Tiada Link Affiliate Di sini

Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Minta kerja sama semua ahli WC yang ingin meletakkan link affiliate didalam thread, pastikan ianya berada di section WTS.

Jika tidak :
1. Link affiliate anda akan dibuang.
2. Thread anda akan dipadam tanpa sebarang notis.
3. Jika berlanjutan, tindakan tegas akan diambil.

Sila hormati & patuhi undang-undang berforum disini.


Thanks.
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
RajaKamil said:
Salam;
Pertama sekali saya ucapkan ribuan terima kasih kerana anda semua memeriahkan forum ini dan seterusnya dunia IM dengan berkongsikan laman-laman web yang memberikan pendapatan online.

Keduanya, saya juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda, kerana menghormati peraturan forum ini iaitu, tiada link affiliate kecuali di WTS (http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/).

Ketiganya, saya juga ingin mengucapkan gazelion terima kasih, kerana anda memahami, bahawa kegagalan untuk mematuh peraturan di WC ini akan :
1. kali pertama, link affiliate anda akan didelete
2. kali kedua, anda akan di ban seminggu


Terima kasih kepada mereka yang mematuhi peraturan WC demi menjadikan WC sifar scammer/frauder.
Terima kasih juga kepada mereka yang tolong report sebarang post-post yang tidak mengikut peraturan.

Sekian

Saja kasi UP Thread ni,
jika thread anda dipadam atau link affiliate anda dipadam, jangan tanya kenapa ianya dipadam. :)
 

dawinz

freshman
Joined
May 24, 2013
Messages
44
Likes
0
Points
6
Offline
Ok bos, dah mula faham
1. Boleh post website/ blog
2. Tak boleh post affiliate
3. Boleh post affiliate di wts-pengiklanan-and-pemasaran/ ( dikenakan sedikit bayaran ; RM6.00)

betul ker?

terima kasih.
 
Joined
Sep 24, 2013
Messages
20
Likes
0
Points
1
Offline
Salam tuan admin,

Saya nak bertanya sikit tentang peraturan tak boleh letak link kalau tak cukup 15 post. Peraturan tu berkenaan letak link di signature atau di mana2 saja section dalam forum ni? Macam mana pulak di WTS dibolehkan ke walaupun tak cukup 15 post?

Mohon pencerahan tuan admin.
 
Top