirAsia ni amat berbaloi dimiliki sbb ia menawarkan kombinasi perbelanjaan rendah dan kadar Mata Ganjaran BIG tinggi. Pemegang2 kad blh kumpulkan 6 Mata Ganjaran BIG bagi setiap RM1 yg dibelanjakan
bukan itu shj, pemegang kad juga blh menikmati bonus alu-aluan sehingga 25k BIG Points masa sign up. Serius 25k BIG Points ni jumlah amat besar, u blh guna mata ganjaran ni utk tebus penerbangan percuma.
 
Joined
Aug 31, 2018
Messages
9
Likes
0
Points
1
Age
22
Offline
#6
bukan itu shj, pemegang kad juga blh menikmati bonus alu-aluan sehingga 25k BIG Points masa sign up. Serius 25k BIG Points ni jumlah amat besar, u blh guna mata ganjaran ni utk tebus penerbangan percuma.
kawan aku beritahu thn pertama tak perlu annual fee...lagipun kad ni ada lbh drpd 1 function
untunglah hahaha
 
Joined
Aug 29, 2011
Messages
76
Likes
2
Points
8
Offline
#7
kawan aku beritahu thn pertama tak perlu annual fee...lagipun kad ni ada lbh drpd 1 function
untunglah hahaha
Baiknya, lebih baik guna airasia satu credit card shj, dpt 6x ganda big point, senang dpt free ticket nanti...
 
Joined
May 28, 2013
Messages
45
Likes
2
Points
8
Offline
#8
bukan itu shj, pemegang kad juga blh menikmati bonus alu-aluan sehingga 25k BIG Points masa sign up. Serius 25k BIG Points ni jumlah amat besar, u blh guna mata ganjaran ni utk tebus penerbangan percuma.
Betul ke? X paya bayar apa2 lepas jadi member dah dpt 25k big point? 25k point jika x salah sudah dpt tukar ticket ni... airasia bagi free ticket ke? hahaha
 
Joined
May 11, 2011
Messages
29
Likes
0
Points
1
Offline
#9
Baiknya, lebih baik guna airasia satu credit card shj, dpt 6x ganda big point, senang dpt free ticket nanti...
betul kot, lain bank credit card x dpt tukat ticket, dan guna point pun byk... aku pun nak apply satu ni supaya senang kumpul big point ni...
 

mensye

freshman
Joined
May 29, 2013
Messages
25
Likes
1
Points
3
Offline
#10
Salam Otai2

Ada Sifu2 dan pakar travel yang boleh ajar aku travel ke japan..aku minat nk pergi japan tapi tak tahu macam mana nk travel stail2 backpakers dengan kos yg rendah...
Mcm dia ork kata, ambil airasia credit card dulu, guna card ni pergi makan, bayar, main nanti akan dpt satu trip lagi... lepas tu you akan pakar travel juga... haha
 

miniang

freshman
Joined
Feb 6, 2012
Messages
49
Likes
1
Points
8
Offline
#11
Tumpang lalu tuan thread... Saya punya stail, beli ticket flight yang paling murah biasanya Airasia ah.. stay kat hotel yang macam ok atau yang ada harga promo dan shopping dan shopping dan shopping.

Dua tiga bulan ni saya tgh tgk airasia big point punya program.... Berbaloi ke kalau register tu? Tgh nak kumpul points so tgh cari member card yang berbaloi..... Ada nak bagi cadangan?
Berbaloi sangat kalau register. Bukan setakat boleh participate dalam program dia, sekali dengan promo2 diorg yang latest boleh tau.
 
Top