Tiada Link Affiliate Di sini

seri69

freshman
Joined
Aug 20, 2011
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#82
Eden pun bru gak kat sini..ingat eden sorang tak tau WTC kat mane..ada geng yg sama2 tak tau rupanya..
 

seri69

freshman
Joined
Aug 20, 2011
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#83
Sory la ye..baru start nak berforum..tak tau...byk gak dpt info berguna kat sini....
 

miqdad

freshman
Joined
Jul 29, 2011
Messages
286
Likes
0
Points
0
Offline
#84
salam...sy pun org baru kt wc.yg x blh tu iklankan link affiliate ja ka?
 

sniper

freshman
Joined
Apr 2, 2011
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#85
Peluang yang bagus di perniagaan affiliate ni ramai yang telah buat income ... macam - macam cara ada
 
Joined
Oct 15, 2011
Messages
4
Likes
0
Points
0
Offline
#90
bro RK.. klu ade org letak link affiliate seperti program ppl ker or buku percuma ke cane? boleh ker?
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#97
Bila tgk section ni, penuh dgn link AFF. ape cerita ni? mana perginya MOD?
Peraturan tu dah xdiguna pakai ke? hmm... :-/

Tiada sebarang tindakan.
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#98
Hurm, saya boleh unapprove thread je. Dulu boleh ban spammer ni, sekarang dah tak boleh :)
Kalau hari2 orang yang sama buat thread spam, saya pun penat.
Kerja lain belambak ni :)

Kalau dulu senang, spammer yg buat 2,3 kali, terus saya ban bagi cuti seminggu dua, ikut keadaan.
Sekarang susah sikit. Report dekat Shuth direct, senang sikit :)

Bila tgk section ni, penuh dgn link AFF. ape cerita ni? mana perginya MOD?
Peraturan tu dah xdiguna pakai ke? hmm... :-/

Tiada sebarang tindakan.
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
#99
Hurm, saya boleh unapprove thread je. Dulu boleh ban spammer ni, sekarang dah tak boleh :)
Kalau hari2 orang yang sama buat thread spam, saya pun penat.
Kerja lain belambak ni :)

Kalau dulu senang, spammer yg buat 2,3 kali, terus saya ban bagi cuti seminggu dua, ikut keadaan.
Sekarang susah sikit. Report dekat Shuth direct, senang sikit :)
Jika nak report melambak tu.
sebab section tu dah jadi tempat user kongsi link aff, jadi mungkin Bro Shuth boleh bg komen sikit, apa jalan penyelesaian yg sewajarnya.
 
Top